Maria Persson
Maria Persson är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Maria Persson har varit registrerad mäklare sedan 2004-05. Maria Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 213 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Persson har haft 49 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 213 Läs vad Maria Persson
2021-01-14Verifierad kund
Väldigt engagerad och som köpare känner man sig trygg med henne.
2020-12-16Verifierad kund
Köpt en lägenhet av/genom Maria Persson och är väldigt nöjd och bra bemött av Maria.
sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Persson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala -
2020-12-15Verifierad kund
Vi har köpt lägenhet av Maria och kommer också använda henne för två kommande försäljningar. Maria inger stort förtroende, är mycket kunnig och låter inga frågor vara obesvarade. Glad och trevlig och ett sant nöje att ha att göra med!
2020-12-15Verifierad kund
Tillmötesgående och engagerad från början till slut. Vi har känt oss trygga och har haft fullt förtroende för Maria. Hon har har varit lyhörd för våra tankar och önskemål och gemensamt hittade vi en strategi som vi kände oss nöjda med. Toppen!
2020-11-14Verifierad kund
Proffsig och genuin.
Vi är mycket nöjda med vårt köp av Maria.köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Persson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala -
2020-11-11Verifierad kund
Köpt en lägenhet som Maria hittade åt oss och sedan sålde till oss med stort engagemang och med en stark känsla av att det var en trygg affär
2020-11-09Verifierad kund
Maria Persson har på ett utomordentligt sätt lotsat oss tryggt och professionellt igenom en mycket lyckad affär. Hon var alltid tillgänglig när vi som nervösa säljare behövde rådgöra med henne.
2020-11-07Verifierad kund
Väldigt professionellt och tillmötesgående bemötande. Väldigt hjälpsam, inlyssnande och flexibel. Vi köpte ett radhus av Maria. Vi hoppas att hon även kan sälja vår lägenhet
köpte sitt hus med hjälp av Maria Persson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala -
2020-11-05Verifierad kund
Sålt min bostadsrätt och blev alltid mycket väl bemött och var välunderrättat om 'gången'. Mycket tydlig information, kände mig trygg att kunna ställa frågor och fick alltid uttömmande svar. Mycket vänlig!!
2020-11-05Verifierad kund
Strategisk och förtroendeingivande!