Bernt Björkqvist
Bernt Björkqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby
.Bernt Björkqvist har varit registrerad mäklare sedan 1989-12. Bernt Björkqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.7. Bernt Björkqvist har haft 27 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Att träffa olika människor.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Lång erfarenhet och kunnig.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Lugn och målmedveten, en god lyssnare.
Vad gör du helst på fritiden?
Sjunger i kör eller spelar golf.
Hur ser din drömbostad ut?
Modern villa med strandtomt på Gotland
Vad vet vi inte om dig?
Har tidigare jobbat som medicinteknisk ingenjör
2022-03 - 2023-02
175 omdömen om Bernt Björkqvist
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Bernt Björkqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
En trygg, trovärdig och ärlig mäklare. Min upplevelse är bara positiv och jag rekommenderar honom varmt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Bernt Björkqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Trevlig artig och snygg mycket proffsig
köpte en tomt med hjälp av Bernt Björkqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Kunnig, intresserad, tar båda parters intressen i beaktande.
Jag upplever Bernt som ansvarstagande, vederhäftig och duktig i sin seniora befattning. Jag har därmed stort förtroende för att Bernt hanterar en fastighetsaffär på ett proffesionellt sätt.
Kan varmt rekommendera Bernt! -
sålde sin stuga med hjälp av Bernt Björkqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Professionellt och trevligt bemötande. Det kändes tryggt med Bernts långa erfarenhet och kunnighet. Allt fungerade snabbt och smidigt under hela försäljningsprocessen. Vi är mycket nöjda.
Bernt är mycket kompetent, saklig, grundlig och mycket enkel att ha kontakt med. Vi fick mycket bra hjälp av honom genom hela försäljningsprocessen. Fick goda råd samt tydliga svar på alla mina frågor. Under budgivningen höll han en mycket tät kontakt med mig. Kan verkligen rekommendera Bernt som mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Bernt Björkqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Trygg, trevlig och serviceinriktad för alla parter. Jättebra mäklare!
Lätt att arbeta med, lösningsorienterad.
köpte sin stuga med hjälp av Bernt Björkqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Trevlig, human och pålitlig! Uppskattar en mäklare som behandlar alla med respekt och lika värde.
Vi är mycket nöjda med bemötandet. Dessutom över att lägenheten blev såld, trots ränteläget och läget i världen.
En superproffsig mäklare som inte bara var säljare utan guidade oss förstaköpare genom hela processen.
Man kände direkt hans erfarenhet och vilja att göra både såljare och oss nöjda och vi fick en fantastisk relation med säljarna och besökte dom ett par dar efter, för fika och gå igenom kåken.
Vi hittade precis vad vi letade efter, ett fantastiskt välskött hem.