Tio-Tak AB, sid 2

Rallarvägen 21, 184 40 Åkersberga — Visa karta

4.7 i betyg av 54 omdömen
Välkommen till Tio-Tak AB!

Är det dags att byta tak? Har du fått en vattenläcka eller behöver ditt tak bara en nystart. Hos oss på Tio-Tak AB tillhandahåller vi tillförlitliga takrenoveringar till ditt hus. Låt någon av våra experter utföra en kostnadsfri skriftlig kalkyl som du tar del av. För att sedan skräddarsy takrenoveringen helt efter dina behov och önskemål. I samband med takbyte kan vi även erbjuda dörrbyte med dörrar som tillverkats i Finland av högsta kvalitet.

Vårt team leds av seriösa arbetsledare som är snabba och effektiva i sitt arbete. Med många år i branschen vet vi hur vi tar ditt tak till nästa nivå. Välkommen att höra av dig till oss på Tio-Tak AB för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt tak.

Läs vad 54 kunder tycker om Tio-Tak AB

 • Kent G

  2019-02-22

  Insamlad av företaget
  Kent G skrev om Tio-Tak AB
  Perfekt bemötande, från första kontakt, offert, genomförande och uppföljning! Förväntningarna överträffades med råge! Läs mer
  Kenneth Ö gillar detta
 • 2019-02-22

  Insamlad av företaget
  Peter S skrev om Tio-Tak AB
  Installerat nytt tak på min 1.5 plansvilla.
  Snyggt arbete och gjort på den tiden som vi kom överens om. Proffsig plåtslagare som gjorde snygga lösnnngar runt skorsten mm. Städade och höll ordning på uppfarten. Läs mer
  Kenneth Ö gillar detta
 • 2019-02-22

  Insamlad av företaget
  Jonas P skrev om Tio-Tak AB
  Ett företag som håller vad dom lovar. Proffsigt bra och smidigt att anlita Tio-Tak.
  Rekommenderar verkligen dom! Läs mer
  Kenneth Ö gillar detta
 • 2018-08-31

  Spontant omdöme
  Tommy J skrev om Tio-Tak AB
  Jag kan inte rekommendera Tiotak som takfirma. De orsakade en stor vattenläcka i samband med takbyte på min villa i början av sommaren.
  Tiotak lämnade dessutom över ansvaret att lösa uppkomna problem på mig som kund, detta innebär att jag tvingats avsätta väsentlig tid nu i sommar för att få in besiktningsman, fuktmätning och hantverkare.
  Hela sommaren förstörd... Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Rallarvägen 21, 184 40 Åkersberga
Kategorier