Tobias Optik och Ur
4.9 i betyg av av
33 omdömen
Välkommen till Tobias Optik och Ur Vännäs!
På Storgatan 2 i Vännäs hittar du Tobias Optik och Ur! I butiken möts du av Linda som jobbar här och hon gör allt för att du ska känna dig väl mottagen. Vi skräddarsyr den bästa lösningen för dig och din ögonhälsa. Hos oss kan du hitta alla möjliga typer av bågar, linser och glas - både lyxiga såväl som budget.
Är du osäker på vilka bågar som passar på dig? Vi på Tobias Optik och Ur är experter på att hitta rätt bågar till din personlighet. Varmt välkommen in till oss så hjälper vi dig på vägen mot bättre syn och en klarare vardag!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag33 omdömen om Tobias Optik och Ur
skrev om Tobias Optik och Ur
Jag är jättenöjd med synundersökningen och fantastisk personal som hjälpte mig att köpa Tom Ford och Guess m Bågar från Marcolin TACK så jättemycket MVH Catarina Mörlin
skrev om Tobias Optik och Ur
Nya glasögon jag tycker bra om företaget synd att dom ska upphöra.
Glasögon
Trevlig, duktig , lätt att prata med och bra utprovning, väldigt engagerad och hjälpsam och ger massor av försla. Synd att det ska stänga här i Vännäs. -
skrev om Tobias Optik och Ur
Synkontroll inför nya glasögon, och utprovning av bågar. På Tobias Optik får man ALLTID god service och trevligt bemötande. De tar sig tid att hjälpa och det gör att man känner sig trygg och välkommen.
skrev om Tobias Optik och Ur
Köpte nya glasögon och fick mycket varmt och personligt bemötande samt upplevde mycket hög och trovärdig kompetens av ägaren Tobias
Uppfyllde mina förväntningar med råge Ingen stress och många goda råd om stil
En tiopoängare av tio möjliga 🤗👏 -
skrev om Tobias Optik och Ur
Bokade tid för synundersökning inför förnyande av körkort. Smidigt och snabbt
skrev om Tobias Optik och Ur
Köpte nya glasögon mycket nöjd med allt kring köpet.
skrev om Tobias Optik och Ur
Synundersökning, fick en proffsig undersökning och råd till vad som är bäst för mig.
skrev om Tobias Optik och Ur
Fick mycket god hjälp med att välja nya glasögon, både båge och glas. Trevlig personal!
skrev om Tobias Optik och Ur
Var inne för en synundersökning, enkelt, smidigt och mycket trevlig personal.
skrev om Tobias Optik och Ur
Gjorde synkontroll. Blev väldigt bra bemött och fick bra hjälp.
skrev om Tobias Optik och Ur
Jag gjorde en synundersökning för tungbehörighet. Vänligt och proffesionellt bemötande.
skrev om Tobias Optik och Ur
Bra snabb hjälp vid besök.
skrev om Tobias Optik och Ur
Har beställt glasögon men inte hämtat ut dem än.
Jag fick ett bra bemötande av både Tobias och Helen.
Snabba svar på frågor på Messenger. -
skrev om Tobias Optik och Ur
Glasögon helt nöjd med bemötande och hjälp.
skrev om Tobias Optik och Ur
Provade ut nya glasögon,, mycket nöjd. Jag blev mycket bra bemött , fick en bra service med bra hjälp att välja bågar, fick inte vänta länge på dom nya glasögonen. Mycket nöjd.
Syntest.
Väldigt bra bemötande å riktigt nöjd med hjälpen jag fick -
skrev om Tobias Optik och Ur
Vänligt och professionellt bemötande. Man känner att Tobias är både kunnig och noga! Man får en känsla av att bli "sedd."
skrev om Tobias Optik och Ur
Bra bemötande utan krångel. Fick låna hem hur många bågar som helst. Det togs hem bågar och fet hans förslag på olika modeller. Jag har nog varit en ganska jobbig kund men Tobias och hans anställda har visst gott tålamod hela vägen :)
skrev om Tobias Optik och Ur
Gjort synundersökning på Tobias Optik och Ur i Vännäs.
Beläget i en fin miljö både ute och inne.
Fick ett vänligt, proffsigt och lugnt bemötande!
Är glad över beslutet att jag bokade tid där.
Mycket nöjd kund. -
skrev om Tobias Optik och Ur
Kollade synen och får åter komma om två år. Bra bemötande och trevliga.
skrev om Tobias Optik och Ur
Nya glasögon efter synundersökning. Mycket gott bemötande. Praktisk med optiker i köpingen trots högre kostnad.
skrev om Tobias Optik och Ur
Köpte nya glasögon, proffsigt bemötande och bra hjälp vid utprovning av bågen
skrev om Tobias Optik och Ur
Glasögon och synundersökning. Alltid bra service och bra bemötande.
skrev om Tobias Optik och Ur
Jag blev omsorgsfullt bemött! Mycket trevligt.
skrev om Tobias Optik och Ur
Du blir trevligt bemött och du känner dig välkommen.
skrev om Tobias Optik och Ur
Jag var på synundersökning och fick proffsig hjälp att välja bågar som passar mig, med goda råd kring mina synfel och vilken typ av lins som är bästa hjälpmedlet för min vardag och mitt arbete.
skrev om Tobias Optik och Ur
Byte av glas i solglasögonen till bättre styrka och en synundersökning.
Mkt bra service och bemötande!
Tobias Optik och Ur är bäst! Bra utbud på glasögon bågar och bra kvalitet på tjänsterna! -
skrev om Tobias Optik och Ur
Kontroll av syn. Mycket bra och trevligt bemötande.
skrev om Tobias Optik och Ur
Köpte glasögon och linser.
Bra bemötande, hjälpsam och proffsig personal. -
skrev om Tobias Optik och Ur
Helt underbar butik. Trevlig personal å kan sin sak
Synundersökning, bemötandet OK.
Förväntningarna Hade inga bara jag slapp vänta. -
Glasögoninköp.
Ett trevligt o familjärt bemötande från personalen.