Tove Holthausen
Tove Holthausen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
.Tove Holthausen har varit registrerad mäklare sedan 2020-08. Tove Holthausen har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.9. Tove Holthausen har haft 20 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 40 Läs vad Tove Holthausen
sålde sin stuga med hjälp av Tove Holthausen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Mycket kompetent och trevligt mottagande,helt nöjd med försäljningen.Tommy Attlin
sålde sin lägenhet med hjälp av Tove Holthausen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Trevligt bemötande och förtroendeingivande samt fint upplägg inför visningen, jag är jättenöjd.
köpte sin lägenhet med hjälp av Tove Holthausen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Tove är en mycket kompetent och behaglig mäklare med driv. 2021 sålde hon min tidigare lägenhet på ett framgångsrikt sätt. När jag nu på nytt är i säljtankar var det självklart att ge uppdraget till Tove.
köpte sin stuga med hjälp av Tove Holthausen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Tove är extremt trevlig, lyhörd och Professionell!
Hjälpte oss att hitta vårat nya hus så nu får hon sälja det vi bor i idag.
Hon lyssnar på sina kunders önskemål och förklarar på ett bra sätt sina idéer utan att trampa över önskemål.
Enkel att kommunicera med och lätt att få tag på då hon sätter sina kunder först.
Vi tackar för all hjälp -
Riktigt trevlig och duktig mäklare ☺️
Tove är trevlig, uppmärksam, kunnig, empatisk, snabb, ärlig.
Överlag mycket bra. Kändes lire billigt att vårt sista bud var officiellt när den andra kynden inte hade koll på sina pengar. -
skrev om Tove Holthausen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Rekommendera Tove starkt. En service och bemötande på ett helt annat plan!
Var behjälplig från dag ett, håller vad hon lovar, tillgänglig, lätt att jobba med.. allt detta med en mycket positiv och trevlig energi.
Stort tack Tove -
Tove är väldigt vänlig och korrekt, och det kändes tryggt att hon tog hand om vårt husköp.
Vi kan varmt rekommendera henne.
Håkan och Charlotta -
Vänligt bemötande, proffsig, hjälpsam. Kan rekommenderas!
Tove har från allra första mötet på visning utstrålat ett lugnt mycket proffisonellt förhållningsätt utöver det vanliga. Hennes vänligt varma bemötande gjorde att jag kände mig väl till mods från första stund.
Genom budgivningen fanns hon där stadig och innkännande vilket var oerhört skönt att känna. Engagerad i både mig och säljaren på ett genuint äkta sätt med värme, kunskap, nogrannhet och omtanke.
Egenskaper som verkligen inte ” alla” mäklare har i dessa snabba svängar!
Mitt allra varmaste Tack till Tove för att hon ledsagade så fint genom denna min livsförändrande viktiga affär.
Så glad för att det blev just Tove, en proffsig mäklare och väldigt fin människa med förmågan att möta kund och människa i en och samma omtanke!
Mvh/Nina Wikström