Synos Medical

Synos Medical

5.0 / 5 baserat på 28 omdömen
Driver du en laserklinik, salong eller funderar på att starta en?
Då är du varmt välkommen till oss på Synos Medical.

Vi erbjuder medicinsk laserutrustning av världsklass. Oavsett om du har din klinik privat eller jobbar på ett sjukhus har vi definitivt den utrustning du behöver i verksamheten.

Våra maskiner är högfunktionella, väl testade och självklart i linje med den senaste medicinska forskningen. Vi jobbar med leverantörer från några av världens främsta lasertillverkare och självklart finns maskiner för alla sorters laserbehandlingar.

Här hittar du rätt utrustning till de rätta priserna och den rätta kvaliteten. Besök vår hemsida för att läsa mer!

Utmärkelser

28 omdömen om Synos Medical

Sedan starten hos Reco 2018
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2022-12-27 Insamlad av företaget
  Vår klinik har arbetat med synos i flera år och vi rekommenderar de starkt :)
  Gilla
 • 2022-12-23 Insamlad av företaget
  Vi är så glada att vi valde en laser från Synos! Vår person är Mike! Bästa Mike som alltid är behjälplig och lätt att få tag på När vi behöver support! Bästa gänget!
  Gilla
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2022-12-22 Insamlad av företaget
  Utbildning i världsklass, vilken team. Underbart stämning.
  Har varit på många utbildningar men det här var det bästa jag har varit med om.
  Rekommenderar varm det här gänget.
  Har köpt SmartXide punto, ser fram emot att börja jobba med maskinen.
  Tusen tack till alla er🧡
  Gilla
 • 2022-12-19 Insamlad av företaget
  Har fått väldigt bra bemötande. Fick hjälp redan innan jag startade företaget. Med allt från vem jag ska kontakta för att starta företaget och hur jag ska gå tillväga. De gjorde långt mer än vad som krävs av de.
  Gilla
 • 2022-12-12 Insamlad av företaget
  Bra utbildning och alltid toppensupport!
  Gilla
 • 2022-10-13 Insamlad av företaget
  Trevligt team, hög service nivå och kunskap.
  Gilla
 • 2022-10-13 Insamlad av företaget
  Kompetenta. Trevliga. Ambitiösa
  Gilla
 • skrev om Synos Medical
  2022-10-13 Insamlad av företaget
  Bästa Synos Medical! Kände mig trygg i mitt köp av lasermaskin. Andreas och gänget hjälpte mig från start. Synos hjälper till med sin kunskap och kompetens. Servicen är alltid på topp! ❤️
  Gilla
 • 2022-10-11 Insamlad av företaget
  Fantastisk leverantör! min maskin Vivace kommer från Synos
  Mycket tillmötesgående och hjälpsamma när man frågar om råd och tips , kan varmt rekommenderas om du är på jakt efter den senaste maskinen, även produkten AnteAge
  Som Synos har är magisk👍
  Gilla
 • 2022-10-11 Insamlad av företaget
  Väldigt bra bemötande!
  Leasar en lasermaskin och fått bra utbildning. Alltid bra hjälp och stöd!
  Gilla
 • Rawa R
  skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2021-09-09 Insamlad av företaget
  Helt fantastiska! Så lyhörda, ambitiösa, kunniga och extremt pålitliga! Vi är så nöjda med servicen vi har fått och all hjälp i att hitta rätt maskin för vår verksamhet! (Motus AX) vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med synos och vi kommer ALLTID att använda oss av utrustning och utbildning från Synos! 🙌 vi på Göteborg Care Clinic rekommenderar Synos starkt!
  Gilla
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2021-08-30 Insamlad av företaget
  Utmärkt företag med extremt kunniga och hjälpsamma personal. Personalen är väldigt trevliga och serviceinriktade, där vi till och med fick hjälp med att montera klart samtliga delar till maskinen (MOTUS AX) när vi tog emot den i salongen. Även utbildningen var suverän och vi lärde oss väldigt mycket. Rekommenderas STARKT!

  Najats Skönhetssalong
  Gilla
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2021-08-17 Insamlad av företaget
  Har bara bra upplevelser av Synos. Jag har alltid blivit väl bemött och med snabba återkopplingar. Bra och informativ utbildning i samband med köp av maskin. Är väldigt nöjd med mitt val att leasa från Synos. Kan varmt rekomendera.
  Gilla
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2021-08-16 Insamlad av företaget
  Andreas på Synos Medical som jag är i kontakt med är väldigt påläst och svarar alltid utförligt på mina frågor. Återkopplar snabbt och är otroligt serviceminded. Efter ett år som kund kan jag varmt rekomendera företaget både vad gäller service och den produkt jag köpt in, en Motus AX Moveo för permanent hårborttagning.

