Tectorius AB, sid 2

Välkommen till Tectorius AB!

2006 introducerade Tectorius takbehandling på den svenska marknaden. Tectorius är föregångare i både kvalitet och utveckling.
Idag arbetar vi nästan över hela Sverige med huvudkontor i Jönköping.

ISOTEC kallar vi metoden för takbehandling där vi förnyar takpannorna istället för takbyte.
Vi tvättar taket utan kemikalier, förseglar pannorna med patenterat förseglingsmaterial och belägger ytan med 100% högexklusive Nano akryl för tak. Resultat motsvarar nya takpannor och vi lämnar 10 år garanti.

Vi jobbar enbart med högkvalitativa produkter och vår styrka ligger i vår breda erfarenhet, vår stora arbetskapacitet och duktig personal.

Varmt välkommen att besöka vår hemsida eller skicka en kostnadsfri offert här ovan!

Utmärkelser

785 omdömen om Tectorius AB

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-06-04 Verifierad kund
    Bra möte med representanten och tydlig information om offerten. Villig att justera priset till nära nivån av annan offert. Bra garanti och material som används.
    2023-06-03 Verifierad kund
    Det har fungerat bra alla momenten från första besöket tills det var målat.
    Jag är nöjd.
    2023-06-03 Verifierad kund
    Säljaren som var här lämnade ett väldigt seriöst intryck.
    Är supernöjd, grabbarna täckte in fasad och fönster ordentligt innan tvätt och gjorde rent efter sig.
    Taket blev som nytt.
    2023-06-02 Verifierad kund
    Tack för trevligt bemötande och väl gjort arbete. Vi fick ett rengjort tak med ny färg. Nu är mossan borta ! Allt gick i rask takt precis i tid som var tänkt.
    2023-06-02 Verifierad kund
    Bra gubbar fick fixa lite missar men det blev bra
    2023-06-01 Verifierad kund
    Förarbetet med kontroll av vårt tak samt den offerten vi fick var väl skriven och detaljerad.
    Vid rengöring av taket så städade man upp mycket fint efter sig.
    Själva målningen och slutresultatet av taket var som om vi fått ett helt nytt tak.
    Hej Niclas! Tack för er recension!
    Visst blir det skillnad på taket! Härligt att ni är nöjda :)
    2023-06-01 Verifierad kund
    Från början till slut ett tydligt, enkelt, sympatiskt upplägg. Fick bra formation, alla uppträdde trevligt och proffsigt, resultatet blev snyggt.
    Hej Sture! Tack för er recension! Glädjer oss verkligen att höra.
    Önskar er en härlig sommar!
    2023-06-01 Verifierad kund
    Mycket proffsigt utfört från inspektion till utförandet
    Hej Peter! Tack för er recension! Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    Nöjd med beställt arbete och tycker Tectorius skött sitt uppdrag föredömligt.
    Hej Bo! Tack för er recension! Kul att höra! Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    Mycket nöjda med jobbet och personal.
    Hej Yvonne! Glädjer oss att höra :) Trevlig sommar! Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    Hittills har allt klaffat suveränt! Trevliga o tjänstevilliga var alla! Sedan får vi se vad takmålning håller i längden,men det är en annan sak.
    Hej Anders! Tack så mycket för det positiva omdömet! :) Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    Jag tycker att slutresultatet blev jättebra, men det var en del krångel gällande kommunikation och tidsplan på vägen dit. Bemötandet var alltid vänligt men arbetet drog ut på tiden. Nu har vi dock ett uppfräschat tak som förhoppningsvis håller i många år!
    Hej Katta! Beklagligt att er upplevelse blev som den blev kring kommunikationen. Kul att ni är nöjda med taket som kommer hålla i många år framöver :) Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    När de tog bort presenningarna spolade de fönstren så det rann vatten in i fönsterkarmarna och markisen blev nersmutsad.
    Hej Bo! Beklagligt att höra. Hoppas ni är nöjda med allt annat kring arbetet! Härlig sommar / Tectorius teamet Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    Trevliga och noggranna. Snabba med arbetet och bra eftersläpning
    Tack så mycket för det positiva omdömet! Härlig sommar önskar vi er :)! Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    Jag är helt nöjd. Jag fick bra information och man höll vad man lovat.
    Hej Kerstin! Tack så mycket för det positiva omdömet! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    Fick ett bra intryck av alla som varit inblandade.
    Eftersom våra vänner gjort samma behandling 2016 visste vi vad som erbjöds.
    Det enda som störde lite var att högtryckstvättningen gjordes på en söndag och var ganska ljudlig men inga grannar har klagat.
    Vi är mycket nöjda med resultatet och hur snabbt det blev gjort. Vi har numera ett mycket vackert grått tak på vår fastighet .
    Tack så mycket för det positiva omdömet! Vi är glada över att höra att du är nöjd med vår service och önskar er en riktigt härlig sommar :) Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    Bra kundbemötande. De som utförde arbetet var noggranna. Täckte fastigheten och marken runt om. När de lämnade syntes inte att varit här förutom att taket återfått sin ursprungliga färg.
    Tack så mycket för omdömet Jan! Glädjer oss att höra :) Vi önskar er en fin sommar! Tectorius AB
    Mycket bra bemötande
    Vi hade höga förväntningar men vi upplevde att personalen var dåligt utbildad och försökte fuska
    I tidigare kontakt med företaget tog säljaren stort ansvar och kontrollerade att allt sköttes som han sålt in, detta saknade jag i detta fallet.
    He Bertil! Tack för er recension. Vi tar vidare informationen till berörda personer. Vi önskar er en riktigt härlig sommar! Tectorius AB
    2023-05-31 Verifierad kund
    Är än så länge nöjd med slutresultatet av takmålningen och bemötandet från företaget. Men saker hände som sänker helhetsbetyget.

