Orshina Zaitoun
Orshina Zaitoun är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Orshina Zaitoun har varit registrerad mäklare sedan 2019-10. Orshina Zaitoun har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 5.0. Orshina Zaitoun har haft 7 försäljningar sen 2021-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-01 - 2021-02
Läs vad 39 Läs vad Orshina Zaitoun
sålde sin lägenhet med hjälp av Orshina Zaitoun en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Orshina hjälpte mig att sälja min bostad på släggkastargatan 8. Orshina är en väldigt hängiven och motiverad mäklare som höll mig informerad under hela sälj processen in i minsta detalj. Jag är väldigt nöjd med Orshina och rekommenderar henne starkt då man kan känna sig trygg och nöjd med henne som mäklare genom hela bostadsförsäljningen från början till slut!
köpte sin lägenhet med hjälp av Orshina Zaitoun en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
En smidig bostadsaffär på alla sätt å vis.
Toppmäklare. Kommunikativ, driven, kunnig och vänlig.
Sålt en bostadsrätt.
Mycket engagerad och kompetent mäklare, snabba återkopplingar hela tiden.
Kan varmt rekommendera Orshina. -
Duktig och trevlig. Snabb och smidig affär
Jag har nyligen sålt en lägenhet och har varit jätte nöjd med Orsihna. Professionellt, trevligt, ärligt. Alltså om jag ska sammanfatta så är Orsihna bäst på sitt jobb. Jag rekommenderar 100% att ni väljer Orsihna och svensk fastighets förmedlingen.
sålde sitt hus med hjälp av Orshina Zaitoun en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Vi har sålt vårt radhus och vill lämna våra allra bästa rekommendationer till Orshina. Hon har varit lyhörd och överträffat alla våra förväntningar.
Kobbe & Eva -
Sålt bostadsrätt. Hon var alltid tillgänglig, försäkrade sig om att informationen var tydlig för alla och höll kontinuerlig kontakt.
På alla sätt väldigt professionell -
köpte sitt hus med hjälp av Orshina Zaitoun en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Vi har köpt ett hus i ett populärt område. Huset låg som en kommande försäljning på mäklarens hemsida. Orshina får många stjärnor för den kontinuerliga återkopplingen på våra frågor och funderingar under hela processen.
Hon har varit tydlig, engagerad och professionell. -
Tryggt tog hon oss till en bra fastighetsaffär