Monika

4.9 / 5 baserat på 64 omdömen
Skriv ett omdöme

64 omdömen om Monika

Sedan starten hos Reco 2023
Jan-Ola Ö

Monika klippte mig i våras (2023) och gav mig en hel rad väldigt goda råd och förslag på vad jag kunde göra för mina problem med min hårbotten. Det hon rekommenderade fungerade - jag hade före det fått råd och mediciner från läkare som inte fungerade och även råd från andra frisörsalonger. Jag var bortrest under sommaren och ville absolut att hon skulle klippa mig och ge mig råd nu i höst. Jag fick den information jag behövde - visserligen blev det dyrt i och med att jag köpte en del produkter, men de har alla visat sig... 

Adam E

Monika måste ha en naturlig talang för att klippa. Går alltid nöjd från klippningen. Haft många frisörer men aldrig haft någon så bra som hon. Känns avslappnat och behagligt.

Rebecca S

Lyhörd och duktig, blir alltid nöjd!

Caroline A

Monica är helt fantastiskt! Både klipp och färg blir toppen, och som kronan på verket gjorde hon en fantastisk fritt till mitt bröllop. Jag, mina tärnor och våra stylade mammor var supernöjda!

Nastaran A

Proffsig, trevlig, förklarar noggrant. Man är alltid nöjd med resultatet.

Linnea S

Är alltid nöjd efter att jag har varit och klippt mig hos Monika. Utöver att jag alltid är nöjd med hårklippningen så är hon alltid trevlig, social och det är roligt att klippa sig hos henne.

Jeanette L

Hej! Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Hög servicekänsla! Monika gav snabbt olika förslag på färgval och typ av slingor. Hon har en mycket effektiv arbetsteknik och resultatet var över förväntan! Jag bokade ny tid hos henne och kommer fortsätta göra det. Är mycket nöjd med Monika och Syster & Bror! ☺️

Göran L

Trevlig, skicklig och 'lagom' social.

David E

Gjorde bra jobb. Lyssnade in väl vad jag önskade och levererade därefter.

Anna O

Mycket bra frisör för barn och vuxna.