Viktor Stenson
Viktor Stenson är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Viktor Stenson har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Viktor Stenson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-04 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.7. Viktor Stenson har haft 1 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 50% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 67 Läs vad Viktor Stenson
köpte sin lägenhet med hjälp av Viktor Stenson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Köpt en lägenhet.
Viktor bemötte en på ett bra sätt och var väldigt duktig på att förklara alla olika delar och vad som är viktigt att tänka på som förstagångs köpare (vid kontraktskrivningen). -
sålde sin lägenhet med hjälp av Viktor Stenson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Trevlig och bra att ha och göra med. Skötte försäljningen på ett engagerat sätt.
sålde sitt hus med hjälp av Viktor Stenson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Sålt villa.
Mycket gott bemötande. -
Alltid tillgänglig och bra kommunikation
Han var tydlig, professionell och trevlig.
Very professional and efficient, I heartily recommend Viktor!
Vi har köpt en liten lägenhet och Viktor var väldigt hjälpsam som brygga mellan oss köpare och säljaren. Det gjorde mig väldigt glad att se en så trevlig person. Även på visningen var han jättetrevlig och presenterade en riktigt bra bild av lägenheten.
Viktor har varit en klippa genom hela försäljningen under denna skakiga vår. Han har kontinuerligt uppdaterat om allt från marknadsläge till intressanta spekulanter och varit en tryggvägvisare genom den snåriga djungeln som bostadsmarknaden är.
Viktor var mäklare för den lägenhet som vi köpte. Överlag mycket nöjd med hela köpprocessen och kan varmt rekommendera Viktor.
Bra och proffsig, trevlig och hjälpsam. Rekommenderad