Dagny

21 omdömen om Dagny

Sedan starten hos Reco 2023
  • 2023-03-18 Verifierad kund
    Bemötandet är väldigt trevligt.
    Dagny är in lyssnande frisör mycket kompetent,
    Hon färgade mitt hår och jag är mycket nöjd.
    Köpte inga produkter.
  • 2023-03-13 Verifierad kund
    Dagny har klippt mig det senaste året. Blir alltid trevligt bemött.

Vi har en diskussion om hur jag vill bli klippt och hon ger mig feedback på mina tankar.

Jag kommer i fortsättningen be om Dagny när jag ska klippa mig.
  • 2023-03-07 Verifierad kund
    Dagny är verkligen kanonbra!! Supertrevlig och superduktig!!
  • 2023-03-06 Verifierad kund
    Mycket kompetent frisör. Trevligt bemötande. Social. Lätt att boka tjänsten, dvs klippning.
  • 2023-03-05 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och alltid nöjd med min frisyr när jag varit där.
  • 2023-03-05 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och fin frissyr.
  • 2023-03-05 Verifierad kund
    Får alltid ett trevligt mottagande av henne och hon är duktig på sitt jobb.
    Tack Hans för din positiva feedback om ditt besök hos oss på syster och bror salonger. Det gläder oss att du alltid upplever ett trevligt mottagande och att du är nöjd med utförandet av din behandling. Vi värdesätter din feedback och ser fram emot att välkomna dig tillbaka till vår salong. Dagny
  • 2023-03-05 Verifierad kund
    Dagny är alltid lyhörd på vad man vill göra med håret. Kommer mer förslag när man bara behöver göra något nytt. Och hon levererar alltid på topp! Alltid nöjd med henne !
    Sedan är hon grym på att tvätta hår! Är så man kan somna in en stund när hon grejar 😍
    Tack Lisa för din fantastiska feedback om ditt besök hos oss på syster och bror salonger. Det gläder oss att höra att du alltid känner dig lyssnad på när du besöker Dagny och att hon levererar på topp när det gäller hårvård och styling. Vi är glada att du också uppskattar Dagnys förmåga att ge förslag och att hon är så skicklig på att tvätta hår. Tack för att du väljer oss och vi ser fram emot att fortsätta ge dig en högkvalitativ salongsupplevelse. Dagny
  • 2023-03-03 Verifierad kund
    Jag blir alltid väldigt bra bemött av Dagny, vänlig, serviceinriktad och professionell i sitt arbete. Supertrevlig.
    Mina förväntningar när jag bokat tid hos Dagny är att bli bra klippt och att färgen blir snygg. Dagny lever alltid upp till mina förväntningar.
    På mitt sista besök hade jag bokat klippning och köpte hårspray och saltspray.
    Klippningen blev jättebra och Dagny vet vilka produkter som passar mitt hår. Jag är väldigt nöjd och kommer att fortsätta boka tider hos Dagny.
    Tack Ingrid för dina fina ord om Dagny och vår salong! Vi är glada över att höra att du alltid blir väl bemött och att Dagny lever upp till dina förväntningar när du bokar tid hos henne. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till oss på syster och bror salonger! Dagny
  • 2023-03-02 Verifierad kund
    Ett glatt bemötande, Inger ett stort förtroende och med ett leende på läpparna genomför ett för kunden bästa tänkbara service.
    Tack Johan för din fina feedback. Vi är glada att höra att du fick ett bra bemötande av Inger och att du kände dig väl omhändertagen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och ser fram emot att välkomna dig tillbaka. Dagny