  Lena Åholm
  Stream of Light STHLM
  Gilla
 • SOFIA L
  skrev om Synos Medical
  2021-02-10 Spontant omdöme
  Om du värderar kompetens och hög service är Synos att rekommendera! Utbildningarna med Andreas är extremt givande och han har svaren på alla dina frågor.

  Kundrelationer byggs upp av trygghetskänsla och det får du genom välutbildade terapeuter och högpresterande apparater, detta kan du räkna med om du jobbar med Synos!

  Andreas finns ALLTID att få tag på när man behöver honom!
  Gilla
 • 2021-02-05 Spontant omdöme
  Andreas på synos medical är otroligt kunnig, pedagogisk och tillmötesgående! Det är alltid 100% fantastiskt bemötande bra utbildning och snabb hjälp när man behöver... pålitlig helt enkelt!!! Rekommenderas STARKT
  Gilla
 • 2021-02-05 Spontant omdöme
  Jag har en Motus AX Alexandrit laser och har arbetat med en Diodlaser sen innan. Skillnaden är enorm, både i smärta och i resultatet. Den är verkligen smärtfri och ger resultat super snabbt. Andreas finns alltid tillgänglig när jag behöver honom och det är en jätte trygghet. Jag rekommenderar Synos Medical
  Gilla
 • 2021-02-05 Spontant omdöme
  Bästa Andreas har precis varit hos oss på Perfect beauty i Årstadal och utfört service på vår Motus AX.
  Alltid lika trevlig och snabb service så fort vi behöver hjälp eller har frågor! ! Rekommenderar honom och Synos medical till alla som funderar på att ta in maskiner. Trygghet går alltid först !
  Gilla
 • 2021-02-05 Spontant omdöme
  Andreas från synos är så proffsig, bra bemötande och kunnig! Återkopplar alltid fort. Vi är så nöjda här på perfect beauty med vår lasermaskin motus ax.
  Gilla
 • skrev om Synos Medical
  2021-02-05 Spontant omdöme
  Jag utförde en hårborttagningsbehandling med Motus AX och jag fick bort allt hår på bara tre behandlingar. Jag är supernöjd och rekommenderar behandlingar med den här maskinen! :)
  Gilla
 • Erik B
  skrev om Synos Medical
  2021-02-04 Spontant omdöme
  Synos Medical har visat en djup kunskap om både maskinerna, hur de på verkar kroppen när de används och om medicin. De har inte bara kunnat ge svar på alla våra frågor utan också visat forskningsunderlag som verifierar saken. Genom Synos har vi inte bara fått en gedigen utbildning, kvalitetsutrustning med serviceprogram, reservdelar och uppdateringar utan också ett samarbete med andra användare.
  Kort sagt en ytterst seriös leverantör med kvalitet rakt igenom. Helnöjd!
  Vi använder en Q-terra Q10 för att ta bort tatueringar och pigmentfläckar och en Apollo HRZ 600 till hårborttagning.
  Gilla
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2020-01-23 Insamlad av företaget
  Synon Medical är ett seriöst och tryggt företag som tar hand om sina kunder på ett föredömligt sätt. Jag köpte min alexandritlaser där och jag har varit så nöjd både med maskinen och med den support jag fått av företaget. /Helen
  Gilla
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2018-12-21 Insamlad av företaget
  Levererade utprovad och kontrollerad produkt helt enligt avtal. Personalen visar gedigen kunskap och personligt engagemang.
  Gilla
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2018-12-18 Insamlad av företaget
  Vi köpte en qterra q10 som våran första maskin. Är supernöjd med maskinen och supporten som vi fått. Vi fick även möjligheten att låna hem en hårborttagningslaser av märket motus AX på prov. För att testa på den innan vi köper den. Vilket vi uppskattar väldigt mycket. Vi kommer att köpa in alla våra framtida maskiner utav Synos Medical.
  Gilla
 • Mandus L
  skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2018-12-18 Insamlad av företaget
  Jag köpte lasern Q terra q10.
  Mycket bra utbildning av lasern m.m. av väldigt kunnig personal samt är de väldigt tillgängliga även efter utbildning och köpet!
  Gilla
 • Isabelle S
  skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2018-04-28 Insamlad av företaget
  Seriös och professionell leverantör som besitter enorm kunskap om maskiner och apparatur. Kan varmt rekommendera Synos Medical!
  Gilla
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2018-04-26 Insamlad av företaget
  Andreas är otroligt kunnig och har ett bra bemötande. Vi fick bra kontakt direkt. De säljer bara riktigt bra maskiner, som ger fantastiska resultat. Vi har köpt en laser av företaget och de har föredömlig service! Man får alltid snabb kontakt vid frågor. Rekommderas starkt!
  Gilla
 • skrev om Kliniker en del av Synos Medical
  2018-04-25 Insamlad av företaget
  Synos har de bästa maskinerna på den svenska marknaden
  Gilla