1. Trots de visste om att nocktätningen skulle bytas gick man ändå hårt åt nocken vilket ledde till att ganska mycket vatten läckte in på vinden.
    2. Otroligt dåligt städat, fick lägga flera timmar själv på detta
    3. Färgstänk på balkongräcke och altan. (Man orkade inte/glömde täcka för ordentligt)
    4. När de städade gick de på med full blås på högtrycken vilket lämnade märken i fasad och betongvägg.
    5. Man valde att måla våra extraplattor på gräsmattan vilket gjorde att gräset var svart i ett par veckor (?), hur svårt kan det vara att lägga ut en bit kartong eller liknande och måla på?
    Hej Philip! Vad tråkigt att du fick den upplevelsen kring arbetet. Vi tar självklart till oss detta och gör vårt yttersta så det inte ska upprepas igen. Glädjer oss ändå att ni är nöjda med slutresultatet! Vi önskar dig en riktigt härlig sommar Tectorius AB
    2023-05-29 Verifierad kund
    Tvätt av tak och därefter målning. Rekommenderat av andra fastighetsägare i kvarterat.
    Trevligt bemötande och noggrant utfört arbete, både utfört arbete och städning efteråt.
    Som tur var pratar jag engelska, det är inte alla som kan spanska? och polska?
    Men slutresultat är lysande.
    Hej Jhonny! Vad roligt att höra! Vi har några kära kollegor som kommer från utlandet, de har deras långa erfarenhet inom takmålning och jobbar alltid mot att uppnå ett topp resultat! Kul att ni är nöjda med slutresultatet :)! Tectorius AB
    2023-05-29 Verifierad kund
    Snabb kontakt och snabbt utförande. Offerten fick vi direkt när de kontrollerade taket. Jättebra bemötande från Tectorius sida!
    Hej Hanna! Stort tack för er recension :) / Tectorius teamet Tectorius AB
    Jag blev bra bemött
    De utförde det som var överenskommet, höll tidsplanen
    Det var takmålning och vi är nöjda med både utförande och resultat
    Hej! Vi tackar varmt för er utförliga recension, det glädjer oss att ni är nöjda med resultatet och utförandet :) Fin sommar! Tectorius AB
    2023-05-28 Verifierad kund
    Jag tycker att det är ett företag med rätt kundinställning och hög kunskapsnivå på utförda tjänster.
    Gäller renovering av tak täckt med takpannor. Det blev lite förseningar i utförande men det görs i 2 omgångar samt är väderberoende (tillräckligt varmt och det kan inte blåsa för mycket). Det kunde utföras tidigare enl. mig men det är svårt med logistiken, som är väderberoende och avstånd mellan företaget och kunden är stor (15 mil & 1,5 tim. körning enkel väg). Man kan inte köra förgäves. Nöjd med kvalité på utförda tjänster.
    Hej! Vi tackar varmt för er utförliga recension, det glädjer oss att ni är nöjda med tjänsten :) Tectorius AB
    2023-05-28 Verifierad kund
    Snabba, omtänksamma och duktiga
    Hej Henrik! TACK för er recension :) Tectorius AB
    Överträffade lite mina förväntningar
    Hej Per! Härligt att höra :) / Tectorius teamet Tectorius AB
    2023-05-27 Verifierad kund
    Proffsigt och trevligt bemötande från säljaren och arbetsledaren
    Hej Niklas! Tack för er recension :) / Tectorius teamet Tectorius AB
    2023-05-27 Verifierad kund
    Fantastiskt bra. Otroligt duktiga de som tvättade taket. Lämnade absolut inget skräp kvar. De som målade taket var var också duktiga. Mycket bra slutresultat.
    Hej Inge! Tack för er recension :) Härlig sommar önskar vi dig! Tectorius AB
    2023-05-26 Verifierad kund
    Bra kontakt med företaget. Bra med avstämningar om något har varit oklart. Bra arbete utfört av den som gjorde jobbet.
    Hej Jörgen! Tack för er recension :) Härlig sommar önskar vi dig! Tectorius AB
    2023-05-25 Verifierad kund
    Snabba och duktiga från offert till tvätt och målning.
    Hej Daniel! Tack för er recension :) Härlig sommar önskar vi dig! Tectorius AB
    2023-05-25 Verifierad kund
    Blivit bemött såväl proffsigt som trevligt.
    Hade mycket höga förväntningar. Jimmie och hans medarbetare överträffade förväntningarna.
    Om man vill förlänga överlevnaden av sitt tak bör man kontakta Tectorius AB.
    Hej Bengt! Himla kul att vi överträffat era förväntningar. Vi strävar alltid för att uppnå det bästa resultatet för våra kunder och blir riktigt glada när vi läser en recension som din :) Önskar er en toppen sommar! Tectorius AB
  • Pelle L
    2023-05-25 Verifierad kund
    Köpt taktvätt och målning inför en kommande solcellsanläggning på taket.

