Minea Sandström
Minea Sandström en del av Tell Sverige
Jag har lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande; områden jag har arbetat med hela mitt yrkesverksamma liv.
Min ambition är att alltid överträffa mina kunders förväntningar, förhandla fram förmånliga avtal, och hitta lösningar som är skräddarsydda för just dig.
Har du frågor eller funderingar, tveka då inte på att kontakta mig och få kostnadsfri rådgivning.
8 omdömen om Minea Sandström
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Minea Sandström en del av Tell Sverige
Väldigt Proffsigt bemött med stort kunnande, glädje hjälpsamhet. Topp Kvalitet!
skrev om Minea Sandström en del av Tell Sverige
Tog över ny, kopplade ihop två verksamheter till en växel.
Väldigt hög service och engagemang. -
skrev om Minea Sandström en del av Tell Sverige
Vårt företag fick hjälp av Minea att gå igenom vår telefoni och den lösning som vi hade. Bemötandet var bra och professionellt. Hon hjälpte oss med abonnemang och köp av telefoniprodukter.
skrev om Minea Sandström en del av Tell Sverige
Super proffsig och ger förtroende. Snabb att besvara frågor och mycket hjälpsam.
skrev om Minea Sandström en del av Tell Sverige
Blev bra bemött, hade inte så stora förväntningar pga tidigare erfarenheter.
Vi köpte växel funktion
Vet ej ännu hur dom lever upp till förväntningarna de får framtiden utvisa -
skrev om Minea Sandström en del av Tell Sverige
Minea har på ett alldeles strålande trevligt och kompetent sätt hjälpt oss med växel- och mobiltelefonitjänster.
skrev om Minea Sandström en del av Tell Sverige
Suverän service, trevligt bemötande och snabba svarstider. Riktigt nöjd med såväl Minea som hela Tell. Kan varmt rekommendera.
Minea hjälpte till att uppdatera vår telefonväxel samt läste in proffsiga valmöjligheter för kunderna när de ringer in till vår telefonväxel. Hon agerade snabbt, proffsigt och konkret på våra önskemål men hjälpte även till med sin egna input. -
skrev om Minea Sandström en del av Tell Sverige
Underbart med personlig service av en och samma person. Fick bra förtroende och hjälp direkt. Allt jag behöver 👌