Mycket nöjd,trevligt bemötande.. Kände mig trygg.
Max von Gerber
Max von Gerber är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
.Max von Gerber har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Max von Gerber har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.9. Max von Gerber har haft 15 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
36 omdömen om Max von Gerber
Max gav bra vägledning när det gällde besiktningsprotokoll och hur det ska tolkas. Det var bra för mig som inte är van köpare av fritidshus.
Stort tack för fint omdöme Ludvig! Vi hörs och ses!
Max har både sålt vårt hus och hittat vårt nästa. Han är pålitlig, lyhörd, oerhört ödmjuk och kunnig. Tack snälla för allt hittills. Vi hörs igen när det blir dags! Varma hälsningar Erika och Daniel med familj
Stort tack för de fina orden, det glädjer mig att ni är nöjda! Tackar ödmjukast för förtroendet! Vi hörs och ses snart igen! Med vänlig hälsning,
Jag tycker att Max är en bra mäklare och en trevlig person. Rekommenderas! Med vänlig hälsning, Daniel
Stort tack för det fina omdömet Daniel! Hoppas du får en härlig sommar!
Max von Gerber och Evelin Valentinsson jobbade som ett team vid försäljningen av vårt hus. De har varit fantastiskt kunniga, proffsiga och vägledande i processen. De har varit tillgängliga och engagerade från start till mål! Våra förväntningar överträffades av detta team! Våra varmaste rekommendationer.
Stort tack för de fina orden Norma! Det glädjer oss att höra att ni är nöjda! Ha det fint så hörs vi!
Max och den andra mäklaren Evelin Valentinsson skötte uppdraget suveränt från början till slut, alltifrån bemötande till information och tydlighet.
Stort tack Maud för det fina omdömet och förtroendet. Ha en fin sommar så hörs vi!
Max är lugn, trygg och kunnig. Det har varit en orolig tid att sälja lägenhet när marknaden är så skakig, men Max har jobbat på med annonsering och visningar, både öppna och enskilda, och framför allt ingjutit lite hopp i oss. Och till slut gick det ju faktiskt riktigt bra. Tack för det!
Tack så mycket Magnus, kul att höra att ni är nöjda! Ni gjorde ett väldigt bra förarbete så det underlättade mycket. Vi hörs och ses!
Max har hjälpt oss med vår första bostadsaffär med stort engagemang. Tillgänglig, svarar på frågor och hjälpsam. Vi kan stark rekommendera Max.
Stort tack för fint omdöme Marcus! Vi hörs och ses!
Professionell, lyhörd och alltid positiv trots tuffa tider. Vi är väldigt nöja med Max arbete och kan starkt rekommendera honom!
Stort tack Jani! Kul att höra att ni är nöjda!
Smidig försäljning och bra tillgänglighet för frågor och funderingar. Rekommenderar!
Tack så mycket Fredrik! Önskar er lycka till på erat nya äventyr. Vi hörs och ses!