Synvård Olskroken KlarSynt
En del av Klarsynt -
www.klarsynt.se
Välkommen till Synvård Olskroken KlarSynt i Göteborg!
På Redbergsvägen 8 i Göteborg hittar du Synvård Olskroken Klarsynt med Jonas & Leif i spetsen. Hos oss hittar du marknadens bästa sortiment av bågar, linser och glas. Oavsett om det handlar om ett par eleganta bågar till vardags eller ett par av varianten lyxigare.
Hos oss hittar du märken som John Lennon Eyewear, Vasuma, Longchamp, Chloe, Ørgreen, Nine Eyewear, Masunaga, Marc O’Polo, Hacket, Tom Ford, Maui Jim och RayBan, samt många fler varumärken.
Starta Linsboxen som är vår prenumerationstjänst på linser. Du får då enkelt och snabbt dina linser direkt hem i brevlådan. Du kan också välja att delbetala ditt köp på 6 månader utan extra kostnader med DelBetala eller starta abonnemanget BrilliantKund för fr. 195:-/månad.
Varmt välkommen att höra av dig till oss på Synvård Olskroken.
Varmt välkommen att höra av dig till oss på Synvård Olskroken.
Utmärkelser
647 omdömen om Synvård Olskroken KlarSynt
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Klart den bästa optikern i Göteborg !
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Professionell hjälp med engagemang och värme
Synundersökning
Jag visste inte vad jag kunde förvänta mig. Stora problem med mina ögon. Svårare att läsa finstilt klåda i ögonen. Blev mycket nöjd med Jonas som vänligt undersökte noggrant gav sig tid visade och förklarade hur det låg till med mina ögon. Tänker fortsätta att boka tid hos Synvård Olskroken -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Superproffsig & familjär optiker som sätter kunden i absoluta centrum.
Aldrig mer Synsam för mig!!
Med vänlig hälsning,
Christina Kronlöf -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Otroligt bra bemötande med serviceinriktad personal. Ger vad som upplevs som genuina tips och rekommendationer även om de inte är det dyraste alternativet.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Klockrena i sin profession och bra bemötande.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Mycket duktig, seriös och trevlig optiker
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Mycket välkomnande och kompetent personal vad jag förstått! Har inte ännu vant mig vid glasögon men ger det lite mer tid!
Fastnade för "Studio" och "John Lennon" -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Professionellt bemötande och kunnig personal. Snygga bågar har dem med 🤩
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Är alltid nöjd med allt hjälp jag får hos synvården.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande. Väldigt kunniga på sitt jobb.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jag får alltid så fint och proffsigt bemötande i butiken!
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Utmärk service! Nöjd med hjälp och råd
Proffsigt och tillmötesgående.
Förväntningarna till 110%
Fick en synundersökning och betalade för den. -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Proffsig, kunnig, serviceminded och mycket trevlig personal. Fick riktigt bra hjälp med att byta till linser som fungerar för mig ☺️
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Tydligt! Som man förstår allt, alla frågor, jag känner mig inte stressad; gick det bra. Och fick information av min mamma som också varit med. Tacksam
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jag gjorde en synundersökning för att skaffa mina första glasögon med anledning av en ögoninfektion som förhindrade mig att använda linser. Det visade sig att jag även hade förhöjt ögontryck, och optikern tog verkligen problemet på allvar. Under tiden jag var där kontaktade han en ögonläkare för att diskutera problematiken och gav mig sen en remiss dit samma dag. Även när jag hämtade ut glasögonen blev jag bra bemött och fick massa tips på hantering eftersom jag var nybörjare.
Överlag blev jag imponerad och glad av det personliga bemötandet och engagemanget, efter att i 20 år ha gått till en annan optiker som mest verkade vilja få mitt besök överstökat inför nästa kund. Kan verkligen rekommendera KlarSynt! -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Toppenservice och noga koll av ögonen. Provade igenom hela sortimentet av bågar men väldigt tålmodig optiker! Nöjd med mina progressiva CK🤩.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jätte trevlig optiker med bra service. Kunniga och professionella.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Mycket trevligt bemötande och bra kunskap
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Mycket bra bemötande och trevlig personal. Fick en tid snabbt.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Fint mottagande och grundlig genomgång.
