Svenska Bilgruppen

Söderbymalmsvägen 2 A, 136 44 Handen — Visa karta

3.7 i betyg av av 18 omdömen
Välkommen till Svenska Bilgruppen Haninge!

Vår målsättning är att sälja bra, begagnade bilar till konkurrenskraftiga priser. Vi har många års erfarenhet av bilbranschen och erbjuder både trygghet och god service. Alla bilar är dessutom noggrant undersökta och rekonditionerade av vår verkstad.

Vi bryr oss mycket om hållbar utveckling på bilmarknaden! När du köper bil hos oss kan du räkna med att vi gör allt för att påverka miljön så lite som möjligt och uppfyller myndigheternas regler med god marginal.

Kontakta oss om du har en bilaffär på gång - vi lovar att det lönar sig!

Läs vad 18 kunder tycker om Svenska Bilgruppen

 • CARINA O

  2020-06-26

  Spontant omdöme
  CARINA O skrev om Svenska Bilgruppen
  Köpte en bil för 70000 i oktober. Nu har jag lagat den för 20000 Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Lindholm Bil AB
  4.6 / 5 i betyg — 94 omdömen
  Badge2020
  "Köpte en bil, bilen hade legat ute till försäljning på blocket och där var det en viss felinformation som man vart informerad om när man kom"
 • LUDMILA S

  2020-05-28

  Spontant omdöme
  LUDMILA S skrev om Svenska Bilgruppen
  Köpte bil av Martin.
  Vi är jättenöjda med servicen vi fick och kommer köpa nästa bil hos er i framtiden! Läs mer
  gillar detta
 • 2020-04-20

  Spontant omdöme
  HARIS P skrev om Svenska Bilgruppen
  Ska du trots allt köpa bil här så gå ner på alla fyra och ta en ordentlig titt, upptäckte på en BMW för 280k i salongen att halva undersidan i plast var bortskrapad och framaxeln träffad.

  "Vi visste inte"

  Fult, se upp! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Carson Sverige
  4.5 / 5 i betyg — 621 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät"
 • 2018-12-10

  Spontant omdöme
  Gogo G skrev om Svenska Bilgruppen
  Först så gick det inte som jag förväntade mig service var kass men jag ringde o prata med försäljningschefen cain han gjorde så att jag blev väldigt nöjd nästa gång jag köper bil så kommer jag o göra det på svenska bilgruppen i Haninge och den här cain han är klockren tack cain för att du är så serviceminded👍 Läs mer
  gillar detta
 • Ida K

  2018-09-30

  Spontant omdöme
  Ida K skrev om Svenska Bilgruppen
  Köpte min allra första bil hos Svenska Bilgruppen i Haninge.

  Nöjd ägare till en AUDI Q3.

  Säljarna var uppmärksamma, välkomnande och gav god service från hej till slutförande av köpet.

  Kan varmt rekommendera försäljare Isac! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Bilförmedlingen Stockholm
  4.7 / 5 i betyg — 270 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Fick förmedlingshjälp när jag skulle sälja min bil, fick snabb och professionell hjälp med annonsering mm Bilen blev såld snabbt och jag ko"
  Andreas B
 • BARAN G

  2018-08-23

  Spontant omdöme
  BARAN G skrev om Svenska Bilgruppen
  Försökt nå detta företag i 2 dagar, lämnat meddelande till växeln och blir inte uppringd.
  Fick inget bra helhetsintryck när man väl får tag i dom är det folk som är högljudda så att man knappt hör vad dom säger.

  Mycket dåligt hanterat och knappt intresserad av att göra framtida köp eller affärer med er. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-05-31

  Spontant omdöme
  Göran J skrev om Svenska Bilgruppen
  Kan varmt rekommendera Svenska Bilgruppen i Haninge vid köp av bil. Trevlig och hjälpsam personal med stort kunnande. Vi köpte en Volvo V70. Efter köpet så upptäcktes ett fel med batteriet. Fick kontakt med försäljningschefen som meddelade att batteri inte ingår i garantin, men som han sa "vi vill att kunden ska känna sig nöjd". Han ordnade med ett nytt batteri utan någon extra kostnad för oss, de är service på hög nivå. Tack så mycket! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  STHLM BIL
  4.8 / 5 i betyg — 115 omdömen
  Badge2020
  "Proffsigt ock korrekt . artig och väl insatt i sitt jobb"
 • 2018-05-29

  Spontant omdöme
  Dilara Ö skrev om Svenska Bilgruppen
  !! 5 STJÄRNOR !!

