Evelin Valentinsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Evelin Valentinsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Evelin Valentinsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 85 omdömen med ett betyg på 4.9. Evelin Valentinsson har haft 38 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

85 omdömen om Evelin Valentinsson

Sedan starten hos Reco 2021
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Evelin Valentinsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
    2023-03-23 Verifierad kund
    Trevlig och påläst mäklare, som är tillgänglig för alla tänkbara frågor. En mäklare jag varmt rekommenderar :)
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Evelin Valentinsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
    • Porslinskvarteren
    2023-03-21 Verifierad kund
    Evelin gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen. Hon presenterade sig själv och säljupplägget på ett mycket proffesionellt och bra sätt som ingav förtroende och förväntan som också uppfylldes. Rekommenderas varmt
  • 2023-03-19 Spontant omdöme
    Köpte och sålde lägenheter med hjälp av Evelin. Hon var professionell, noggrann och ingav ett lugn i affärerna. Mycket trevlig och informativ. Kan varmt rekommendera Evelin som fann den mest fantastiska våning till mig! Hon visste precis vad jag ville ha!
    Tack för det fina omdömet och rekommendationen Karin! Det stod verkligen ditt namn på lägenheten ni köpte och jag är superglad att det blev just ni som fick köpa. Det känns även väldigt bra att vi lyckades sälja din lägenhet trots en komplex bostadsmarknad, samt att du känt dig trygg genom hela processen både vid ditt bostadsköp och vid försäljningen.
    Vänligen, Evelin
    • Porslinskvarteren
    2023-03-16 Verifierad kund
    Väldigt trevlig o uppmärksam, samt så hade Evelin koll på Objektet👍
    Tack Thommy för det fina omdömet! Vad skönt att allt gick både snabbt och smidigt, samt att du upplevde mig som en påläst mäklare. Jag tror du kommer stormtrivas i ditt nya boende, vi hörs snart igen gällande tillträdet. Vänligen, Evelin Evelin Valentinsson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Evelin Valentinsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
    • Mörtnäs
    2023-03-16 Verifierad kund
    Evelin är superduktig! Hon är engagerad och hårtarbetande mäklare som ser till att göra affärer möjligt oavsett förutsättning, konjunktur. Hon har inga begränsningar, vilket skapar affärer! Tack Evelin och Svensk Fastighetsförmedling för ett otroligt bra jobb! Kan starkt rekommendera om du ska sälja eller köpa bostad att jobba med Evelin.
    Tack Göran för det fina omdömet och rekommendationen! Det känns otroligt kul att vi faktiskt fick till en lyckad försäljning. Stort tack till er också som inför varje visning fixat så fint där hemma, helt klart ett bra team work! Nu kan ni koppla av och njuta fram till sommaren och när flyttlasset ska gå iväg. Vänligen, Evelin Evelin Valentinsson
    • Mörtnäs
    2023-03-16 Verifierad kund
    Rekommenderar varmt till alla er som går i säljtankar.
    Tack Ida för den fina rekommendationen! Det känns otroligt kul att vi faktiskt fick till en lyckad försäljning. Stort tack till er också som inför varje visning fixat så fint där hemma, helt klart ett bra team work! Nu kan ni koppla av och njuta fram till sommaren och när flyttlasset ska gå iväg. Vänligen, Evelin Evelin Valentinsson
    2023-03-15 Verifierad kund
    Otroligt nöjd med vårat val av Evelin som mäklare vid försäljningen av våran kära bostad!
    Träffade henne på en tidigare visning och fick ett varmt välkomnande och väldigt engagerar bemötande vilken gjorde att jag och min sambo kände att ”hon vill vi ska sälja våran!” Och hon gjorde oss inte besvikna, rekommenderas starkt!
    Tack för det fina omdömet och rekommendationen! Det var verkligen fantastiskt kul att höra dessa fina orden och att ni är nöjda med mig som mäklare, det har varit superkul att hjälpa till med försäljningen av eran lägenhet. Nu ska jag även se till att hitta något riktigt bra till er att köpa också. Vi hörs inom kort igen. Vänligen, Evelin Evelin Valentinsson
    2023-03-11 Verifierad kund
    Kunde inte önska mig en bättre mäklare, super bra väldigt trevlig och hjälpsam. Väldigt duktig på sitt jobb man märker att Evelin kan det hon gör.
    Tack för det fina omdömet Mathilda! Jag blir superglad av att du känner dig nöjd med mig som mäklare, det har verkligen varit kul att hjälpa er med försäljningen av er fantastiska lägenhet. Vänligen, Evelin Evelin Valentinsson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Evelin Valentinsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
    • Charlottendal
    2023-02-25 Verifierad kund
    Evelin var väldigt kunnig och hjälpsam under hela processen. Alltid tillgänglig och såg till så att köpet gick bra från början till slut.
    Tack för det fina omdömet Eric! Det är som sagt en stor affär och extra viktigt att ni som köpare känner er trygga i köpet, ser fram emot att träffa er på tillträdet igen. Vänligen, Evelin Evelin Valentinsson
    • Charlottendal
    2023-02-25 Verifierad kund
    Bra information
    Vänligt bemötande
    Lyhörd
    Tydlig
    Tack Eva för det fina omdömet, känns kul att höra att du fått en positiv upplevelse av mig som mäklare och att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet! Vänligen, Evelin Evelin Valentinsson