Hej! Jag kom för "klipp och färg". Jag hade ganska långt hår, som bara besvärade mig. Julia kom leende med solsken och sitt behagliga väsen! Mötet var angenämt. Hon har ett soligt, glatt och naturligt sätt att bemöta nya kunder. Hon ställde frågor, och vi kunde planera delvis tillsammans. Hon är erfaren, skicklig, noggrann och lyssnar också på kundens önskemål. Hon tar hänsyn till hårets kvalitet, väljer de rätta produkterna och gör ett grundligt och gott arbete. Hon har kunskap, talang och förmåga att se och tala om vad...
147 omdömen om Julia
Kundinriktad och trevlig tjej. Jättenöjd!
Väldigt noggran och extremt trevlig!!
Jätteduktig och trevlig tjej, gjorde ett bra jobb 👌
Väldigt noggrann och omtänksam. Tipsade om produkt för volym. Jättenöjd! 🤗
Skriver från soffan bredvid, då det var min dotter som blev klippt. Det krävdes lång övertalning för att få boka en tid över huvud taget, då tidigare frisörbesök varit mindre lyckade. Mycket nöjd med den här frisören, hon var trevlig, lyhörd o noggrann dottern kände sig trygg o bekväm. Så henne kommer vi gå till igen.
Otroligt proffsig och enkel att prata med. Hade en väldigt bra upplevelse
Lyhörd, proffsig och väldigt trevlig. Kul att prata med.
Trevlig, proffsig motsvarade mina förväntningar både vad gäller klippning och de produkter som Julia presenterade för mig där jag köpte en produkt
Julia är superkunnig. Hon får alltid fritt avgöra längden/stilen/färg på min frisyr. Jag har aldrig lämnar salongen missnöjd. Jag har verkligen hittat min favoritfrisörska!