Marie Nilsson

Marie Nilsson

Marie Nilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby

Marie Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Marie Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Nilsson har haft 19 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Jag tycker det är spännande med människor och därför är det väldigt roligt att få träffa så mycket olika personer att få knyta an till & få ett förtroende ifrån. Det är också en ynnest att få åka runt hela härliga Gotland och få se alla kända och okända smultronställen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
För att jag är en engagerad och lättillgänglig mäklare som alltid ger 100 % i mina affärer, slott som koja. Målet är att ge både köparen och säljaren en bra upplevelse och samtidigt att säljaren få så bra betalt som möjligt.

Vad gör du helst på fritiden?
Promenerar utmed gotlandskusten, slappar i soffan eller solstolen och pysslar i min trädgård. Och så gillar jag förstås att umgås med min familj.

Vad vet vi inte om dig?
Har varit spinninginstruktör och programledare på Radio Gotland. Halva jag (mammas sida) är gotländsk, men jag är född i min pappas hemort i Västergötland. Kan prata gotländska om jag vill. Och vifta på öronen.

2022-09 - 2023-08

138 omdömen om Marie Nilsson

Sedan starten hos Reco 2016
Emma R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Öster

Marie är mycket kunnig, trevlig, omtänksam, professionell, lösningsorienterad och har humor - allt det är egenskaper som vi uppskattar hos en mäklare. Vi kände oss trygga genom hela affären.

Svar från Marie Nilsson

Åh men tack, vilka fina ord Emma! Stort tack själva och lycka till med allt framåt! /Marie

Håkan J
Öster

Väldigt kunnig och trevlig…kan bara rekommendera henne vid köp eller försäljning

Svar från Marie Nilsson

Tack snälla för trevliga möten och stort lycka till med framtida bostadsaffärer! /Marie

Amanda S
Visby

Som förstagångs köpare upplevde jag Marie som en otroligt trygg, engagerad och lyhörd person. Förklarar alla delar hur ett bostadsköp går till på ett sätt som är lätt att förstå där jag känner mig trygg med mitt köp. Kommer definitivt vända mig Marie i framtiden om jag ska sälja eller köpa.

Svar från Marie Nilsson

Stort tack Amanda för fina ord, det betyder mycket att få vara en bra stöttepelare! Det är inte varje dag man köper bostad så mitt mål är alltid att kunna hjälpa/stötta så mycket det går. Jag är säker på att du kommer stormtrivas i lägenheten! MVH Marie

Michael H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Visby

Väldigt nöjd. Det var en mycket bra upplevelse. Allt gick väldigt smidigt och hanterades proffsigt.

Svar från Marie Nilsson

Tack Michael, det är härlig med återkommande kunder som är nöjda! Hoppas du ska trivas på fastlandet. Vi ses om ett tag. MVH Marie

Thomas K
Sålde sitt hus med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Burs

Positiv och professionell! Levde i hög grad upp till våra förväntningar. Professionellt genomförd försäljning från ax till limpa med mycket gott resultat.

Svar från Marie Nilsson

Stort tack för fina ord, trots poolfadäsen :). Lycka till med ert nya projekt, vi ses inom kort. MVH Marie

Maria G
Hejnum

Kan varmt rekommendera Marie Nilsson hos Svensk Fastighetsförmedling i Visby. STORT engagemang. Personlig, professionell och påläst. Fantastisk co-pilot hela vägen in i mål.

Svar från Marie Nilsson

Tack snälla Maria för fina ord, de betyder mycket! Tack också för fint samarbete hela vägen. /Marie

Andreas Hildebrand W
Köpte sin stuga med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Hejnum

Trevlig, tydlig, tillgänglig! Vi hade svårt att komma på ordinarie visningar men det fixade hon utan problem, trots att budgivningen redan var i full gång.

Agneta K
Sålde sin stuga med hjälp av Marie Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Visby
Västergarn

Marie arbetade proffesionellt och effektivt. Trevlig i din kundkontakt med oss som säljare. Klarade också det lilla problemet med sen budgivare som plötsligt dök upp på ett . Snabbt och smidigt. Det har varit trevligt att samarbeta med henne.

Oskar P
Västergarn

Toppenbra. Trevlig, kommunikativ och proffsig

Lucien B
Furillen

Proffsigt bemötande samt trevlig som person Kan varmt rekommendera Marie

Svar från Marie Nilsson

Tack snälla Lucien❤️. Det har varit jätteroligt att få hjälpa till!