Från första till sista kontakt med samtliga involverade så har jag fått ett bra och professionellt bemötande under hela vägen. Stort tack till säljare (Sanne), arbetsledare (Simon) och arbetslaget som utförde själva arbetet.

Kände inte till något om företaget tidigare, utan googlade och fann dem på så vis. Kollade upp vad andra tyckt om företaget och de jobb de gjort via tex Reco.

Slutresultatet kunde inte blivit bättre. Kan varmt rekommendera Tectorius till andra som går i tankarna på att tvätta och måla taket!
    Hej Pelle! Tack för er recension. Vi har skickat vidare din feedback till Simon och Sanne. Glädjer oss otroligt att ni är så nöjda med resultatet och vill rekommendera oss vidare :) Tectorius AB
  • 2023-05-25 Spontant omdöme
    Trevlig och punktlig personal.
    Taket ser nästan nytt ut.
    All kontakt med företaget har varit positiv med ett trevligt bemötande.
    Hej Laine! Roligt att ni är nöjda med taket :D Vi tackar för er recension och önskar er en glad sommar! Tectorius AB
    …………………………………….:::////////////33:;;;;;(55
    proffsiga, bra på återkoppling
    Hej Jesper! Vi tackar för er recension och önskar er en glad sommar! Tectorius AB
    2023-05-25 Verifierad kund
    Beställde en takbehandling med målning av takpannor och fick önskat resultat.45-åriga takpannor ser nästan ut som nya.Trevligt bemötande och snabb och effektiv personal som gjorde jobbet.Känns onekligen som det var en bra investering.
    Hej Gunnar! Vi tackar för er recension och önskar er en glad sommar! Tectorius AB
    2023-05-25 Verifierad kund
    Bra service och bra slutresultat.
    Tack för er recension Ola :D Glad sommar! Tectorius AB
    2023-05-25 Verifierad kund
    Jimmie är en trevlig säljare, jag kände bra förtroende från första stund för honom. Helt enkelt ärlig och uppriktig , han svarade sakligt och ärligt på mina frågor. Vi är mycket nöjda med resultatet av målningen av taket på vårt hus. / Henrik Holm
    Hej Henrik! Tack för er recension! Vi har skickat vidare din feedback till vår toppenkollega Jimmie :)! Tectorius AB
    2023-05-25 Verifierad kund
    Bra och snabbt bemötande och utfört jobb. Mycket nöjd!!
    Hej Torbjörn! Tack för er recension :) Ha en dunder sommar! Tectorius AB
    2023-05-25 Verifierad kund
    Köpte tjänsten Tvättning av tak inklusive byte av nockband och målning av takpannor. Tectorius var noggranna i sitt arbete och väldigt bra på att städa upp efter sig. Jobbet är utfört till vår belåtenhet, har i och för sig inte detaljkontrollerat men det set väldigt fint ut.
    Hej Kenth! Himla roligt att ni är nöjda :) Vi önskar er en fin sommar! Tectorius AB
  • Peter K
    2023-05-25 Verifierad kund
    5 av 5 möjliga. Mycket proffsigt hanterat, mycket snyggt utfört och väl städat efteråt. Bara lovord.
    Hej Peter! Grymt kul att ni är nöjda! Tack för er recension :) Tectorius AB
  • Göran A
    2023-05-23 Verifierad kund
    Noggrant och bra utfört arbete.
    Hej Göran! Tack för er recension :) Tectorius AB
    2023-05-23 Verifierad kund
    Info om Tectorius:: Vår närmaste granne anlitade Tectorius för takrenovering. Vi blev mycket imponerade över resultatet och uppföljningen av arbetet. Så snyggt jobbat!!! Vi bestämde oss för att anlita företaget då även vårt tak var i stort behov av en renovering.
    Kontakt med Tectorius: Det var mycket lätt att få en trevlig och tydlig kontakt med företaget. Ett mycket trevligt bemötande samt snabb återkoppling till representant för företaget i Sthlmsområdet. Blev uppringd efter någon dag och hembesök efter någon vecka. ”Inspektören” gjorde en mycket noggrann undersökning av taket och redogjorde samtidigt för oss vad och hur han bedömde läget. Vi uppskattade hans inspektion mycket och vi kom överens om ytterligare förbättringar kring hela taknocksområdet. En offert skickades snabbt med ungefärlig tidpunkt för start av åtgärderna samt det pris vi diskuterat vid genomgången. Vi var mycket nöjda och såg fram emot varmare väder.