  Har tidigare befunnit mig i olika bilhandlare och upptäckt nu det absolut bästa, först av allt via telefon därefter bemötandet och all de tydligare informationen om jag som kund behöver veta. Det var ett glatt leende!

  Jag som var inställd med att affären kommer att rabbla upp massa onödiga siffror, svara kort o invänta frågor, fanns inte.

  Säljaren tog sin tid och inga emellan, dessutom erbjöd om kaffe, förklarade varje steg, och var väldigt tydlig. Det glädje mig som kund hos er att se ett så engagerat och kundfokuserat bemötande!

  Jag har då sålt min bil och handlat en annan hos Svenska Bilgruppen i Haninge som rekommenderas starkt!

  Ett extra STORT TACK för Rasmus för ett proffsigt arbete!

  Hälsningar nöjd kund,
  Dilara Läs mer
  gillar detta
 • 2018-05-29

  Spontant omdöme
  Sanna M skrev om Svenska Bilgruppen
  Har varit hos olika bilhandlare och Svenska Bilgruppen är den första som verkligen gett ett seriöst intryck. Kundfokuserade och hjälpsamma men samtidigt ärliga. Kan verkligen rekommendera säljaren Rasmus, han har hållt det han har lovat. Alla frågor fick ett direkt svar, och MRF-anslutningen är en ytterligare faktor som gör att det bara kändes tryggt vid bilköpet. Rekommenderar! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tullinge Bil
  4.5 / 5 i betyg — 298 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Kan inte annat än att ge detta gäng full pott. Mycket smidig affär! Blev upphämtad vid pendeltåget i mitt objekt, som var i absolut perfekt"
 • Adam H

  2018-05-10

  Spontant omdöme
  Adam H skrev om Svenska Bilgruppen
  Kan tyvärr inte annat än att starkt avråda från köp hos denna firma. Halvslöa i processen under köpet och när bilen sedan skulle levereras visade sig ett antal stora direkta fel som behövde åtgärdas - kostnaden för detta var ca 50k. Detta medförde att firman köpte tillbaka bilen till befintligt pris och sa att de skulle åtgärda felen och sedan sätta ett nytt högre pris på bilen pga reparationerna. Jag var därefter inte intresserad av bilen då priset blev för högt och misstanken om att bilen var körd som en potta skit var för stor.

  Döm av min förvåning när de sedan samma dag lägger ut bilen till försäljning igen - till samma pris! Efter att ha pratat med säljaren som sa att de hade en lösning på problemet kan jag inte tolka det annat än att de struntar i att åtgärda felen och hoppas på att någon annan stackars köpare ska gå i fällan!

  Håll er långt borta från dessa skojare och köp av en seriös firma istället!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-02-05

  Spontant omdöme
  Pär R skrev om Svenska Bilgruppen
  Inför bilköpet, beg bil 3-9 år gammal, jämförde vi flera olika bilföretag i Stockholm.
  Fastnade för Svenska Bilgruppen i Haninge utifrån flera parametrar. Deras utbud av bilar, bilarnas standard, prisnivå, möjligheten att köpa till garantiförsäkring, finansieringslösningar och bemötande av säljare gjorde Svenska Bilgruppen i Haninge till det självklara valet för oss.
  Utifrån våra önskemål på bil, och några besök, föreslog säljaren, Isac, olika bilar. På den valda bilen, Landrover Freelander, behövde några saker kompletteras (bl a nya vinterdäck, service, försäkring) före leverans vilket Svenska Bilgruppen ombesörjde. Även kontakterna med försäljningschefen, Cane, var mycket positiva.
  Svenska Bilgruppens personal var genomgående tillmötesgående och professionella med att hjälpa oss att hitta den bil vi sökte efter samt att den skulle vara i överenskommet skick.
  Vi ger dem våra bästa rekommendationer.
  Du som överväger ett bilköp ska absolut göra ett besök hos Svenska Bilgruppen i Haninge. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Fordonsbolaget
  4.8 / 5 i betyg — 594 omdömen
  Badge2020
  "Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service"
 • 2017-08-11

