Dagny

4.8 / 5 baserat på 53 omdömen
Skriv ett omdöme

53 omdömen om Dagny

Sedan starten hos Reco 2023
Fredrik O

Dagny är utomordentligt trevlig och professionell. Frisyren hon gav mig kan vara den bästa jag har haft!

Stefan M

Trevlig klippning och allt blev toppen!

Jannika F

Väldigt trevlig och bemötande frisör. Förstod precis hur jag ville ha mitt hår.

Lisa S

Hon var riktigt duktig, lyssnade på kund.

Kristina E

Fick ett mycket trevligt bemötande. Gick dit för att se om det fanns drop in tid bara så hade inte mkt förväntningar. Jag hade turen å fick en riktigt trevlig och duktig frisör. Klippte en ny frisyr och det blev som jag hade tänkt. Mycket bra! Pratade lagom mycket och det kändes allt som allt som en riktigt bra stund. Kommer absolut få tillbaka och då boka med samma frisör.

Karolina J

Dagny är väldigt lyhörd inför önskemål om klippningen och tydlig när hon beskriver hur friseringen kommer gå till. Hon är dessutom glad och trevlig, jag rekommenderar henne till alla jag känner!

Jenny P

Dagny var väldigt proffisionell. Hon var ärlig och inte rädd för att prova ny frisyr. Hon var social på ett positivt sätt och fick mig att känna mig "hemma" direkt. Då det var mitt första besök (efter att klippt mig hos samma frisör innan i ca 30 år) hade jag inga direkta förväntningar. Men blev glatt överraskad och har bokat in fler tider hos Dagny. Jag har länge använt samma hårprodukter då de funkat bra i mitt hår. Dagny visade kunskap om de produkterna och kunde därför rekomendera en liknande produkt i ert sortiment.... 

Ulrika B

Punktligt. Frågade tydligt och vi var överens om hur vi skulle gå vidare innan hon började klippa/tvätta.

Vilma M

Hon är det bästa frisören jag har gått till, hon lyssnar verkligen på vad jag vill göra med håret och säger inte nej till en utmaning. Hon är väldigt vågad vilket jag gillar. Hon är superduktig på att klippa korta frisyrer vilket är var jag gillar att få i.

Saga F

Het klart bästa frisören.Får alltid håret perfekt klippt