Jasmine Wiberg
Jasmine Wiberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
.Jasmine Wiberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Jasmine Wiberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.9. Jasmine Wiberg har haft 39 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
122 omdömen om Jasmine Wiberg
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Jasmine Wiberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Professionell och tydlig.i sitt sätt att hantera vår försäljning
Jasmine agerar professionellt med stor kunskap om marknaden. Tydlig i sitt budskap.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jasmine Wiberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Väldigt duktig på sitt jobb! Hon vet vad hon gör och är väldigt snäll och förstående.
Hon var trevlig och saklig.Hade svar på alla våra frågor.Fick så bra guidning på självaste köp processen vilken vi i efterhand kunde konstatera att vi missat tidigare.Väldigt nöjd med hennes vänliga bemötande .
Jasmine var ett sant nöja att jobba med.
Hon var väldigt bra på att förklara hur processen går till och hennes försäljningsstrategi ledde till en affär jag är väldigt nöjd med.
Hon är väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. -
Motsvarade förväntningarna och mer därtill, då hon lyckades få lägenheten såld snabbt och till ett bra pris. Bra strategi.
sålde sitt hus med hjälp av Jasmine Wiberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Jasmine har varit engagerad, kunnig och positiv! Även varit uthållig under den den svaga marknads situationen som vi har nu!
Hon har tålamod och tar hand om ALLT.
Jasmine har varit lyhörd och tillmötesgående genom hela processen
Bemötandet av Jasmine var trevligt och professionellt. Var väldigt behjälplig och stöttande och kom med bra input. Lätt att kommunicera med och var snabb på återkoppling. Jag är helnöjd med upplevelsen i samband med bostadsköpet.