Oskar Johansson
Oskar Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Oskar Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Oskar Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.7. Oskar Johansson har haft 37 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 69% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
38 omdömen om Oskar Johansson
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sitt hus med hjälp av Oskar Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Professionellt bemötande. Motsvarade våra förväntningar. Trevlig och påläst.
sålde sin lägenhet med hjälp av Oskar Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Otroligt tillmötes gående, alltid kunden bästa.
Fin bemötande och han svarade snabbt samt att han höll mig uppdaterad ofta
köpte sin lägenhet med hjälp av Oskar Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Oskar har bemött oss väldigt trevligt vid visningen och har lämnat detaljerad information på frågor.
Han har lyssnat på våra undringar då vi inte sålt eller köpt något sedan vi köpte huset 1983 så vår erfarenhet var på noll. Hade tålamod med våra frågor och lotsade oss fram.
Han levde verkligen upp till våra förväntningar.
Vi är tacksamma för de råd han gav oss och känner tillit till honom. -
köpte sitt hus med hjälp av Oskar Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Tydlig och snabb kommunikation samt bra bemötande!
Otroligt trevlig och kompetent mäklare!
Han va trevlig och vi kunde ställa frågor och fick svar .
Han är tillgänglig och svarar snabbt -
Vänligt och proffsigt jag hade inga förväntningar
Han är lugn och vänlig -
Oskar hjälpte oss vid köp av bostadsrätt i Släggkastargatan. Jag uppfattar honom som pålitlig och tillmötesgående.