Marie Nilsson

Marie Nilsson

Marie Nilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby

Marie Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Marie Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Nilsson har haft 25 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Jag tycker det är spännande med människor och därför är det väldigt roligt att få träffa så mycket olika personer att få knyta an till & få ett förtroende ifrån. Det är också en ynnest att få åka runt hela härliga Gotland och få se alla kända och okända smultronställen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
För att jag är en engagerad och lättillgänglig mäklare som alltid ger 100 % i mina affärer, slott som koja. Målet är att ge både köparen och säljaren en bra upplevelse och samtidigt att säljaren få så bra betalt som möjligt.

Vad gör du helst på fritiden?
Promenerar utmed gotlandskusten, slappar i soffan eller solstolen och pysslar i min trädgård. Och så gillar jag förstås att umgås med min familj.

Vad vet vi inte om dig?
Har varit spinninginstruktör och programledare på Radio Gotland. Halva jag (mammas sida) är gotländsk, men jag är född i min pappas hemort i Västergötland. Kan prata gotländska om jag vill. Och vifta på öronen.

2022-03 - 2023-02

128 omdömen om Marie Nilsson

Sedan starten hos Reco 2016
  • sålde sitt hus med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
    • Visby
    2023-01-09 Verifierad kund
    En trevlig och duktig mäklare.
    Tack för fint omdöme, ni är också trevliga och duktiga :). Vi hörs och ses snart. MVH Marie Marie Nilsson
  • Gunilla P
    • Centralt
    2022-12-05 Verifierad kund
    Trevligt och kunnigt bemötande vid vår kontakt!
    • Väskinde
    2022-11-21 Verifierad kund
    Redan vid första mötet fick vi ett bra förtroende för Marie och hennes sätt att arbeta som mäklare vilket sedan har hållit i sig under hela försäljningsprocessen.
  • Irene K
    • Länna
    2022-10-24 Verifierad kund
    Överträffar alla förväntningar! Marie är kompetent, lyhörd, service orienterad och empatisk. Jag litar fullt ut på Marie! Hon levererar i alla lägen!
    Tack FINA ni! Det är ett sant nöje att samarbeta med er. Marie Nilsson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
    • Länna
    2022-10-21 Verifierad kund
    Marie var positiv och kunnig. Gjorde ett väldigt bra jobb. Tdlig i sin kommunikation.
    Stort tack och lycka till med er nya hus! Marie Nilsson
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
    • Öster
    2022-09-07 Verifierad kund
    Bra bemötande. Mäklaren var mån om att jag som köpare skulle få svar på mina frågor. Tydlig och bra genomgång i samband med kontraktsskrivningen.
    Stort tack för fint omdöme Torbjörn! Marie Nilsson
  • Irene K
    • Öster
    2022-09-03 Verifierad kund
    Alltid tillmötesgående o tillgänglig med stor empati o professionalism i sitt arbete. Rekommenderas varmt o vi vänder oss gärna till Marie igen!
    Stort tack för rekommendationen Irene! Marie Nilsson
    Gilla
  • köpte sin stuga med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
    • Fårö
    2022-08-09 Verifierad kund
    Mkt bra bemötande. Trevlig och ärlig
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
    • Endre
    2022-08-06 Verifierad kund
    Som köpare kändes det tryggt att ha Marie med sig genom hela processen. När jag undrade något så förklarade Marie för mig på ett begripligt sätt. Marie såg också till att olika typer av löpande kostnader rörande fastigheten fördes över från säljaren till mig. Tack Marie!
    Tack för fina ord Tomas! Lycka till med er nya coola lägenhet! Marie Nilsson
  • 2022-08-02 Spontant omdöme
    Jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare - kunnig, trevlig, ärlig och gör verkligen sitt bästa för att både köpare och säljare ska lämna affären nöjda. Marie är fantastisk och jag rekommenderar henne starkt! Marie kan verkligen marknaden och sin profession, så både värdering, visningar, upplägg och formalia fungerade super. Även supersnygga bilder, digital rundtur och broschyr. Jag har framför allt känt mig trygg genom hela resan vilket har varit ovärderligt. <3
    Hej Eva, jag vill tacka för ditt fina omdöme och önska er lycka till framåt! Marie Nilsson