Henrik Fällman
Henrik Fällman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
.Henrik Fällman har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Henrik Fällman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Fällman har haft 24 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det allra bästa med jobbet är att få hjälpa människor med deras bostadsaffärer och att nå bäst betalt i slutändan.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är en hårt arbetande och mycket engagerad mäklare. Jag sätter alltid kundens behov i fokus och ser kommunikationen som A och O för ett framgångsrikt slutresultat.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag skulle beskriva mig som en väldigt driven, engagerad och ödmjuk mäklare.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 104 Läs vad Henrik Fällman
2020-11-29Insamlad av företaget
Henrik är mycket duktig och engagerad. Vi sålde vårt hus tyckte att processen var väldigt smidig och professionell.
skrev om Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga -
2020-11-19Verifierad kund
Sålde mitt kedjehus och fick mycket hjälp av mäklaren med olika kontakter och samordning av dessa. Det var till stor hjälp då jag numer bor på annan ort. Både husets slutpris och servicen var mycket bättre än förväntat.
Kan varmt rekommendera Henrik Fällmansålde sitt hus med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga -
2020-11-18Verifierad kund
Henrik hjälpte oss att sälja vår lägenhet med ett resultat som vi är supernöjda med. Under hela processen har Henrik varit tydlig, trevlig och tillmötesgående. Finns inget att klaga på här, vi är supernöjda med båda processen och resultatet. Kan varmt rekommendera Henrik!
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/SpångaTack Adam! Ett supertrevligt samarbete från start till mål! Glad för er skull med både lyckad försäljning och köp genom Svensk Fastighetsförmedling. Vi ses på tillträdet! Mvh, Henrik Fällman
2020-11-18Verifierad kund
Köpt en lägenhet i Vällingby med hjälp av Henrik.
Väldigt tillmötesgående, professionell och lyhörd.
Rekommenderar varmt.köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/SpångaStort tack Karl! Du är nu innehavare till en superfin lägenhet! Vi ses på tillträdet! Mvh, Henrik
2020-10-09Verifierad kund
Vi är väldigt nöjd och glad med allt som hänt av att köpa radhuset på lättaste och trevlig bemötande och ärliga Maniskör
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga -
2020-10-02Verifierad kund
Vi har bara positiva saker att säga om Henrik. Han har varit en fantastisk mäklare under hela försäljningsprocessen av vårt radhus. Kommunikativ, driven och duktig. Vi ger honom våra varmaste rekommendationer.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/SpångaStort tack Camilla för de fina orden. Det har varit ett kanonsamarbete från dag 1! Mvh, Henrik Fällman
2020-08-18Verifierad kund
Mäklaren var snabb och hjälpsam!
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/SpångaTack så mycket Fidel! Med vänlig hälsning, Henrik Fällman, Franchisetagare/Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling, Tel: 0708778381
2020-08-17Verifierad kund
Sålt hus och köpt lägenhet.
Mycket trevlig och hjälpsam.
Känns väldigt seriös.
Mina förväntningar var något högre än resultatet vad gäller priset på huset.
Annars mycket nöjd med samarbetet.sålde sitt hus med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga -
2020-07-31Verifierad kund
Har sålt min lägenhet med hjälp av Henrik. Jag fick förtroende för honom redan då jag var intresserad av en bostad han sålde, varav jag sedan valde honom som mäklare för försäljningen av min bostad. Henrik är flexibel, informativ och lyhörd. Han är driftig och alltid snabb med respons. Likväl mycket professionell som enkel och okomplicerad. Jag har enbart positiva erfarenheter av att ha anlitat Henrik som mäklare. Tack för en strålande affär!
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/SpångaHej Matilda, tack för de värmande orden. Ha en fortsatt fin sommar så ses vi på tillträdet! Mvh Henrik
2020-07-17Verifierad kund
Köpt bfr i Vällingby
Proffsigt bemötande
Höga förväntningar som helt uppfylldes.
Flexibel,lyhörd och beslutsför.
Jag är mycket nöjdköpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/SpångaHej Lars och tack för ditt ärliga och trevliga omdöme. Det gör mig alltid glad att höra att mina kunder är nöjda. Ha en fortsatt trevlig sommar. Med vänlig hälsning, Henrik Fällman, Franchisetagare/Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling, Tel: 0708778381