Alla kategorier Takläggare Dalarna Smedjebacken Swe Dala Tak AB

Swe Dala Tak AB

Stationsgatan 1, 777 34 Smedjebacken — Visa karta

4.0 i betyg av 4 rekommendationer
Vi är experter på ditt tak!

Våra takläggare har många års erfarenhet och vi har bred kompetens i bolaget. Därför kan vi hjälpa dig med ditt tak oavsett om det gäller plåt, papp, tegel eller betong och vi tar själva ansvar för varje detalj i arbetet. Alla våra montörer är Bendercertifierade och har kollektivavtal.

Vi har våra rötter i Dalarna, men tar även uppdrag i Gästrikland, Uppland, Västmanland, Södermanland och Skåne. Vi ser det som vårt uppdrag att se till att varenda en av våra kunder har ett torrt och snyggt tak, under lång tid framöver. Vår vision är att leverera hållbara tak, lagda av skickliga takläggare.

Läs vad 4 kunder tycker om Swe Dala Tak AB

 • Jimmy J
  Jimmy J skrev om Swe Dala Tak AB
  Dåligt arbete enligt besiktningsman, dessutom hot och förtal från företaget efter påpekande av detta, andra företag som vi tog in offert från efteråt för att göra om taket med sa att de också hade hört dåligt om just detta företag, så akta er för detta, finns klart mycket bättre och seriösare företag där ute som både är billigare och bättre....
  gillar detta
 • Stefan E
  Stefan E skrev om Swe Dala Tak AB
  Ett riktigt proffsigt företag som jobbar för kundens bästa. Pålitliga och noggranna takläggare som jobbar både noggrant och snabbt med enbart det bästa för kunden som mål. Ett företag jag starkt rekommenderar till människor som har planer på att byta ut sina tak. Enbart topp betyg till säljare samt takläggare som vi haft kontakt med som Simon Erlandsson, Johan Bäck samt Jonas Rydén. +++++ . Från Stefan och Maria i Grycksbo.
  Maria N gillar detta
 • Stefan E
  Stefan E skrev om Swe Dala Tak AB
  Ett riktigt proffsigt företag som jobbar för att kunden skall få det bästa resultatet.. Hantverkare som jobbar både noggrant å snabbt som fokuserar på kvalitet för kundens bästa. Kan rekommendera detta företag till alla osäkra kunder som vill byta ut sitt tak.. Tack till Johan Bäck och Jonas Rydén för eran proffsiga inställning till erat jobb som takläggare. +++++
  gillar detta
 • Maria N
  Maria N skrev om Swe Dala Tak AB
  Supernöjd med Swedala Tak !
  Starten började på avtalad tid ,killarna jobbade effektivt och noggrannt. Var hemma hela tiden och vår familj blev mer än nöjda med slutresultatet.
  2 veckor tog det hela trots att någon dag regnade bort helt tyvärr.Städningen varje dag var perfekt.
  Säljare,hantverkare och ledning jobbar effektivt och är tillmötesgående.
  Rekommenderar Swedala Tak som takläggare.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Stationsgatan 1, 777 34 Smedjebacken
Kategorier