Evelina Kronberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Evelina Kronberg har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Evelina Kronberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.7. Evelina Kronberg har haft 16 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

60 omdömen om Evelina Kronberg

Sedan starten hos Reco 2017
  • sålde sitt hus med hjälp av Evelina Kronberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
    • Vittaryd
    2023-05-10 Verifierad kund
    Vi har varit mycket nöjd med Evelina på alla sätt. Hon är seriös, vänlig och mycket kompetent. Hon besvarar alla frågor med ett smil.

Hon får fem ut av fem stjärnor!
    • Färlöv
    2023-02-03 Verifierad kund
    Bemötandet var proffesionellt och sakligt. Hon var noggrann, påläst och kunnig. Vi är mycket nöjda med hennes bemötande och handhavande av vår försäljning! Mycket bra! Rekommenderas!
    • Färlöv
    2023-02-03 Verifierad kund
    Professionell, hjälpsam, lättillgänglig, informativ och noggrann. Vi erhöll allt det som vi förväntade oss av en mäklare under en husförsäljning och lite till.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Evelina Kronberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
    2022-09-29 Verifierad kund
    Mycket bra och trevlig mäklare.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Evelina Kronberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
    • Växjö Söder
    2022-09-11 Verifierad kund
    Jag köpte lägenheten av Evelina för lite mer än 2 år sedan och fick en superbra känsla av henne, kändes självklart att jag skulle höra av mig till just henne när det nu var dags för mig att sälja!
    Hon gjorde så jag kände mig väldigt trygg genom hela processen.

Kommer absolut höra av mig till henne igen om det behövs i framtiden!
    • Växjö Söder
    2022-09-08 Verifierad kund
    Blev väldigt bra bemött och fått superbra hjälp! Supernöjd!
    2022-09-05 Verifierad kund
    Borde inte litat på mäklarens värdering. Blev dessutom uppmanad att sälja på ett förhandsbud till en av hennes bekanta. Det innebar dessutom att jag fick lämna huset tidigare än önskat.
    Jag kommer aldrig att veta hur mycket pengar jag förlorade :-(
    Eftersom jag förmodligen aldrig kommer att sälja ett hus igen så har jag redan begått alla misstag man kan göra vid en husförsäljning. Uppmanar alla att jämföra innan ni väljer mäklare.
    Hej Hanna, tack för att du skriver om din upplevelse av affären och mig som mäklare. För mig är det viktigt att kunder känner sig trygga i det arbetet jag har gjort, är det något du vill prata om är du varmt välkommen att ringa mig.

Jag önskar dig stort lycka till i ditt nya boende!

Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Evelina Kronberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
    • Växjö Hov
    2022-07-19 Verifierad kund
    Smidig husaffär och bra ordnat med allt det praktiska. Trevligt bemötande.
    Hej Tobias! Va bra, önskar er stort lycka till i ert nya boende!

• Växjö Hov
    2022-07-18 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande, lätt att kommunicera med. Uppfyllde väl förväntningarna vi hade.
    Alltid lätt att få kontakt med och återkopplade bra.
    Vi är mycket nöjda med hela affären och hur det har skötts
    Vi säger Tack ! Karin och Christer
    Hej Karin och Christer, stort tack för fina ord! Tacksam och stolt över att ha förmedlat ert hus!

2022-06-17 Verifierad kund
    Bra och tydlig info. Snabb återkoppling oavsett tid.
    Alltid tålmodig och vänlig.
    Det som mäklaren sa har alltid stämt vilket inte andra mäklarbyrån har levt upp till.
    Vi kan varmt rekommendera Evelina till andra som ska byta bostad.
    Tack Annie! Så glad att just jag fick förmedla ert hus, tack för förtroendet!