Johanna Ingman
Johanna Ingman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Varberg
.Johanna Ingman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Johanna Ingman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Ingman har haft 25 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
42 omdömen om Johanna Ingman
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Ingman en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Bra med kontinuerligt återkoppling.
köpte sitt hus med hjälp av Johanna Ingman en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Engagerad, lyssnande och förstående samt professionell och saklig. Det hon eller säljaren inte hade kläm på bemödade hon sig att raskt möjligt ta reda på. Som person öppen och angenäm.
Mycket trevligt bemötande. Förtroendeingivande och kunnig. Snabb och smidig försäljning.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Ingman en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Jag fick ett mycket bra, professionellt och trevligt bemötande och jag skulle gärna anlita Johanna som mäklare vid en ev. Framtida försäljning av min bostad!
Bra att ha och göra med, väldigt hjälpsam.
Johanna är professionell i sitt bemötande. Hon är lätt att få tag på och har bra engagemang genom hela processen. Johanna upplevde definitivt våra förväntningar.
sålde sitt hus med hjälp av Johanna Ingman en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Johanna var engagerad och professionell från första kontakt genom hela säljprocessen.
Johanna Ingman Var den Mäklare jag valde av fyra olika. Det har jag aldrig ångrat hon är helt enkelt bäst!
TACK Johanna. MVH: Olle C. -
Johanna gjorde ett mycket bra jobb vid försäljning av vårt hus. Mycket bra kommunikation och bemötande , högsta betyg med andra ord!
Trevlig, kunnig och proffesionellt bemötande!