  Spontant omdöme
  Nils E skrev om Svenska Bilgruppen
  Vi köpte en Toyota Prius, på bilgruppen i Haninge, och är mycket nöjda! (Jämfört med de beg-affärer jag besökt tidigar). Både med bemötandet och med den service/små detaljer som behövde justeras. Bra med en firma som är med i MRF - det märks att de är måna om att lyssna på kunden och ta emot synpunkter när något inte stämmer helt med annonsen, etc.. (Och helt utmärkt att ha en så duktig och rutinerad mekaniker i samma hus. Med yrkesstolthet!). Säljaren (Peter) kändes extremt pålitlig och saklig - inget pushande och halvsanningar - så det det kändes som en bil att lita på. Och det har det också varit, nu flera månader senare. Läs mer
  gillar detta
 • Anita E

  2017-08-09

  Spontant omdöme
  Anita E skrev om Svenska Bilgruppen
  Köpte en Nissan Qashqai +2 från 2013 och är tillfreds. Hade testat Toyota Verso, Renault Scenic och Chevrolet Orlando hos andra bilhandlare men föll för pigga Nissan med panoramataket. Bilförsäljarna är personliga och proffsiga och mycket snabba med att återkomma om man har frågor. Jag är helnöjd och rekommenderar andra att kika in på Lignagatan i Hornstull om man går i bilköpartankar. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Haninge Bilpark
  4.7 / 5 i betyg — 820 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Bra, trevligt, proffsigt och tryggt! Jag köpte en begagnad Volvo från Haninge bilpark som såg fin ut, och vid en närmare inspektion efter"
  Leo Alexander B
 • 2017-07-08

  Spontant omdöme
  sameer s skrev om Svenska Bilgruppen
  Varning.
  Skojar företag deras bilar är bara fina i lacken och inget varken i motor eller växellåda.
  Mycket fusk med servicebok och historik.
  Respektlösa mot kunder rekommenderas absolut inte jag varnar Läs mer
  sameer s gillar detta
 • 2017-03-24

  Spontant omdöme
  anitta n skrev om Svenska Bilgruppen
  Äntligen en bilfirma där personalen känns engagerade och seriösa! Åkte till Lignagatan för att titta på en bil och åkte därifrån med en ny, den gamla byttes in smidigt och enkelt. Personalen vänliga och tillmötesgående som ordnade allt till det bästa för mig som köpare, till och med det där lilla extra som känns viktigt när man gör en bilaffär. Kommer definitivt att återvända vid nästa byte av bil, rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-03-06

  Spontant omdöme
  Anders K skrev om Svenska Bilgruppen
  Tack!
  Det är inte ofta man känner sig så välkommen och omhändertagen på en bilfirma samt att man har samma känsla när man går därifrån, efter att ha bytt in sin bil och köpt en annan.
  Stort tack än en gång!

  Vi ses igen när det är dags för nästa bil!

  Med vänlig hälsning,
  Anders Läs mer
  gillar detta
 • Johan A

  2015-03-21

  Spontant omdöme
  Johan A skrev om Svenska Bilgruppen
  Köpte en Saab 9-5 i deras butik i Haninge. Kopplingen reste efter en vecka.Dom skickade bärgare och åtgärda problemet utan diskussion. Batteriet var dåligt, fick ett nytt direkt. Ett utav de gamla däcken dåliga, fick två nya. Trevlig bemötande och serviceminded hela vägen. Rekommenderas starkt! Läs mer
  gillar detta
 • Johan K

  2014-08-02

  Spontant omdöme
  Johan K skrev om Svenska Bilgruppen
  Lovar mycket men håller inget. Köpte bil där som var i utmärkt skick (enligt säljaren) men efter köpet kommer fel efter fel. Lämnade in bilen på service och fick reda på att det var fler saker som behövdes åtgärdas än vad vi hade märkt. Försökt få kontakt med Svenska bilgruppen, men det är inte det lättaste om man inte vil köpa bil av dem.

  Rekommendation: Köp INTE bil hos dem! Läs mer
  gillar detta

Bästa Bilförsäljarna nära Svenska Bilgruppen :

Cardrop (1.8km)
4.5 i betyg av 210 omdömen
Ninnie B Ninnie B tycker:
“Mycket bra bemötande, kunnig p...” Läs mer
4.7 i betyg av 270 omdömen
Jacobssons Auto (3.5km)
4.9 i betyg av 13 omdömen
egbil.se (3.8km)
4.8 i betyg av 30 omdömen
4.8 i betyg av 16 omdömen
Autopunkten (5.4km)
4.8 i betyg av 29 omdömen

Karta

Kategorier