Fredrik Brunned

Fredrik Brunned

Fredrik Brunned är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

Fredrik Brunned har varit registrerad mäklare sedan 2021-03. Fredrik Brunned har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 5.0. Fredrik Brunned har haft 19 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

23 omdömen om Fredrik Brunned

Sedan starten hos Reco 2021
Martin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Brunned en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Fredrik har ett stort driv och brinner verkligen för sin uppgift. Samtidigt väldigt kommunikativ, lättsam och enkel att samarbeta med. Det bästa man kan önska sig av en mäklare.

Ann R
Vasastan

Mycket bra bemötande, kunskap och återkoppling. Han var kreativ och engagerad. Förväntningarna var högt ställda i en osäker tid. Fredrik levde nästan upp till målet. Skulle använda Fredrik igen vid försäljning av lägenhet i stan.

Andrea L
Vasastan

Fredrik var mycket engagerad och hjälpsam från start. Kom med bra idéer och förslag och höll hos uppdaterade under processen. Hjälpte oss få en bra och smidig försäljningsprocess. Vi är mycket nöjda.

Gregor S
Vasastan

Professionell bemötande och snabbt genomfört affär

Anna S
Vasastan

Fredrik var professionell och kommunikativ från start till mål. Jag rekommenderar Fredrik varmt till framtida säljare.

Sebastian C
Kungsholmen

Fredrik var professionell och pålitlig hela vägen. Han fick oss att känna oss trygga under hela säljprocessen och uppnådde målet. Rekommenderar Fredrik till kommande säljare!

Tony Bror Ove E
Vasastan

bra på alla sätt, kunnig, aktiv

Aleksander G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Brunned en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Supertrevligt bemötande. Bra på att skapa trygghetskänsla och ett resultat som båda parter känner sig nöjda med. Effektiv.

Therese G
Vasastan

Fredrik har varit effektiv, trevlig och ytterst professionell. En utmärkt mäklare.

Karl Tony Kyung E
Vasastan

En smidig process - väldigt nöjd.