    Igångsättning
    Tectorius steg 1, startar arbetet: Företaget tog kontakt med oss på vårkanten och vi fick mycket snabbt en tid för rengöring av taket. Detta utfördes mycket professionellt av ett team med fantastiskt duktiga och unga män som jobbade snabbt och skickligt på taket. Alla säkerhetslinor, hyskor och hakar användes på ett säkert sätt och huset skyddades helt från stänk och mossa. Allt nedfall efter rengöringen togs omhand och både hus och trädgård var rent och prydligt efter detta ”reningsbad”. Teamet arbetade med stort fokus på att få en jämn och ren bas för kommande moment. Deras goda humör var mycket smittande och vi uppskattade deras jobbande.
    Tectorius steg 2, målning och åtgärd av nock:
    Efter ett par veckor då temperaturen blev varmare kom två unga män med en hel del utrustning. Återigen täcktes huset perfekt och sprutmålningen hanterades av en mycket vältränad ung man i sele. Balans och styrka, uppmärksamhet och uthållighet behärskade denna person i full utsträckning, vi blev mycket imponerade över denna noggrannhet som arbetet utfördes under. Den andra mannen
    Tack för att ni tagit er tiden att skriva en så ordentlig recension Kjell! Det glädjer oss att höra hur nöjd du är!! Vi skickar vidare din härliga feedback till alla involverade :) Vi önskar er en riktigt härlig sommar! /Tectorius teamet Tectorius AB
    2023-05-23 Verifierad kund
    Fungerade smidigt och enligt planen.
    Tack för er recension Edvard :)! Tectorius AB
    2023-05-14 Verifierad kund
    Bra bemötande från första kontakt till sista kontakt
    Vi köpte en taktvätt med målning, är mycket nöjd med resultatet samt städningen efteråt.
    Hej Andreé! Härligt att ni är nöjda med både resultat och bemötande :) Vi önskar er en riktigt härlig sommar! Tectorius AB
    2023-05-13 Verifierad kund
    Allting fungerade jättebra plus ett bra jobb av killarna
    Hej Hans! Tack för er recension :) Vi önskar er en riktigt härlig sommar! Tectorius AB
    2023-05-13 Verifierad kund
    Fantastisk energi av målningspersonal
    Bra arbetsledning
    Tack för er recension :) Vi önskar er en riktigt härlig sommar! Tectorius AB
    2023-05-11 Verifierad kund
    Höll vad de lovade och målningen av taket blev jättebra.
    Hej Mats! Härligt att vi levde upp till era förväntningar :) Trevlig sommar! Tectorius AB
    2023-05-11 Verifierad kund
    Trevlig personal, bra utfört jobb, täckte in hela huset så det var minimalt efterarbete, lite fönsterputs som jag ändå behövde göra.
    Hej Tommy! Tack för er recension :)! Killarna försöker alltid göra sitt yttersta med efterarbetet, men det glädjer oss väldigt att ni är nöjda med personal och arbetet. Vi önskar er en riktigt härlig sommar! Tectorius AB
    2023-05-10 Verifierad kund
    Bra upplevelse. Proffsigt bemötande, taket blev rent
    Tack för er recension Ian :)! / Tectorius teamet Tectorius AB
    2023-05-08 Verifierad kund
    Trevlig och noggrann personal , kunde varit ännu bättre om de kunde svenska.
    Uppfyllde de förväntningar jag hade. Det jag befarade var att rengöringen runt huset och på väggar kunde vara lite bristfällig, och det blev som jag misstänkte
    Jag köpte takttvätt, nocktätning och målning av tak och plåtar. Detta är jag mycket nöjd med.
    Hej Lars, vi tackar för er feedback och tar med oss detta till fortsättningen :) Kul att ni är nöjda med tjänsterna du beställt :)! Tectorius AB