4.4 i betyg av av
70 omdömen
Välkommen till Swiftec!
Vi på Swiftec hjälper dig med allt som har med teknik och elinstallationer att göra. Vi hjälper dig som företag såväl som privatperson. Våra elektriker utför dagligen underhåll i enlighet med gällande regelverk och direktiv. Behöver du hjälp att installera nya tvättmaskinen eller torktumlaren? Vi är auktoriserade och ser till att du sparar tid.
Elinstallation, vitvaruinstallation, bortforsling, teknikhjälp, budleverans, TV- installation, IT-logistik och mycket mer.
Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor.
Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag70 omdömen om Swiftec
skrev om Swiftec
Uppgjort besökstid hölls inte alls, försenad i nästan två timmar
Dessutom, golvet blev repat när den nya diskmaskinen skulle installeras. -
skrev om Swiftec
Vi köpte några vitvaror på Media Markt. Leveransen kom en dag försenad pga sjukdom, inte mycket att bråka om. Se’n gick allt på räls. En trevlig ung man dök upp på avtalad tid, jonglerade som Schwarzenegger med kartongerna, hjälpte mig till och med nedför en smal källartrappa och in i tvättstugan med den nya torktumlaren, tackade för sig, och försvann med allt emballage. För drygt fyrahundra spänn… Kanon! /Magnus
Installation av TV.
Trevligt och pedagogiskt bemötande.
Kompetens. -
skrev om Swiftec
Leverans av diskmaskin. Mycket smidigt och bra levererat. Trevliga killar som levererade.
skrev om Swiftec
Hade beställt och betalt extra person. Pga sjukdom kom bara en. Hans trappgående kärra hade ingen laddning till motorn så han fick slita hårt och min man var tvungen att gripa in. Installatören var professionell och tillmötesgående han skulle fått högsta betyg.
Offyyygygggfffffffxggghjopkjhgc
skrev om Swiftec
Trevlig och effektiv kille som levererade vår torktumlaren . Ringde innan och kom som planerats.
skrev om Swiftec
Mycket trevlig chaufför som ringde innan och dök upp under avtalad tid.
Mycket bra! -
skrev om Swiftec
Mycket trevlig och hjälpsam chaufför som kom med min tv och kaffemaskin.
skrev om Swiftec
Jag köpte ny diskmaskin av MediaMarkt och ville ha den installerad. Denna tjänst erbjöds men endast i "standardutförande" vilket inte skulle fungera hos mig. Jag tog kontakt med installatören, Swiftec (Peter), och vi förhandlade fram en lösning som skulle kunna passa mina önskemål. Vi kom överens om pris och tidpunkt för installationen och detta fungerade klockrent. Jag är mycket nöjd med såväl kontakt med företaget som med montörens utförda arbete.
skrev om Swiftec
Bara bra👍 köpte torktumlare o tvättmaskin från Media mark
skrev om Swiftec
Trevlig personal men de kunde inte hur man kopplar in TVn.
skrev om Swiftec
Snabb och korrekt leverans av ny vara samt återvinning av gammal.
skrev om Swiftec
Jag köpte en TV. Trevliga killar kom och installerade. Ringde och anmälde innan. Jag är jättenöjd.
skrev om Swiftec
Funkade mycket bra. Trevlig chaufför. Vi är nöjda. Köp av ny tvättmaskin.
skrev om Swiftec
Mycket skicklig och duktig o trevlig bra utfört arbete . 😎
skrev om Swiftec
Han som körde mina saker var duktig.
skrev om Swiftec
Mkt bra och vänligt bemötande av den person som körde ut varan!
skrev om Swiftec
Installation av Tvättmaskin och torktumlare.De gjorde vad dem skulle göra enligt avtal med Media Markt
skrev om Swiftec
Mycket nöjda med leveransen. Trevlig och serviceminded chaufför.
skrev om Swiftec
Super Super Super Super!!!!!!!!!!!!!!
skrev om Swiftec
Jättetrevlig kille som pratade strålande engelska. Han gjorde allt för att göra oss nöjda, trots att butiken skickat fel grejer.
skrev om Swiftec
Trevliga killar! Ringde 30 min. innan leverans. Mycket tillmötesgående. Rädda om inredning.
skrev om Swiftec
Det var effektiv och bra support.