Sedan remiss till sjukvården för ytterligare undersökning.
Känns tryggt. -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jättebra bemötande, inga konstigheter.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Väldigt professionella, noggranna och trevliga! Bra bemötande och får snabbt tider. Har bara gott att säga! Kan rekommendera!
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Trevlig, vänlig o framför allt kunnig personal.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Mycket trevlig och kompetent personal som hjälpte mig med synundersökning och ett par nya glasögon,
Rekommenderas varmt! -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Otroligt trevlig personal, snabb service, prisvärt och tillgängligt.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Det var ett trevlig välkomnande
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Blir alltid trevligt bemött och får toppenbra hjälp!
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Trevligt och och professionellt bemötande.
Mycket kompetent och trevlig personal, rekommenderas varmt Mvh Bengt
Bästa optikern! Speciellt för barn! Riktigt bra bemötande
Seriöst och proffsigt bemötande. Rekommenderas
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jag blev väldigt bra bemött. Jag köpte progressiva glasögon.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Mycket bra bemötande och upplysning om kontrollen av min syn.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Butiken har kunnig och trevlig personal.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Intresserade och lyssnar på kunden
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Utmärkt med en noggrann undersökning
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jag blev mycket väl bemött särskilt vid synundersökningen som gjordes noggrant och mycket rutinerat av erfaren person. Jag fick svar på mina frågor.
Köpte progressiva glasögon.
Jag har varit i butiken 3 gånger. Provat bågar, synundersökning o beställning.
Avhämtning.
Jag provade bågar i två andra butiker men blev bäst bemött här.
Tycker ifs det blev för dyrt för att jag ska ge högsta betyg. -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Mycket bra bemötande/service i butiken.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Det här var mitt livs sämsta köp.
Först var det fel på ena glaset på mina nya superdyra glasögon, och det tog ganska lång tid att få det utbytt.
Nu har en skruv lossnat på glasögonbågen.
Optikern var supertrevlig, men produkten jag köpte var tyvärr riktigt dålig.Hej Hanna! Supertråkigt att du inte är nöjd med dina nya fina glasögon. Att det tog lite tid att byta ditt ena glas var för att vi var tvungna att skicka ner dina glasögon för kontroll hos vår glasleverantör då vi hos oss inte kunde hitta något fel på styrkorna, höjderna eller pupilldistans. När glasleverantören gjorde kontroll på glaset så hittade dem att det hade blivit något optiskt fel när glaset gjordes. Detta är mycket ovanligt att det blir men det var bra att de hittade det så vi kunde ordna ett nytt glas till dig. Att en skruv lossnar på bågen är sånt som ibland kan hända tyvärr. Detta är lättfixat och du är välkommen förbi till butiken så hjälper vi dig med det.
Synvård Olskroken KlarSynt -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Fantastiskt bemötande och jättetrevlig personal.
Fick jättebra hjälp med mina problem med torra ögon som tidigare optiker inte kunnat lösa hjälpte dom mig med på några minuter.
Kommer inte gå till någon annan optiker framöver än till Klarsynt olskroken! -
Mycket trevligt bemötande.
Företaget levde upp till alla mina förväntningar.
Glasögon -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Professionellt genomfört, kände mig verkligen omhändertagen.
Väntar på svaren från ögonläkaren. -
Mycket bra och proffsigt
Köpte glasögon men de har inte kommit ännu -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jag fick ett bra bemötande av personal och Jonas som undersökte mina ögon var toppen,jag är helt nöjd.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jag fick ett mycket trevligt och professionellt mottagande.
Tiden som jag hade fått för min undersökning stämde ( kom in direkt).
Undersökningen gjordes grundligt .
Resultatet blev att jag inte behövde någon ytterligare utrustning.
Och skall bli kallad till ett uppföljnings besök senare. -
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jättebra optiker, gjorde syntest för körkort.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Trevligt och proffsigt bemötande.
skrev om Synvård Olskroken KlarSynt
Jag blir alltid, alltid, alltid bemött på ett trevligt och välkomnande sätt. Dessutom har jag fullt förtroende för Leif och Jonas. Jag skall aldrig byta .