Petra Westin

Petra Westin

Petra Westin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Petra Westin har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Petra Westin har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.9. Petra Westin har haft 11 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

12 omdömen om Petra Westin

Sedan starten hos Reco 2022
Ellen L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petra Westin en del av Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Tillgänglig, kunnig, hjälpsam

Jennifer A

Väldigt tillmötesgående, lyhörd

Jesper Patrik K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Westin en del av Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
Trelleborg

Allting flöt på bra, inga problem, nöjd! Mvh

Jette U
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Westin en del av Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
Anderslöv

Vår upplevelse med Petra som mäklare har överträffat alla våra förväntningar! Hon har varit super engagerad genom hela försäljningsprocessen, och vi har hela tiden haft en väldigt nära kontakt med henne. Hon har varit bra på att lyssna och respektera våra önskemål, och hon har verkat genuint intresserad av att hjälpa oss. Utöver att vara en super trevlig person som är enkel att kommunicera med, är hon även en exceptionellt duktig och kompetent mäklare som är bra på att tänka strategiskt och vara många steg före. Vi kunde...

Christina L
Köpte sitt hus med hjälp av Petra Westin en del av Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
Anderslöv

Trevligt bemötande och mycket tillgänglig. Fixar och trixar tills alla blir nöjda. Tillmötesgående. Snabb på att ge svar och feedback när vi hade frågor. Ser nu framemot att Petra ska sälja vårt hus😊

Richard L
Anderslöv

Väldigt erfaren och tillmötesgående.

Charlott D
Vellinge

Mycket positivt och entusiastiskt. Kanske bör vara lite tydligare kring villkor, vad som utförs etc i fråga om besiktning/kontroll av lägenheten. Annars funkade allt som överenskommet och ett positivt genomförande så här långt av samarbetet!🌞

Li B
Vellinge

Bra, informativ, saklig och pedagogisk. 1a gången jag köper och det berättade för Petra och hon har varit hjälpsam och förstående.

Max W
Anderslöv

Verkligen snäll og professionell…. Let at prate med bedste service… jeg er mycket nöjd….. kan värmt anbefalles ….

Charlott K
Höllviken

Petra är proffsig, lyhörd, alltid tillgänglig, ödmjuk och väldigt trevlig. Vi träffade 4 st olika mäklare i vårt hus innan vi valde Petra, hon var den som vi fick mest förtroende för och hennes koncept tilltalade oss (hon var även den enda som ringde upp efter mötet och frågade vad vi tyckte om hennes offert). Bra på att sälja in sig själv och då även bra på att sälja vårt hus tänkte vi. Eftersom vi själv letar nytt hus har vi varit på många visningar och träffat många olika mäklare. Petra är den som ger absolut bäst intryck.

Svar från Petra Westin

Tusen tusen tack, Lottie! Så fint omdöme! Jag är rörd och otroligt tacksam för era omdöme! Det är sådana kunder som ni som gör att jobbet är såååå kul och givande! Hårt arbete lönar sig och jag vill ju gärna bli rekommenderad. 🤗 Nu hoppas jag att ni snart också skriver på ett kontrakt ✊🏼 Ha en fin kväll, vi hörs snart!