Tvättmaskin och torktumlare balanserades korrekt och inga problem har uppstått. -
skrev om Swiftec
Jättefina killar som levererade ny kyl och frys 2ggr .samma vecka ,pga.defekt vara .Och dessutom 4vån .utan hiss .Senast idag var det bara en kille som kom p.g.a.sjukdomar .Han gjorde det perfekt utan gnäll .Verkligen nöjd med dom och deras vänlighet .Så varmt tack .
skrev om Swiftec
Supertrevliga och artiga killar som utförde ett proffitionellt och bra jobb. De hade förståelse och respekt för vårt hem och ägodelar. Gav massor av tips och gick verkligen den extra sträckan för att serva mig som kund. Hade anlitat dem till vad som helst.
skrev om Swiftec
I did not buy anything yet, but I think the idea is very interesting and have sent informaiton about their electirc bikes to 100+ friends.
I have mailed them questons about their products and have recieved prompt informative responses. -
skrev om Swiftec
Verkar vara dålig kommunikation och information mediamarkt och swiftec imellan . Killen som levererade och installerade var mycket bra men Mediamarkt ger felaktig info
skrev om Swiftec
Lev.och installation av K/F samt bortforsling av emballage.
Lev. till 2:vån.med 1 man utan trappklättrare.
Dörr ej omhängd.
Ingen injustering av skåpet.
Emballage kvarlämnat i lägenheten.
Efter klagomål kom efter tre ombokningar av tid äntligen en annan montör och utförde en godkänd installtionen.Hej Rolf,
Swiftec
Först och främst, trist att du hade en dålig upplevelse av våran tjänst.
Det låter som att det skett någon form av missförstånd vid monteringstillfället då vår montör hävdar att han gjort som han blivit tillsagd. Hursomhelst så var ortansvarig på plats dagen därpå och avhjälpte problemet. Såklart så skulle detta ha skett redan vid vårat första besök. Detta ber vi verkligen om ursäkt för. Vi hoppas att ni kan tänka er att ge oss ett nytt försök i framtiden!
Mvh Linus -
skrev om Swiftec
Snabb och kunnig hjälp med uppsättning o installation av en ny teve.
skrev om Swiftec
Mkt bra bemötande. Kompetent personal.
skrev om Swiftec
Blev kontaktad innan leverans som lovat.
Trevliga killar som gjorde jobbet.
Byte av diskmaskin. Installering av ny maskin och borttagning av den gamla.
Allt gick väldigt smidigt. -
skrev om Swiftec
Effektiv och aktsam installation. Informativ tekniker.
skrev om Swiftec
Bra bemötande och en trevlig montör
skrev om Swiftec
bra bemött allt fungerade bra är mycket nöjd
skrev om Swiftec
Eftersom de använde chaufför som inte kan prata svenska, blir det problem när denne inte hittar till adressen för att lämna varan.
Hej Knut,
Swiftec
Det verkar som att något har gått snett i kommunikationen mellan dig och chauffören.
Vid närmare undersökning framgår det att du har tagit emot din maskin på den utsatta tiden,
samt att chauffören ska ha ursäktat sig för missförståndet.
Vi beklagar för eventuella missförstånd, och tackar för att ha fått leverera dina vitvaror! -
skrev om Swiftec
Mycket bra, trevligt bemötande och proffsigt. Tjänst leverans av tvättmaskin och installation.
skrev om Swiftec
Mycket bra• Inget att klaga på!
Köpte ett kylskåp som installerades. -
skrev om Swiftec
Leveransen sköttes på bästa sätt. Kändes professionellt på alla sätt!
skrev om Swiftec
Besök av två ungherrar. En från London. Han var utomordentligt trevlig och kunnig. Han fick arbeta hårt med att få in diskmaskinen. En sådan man är en gåva för företaget. Hans medhjälpare var en rar liten pojke.
Hälsningar
Birgitta o Kjell Kristland -
skrev om Swiftec
Killen som levererade och installerade våra nya vitvaror var helt suverän.
Inger Andersson -
skrev om Swiftec
Skulle leverera ett nytt kylskåp och hämta det gamla. Allt gick jättesmidigt. Kom när dom skulle och trevligt bemötande.
skrev om Swiftec
har INTE haft med företaget att göra
skrev om Swiftec
Jag vet inte vem Swiftec är!!!
Om det gäller leverans av varor, så är jag inte missnöjd med någon leverans de senaste månaderna. -
skrev om Swiftec
Fick en tvättmaskin och en spis levererad enl. plan. Trevlig och hjälpsam chaufför som tog ansvar för att godset förblev helt. .Jag är 100% nöjd. Inge
skrev om Swiftec
Ingen aning om vad det är för företag eller vad vi ev har handlat eller nyttjat för tjänster där.
Leveransen fungerade utmärkt.
Trevligt tekniker. -
Installation av Siemens spishäll
skrev om Swiftec
Kunnig och trevlig montör som kom på avtalad tid,
skrev om Swiftec
På ett bra sätt, hade stora förväntningar, som man har när man anlitar företag, och dom besannades! Mycket nöjd, vi köpte en torktumlare!