Tollstedts Begravningsbyrå
Varmt välkommen till oss på Tollstedts Begravningsbyrå!
Vi vet hur svårt det kan vara när en anhörig går bort. Samtlig personal på Tollstedts begravningsbyrå strävar efter att ni ska känna er trygg i båda bemötande och hantering. Vi försöker alltid att vara lyhörd i ert engagemang och försöker i allra högsta mån tillgodo se det.
Har ni funderingar kring livstidsjuridik? Som testamente, framtidsfullmakter med mera.
Vi som auktoriserad begravningsbyrå har bred kompetens!
Vi har våra fysiska kontor i Hudiksvall, Delsbo och Harmånger.
Hudiksvall kontoret öppettider:
Måndag-Torsdag 09:00-16:00 (Undantag sommartid 1/6-31/8 09:00-15:00)
Fredagar varierar på grund av begravningar.
Delsbo kontoret öppettider:
Måndagar-Tisdagar 12:00-16:00
Övriga tider är kontoret öppet vid behov.
Harmånger är endast öppet vid behov.
- Vid önskemål kan vi komma hem till er, telefonmöte, teams mm.
Vi som auktoriserad begravningsbyrå har bred kompetens!
Vi har våra fysiska kontor i Hudiksvall, Delsbo och Harmånger.
Hudiksvall kontoret öppettider:
Måndag-Torsdag 09:00-16:00 (Undantag sommartid 1/6-31/8 09:00-15:00)
Fredagar varierar på grund av begravningar.
Delsbo kontoret öppettider:
Måndagar-Tisdagar 12:00-16:00
Övriga tider är kontoret öppet vid behov.
Harmånger är endast öppet vid behov.
- Vid önskemål kan vi komma hem till er, telefonmöte, teams mm.
Utmärkelser
106 omdömen om Tollstedts Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Varmt och trevligt bemötande. Varit ett stort stöd i sorgen efter vår mamma. Skönt att få hjälp med begravning, tackkort och minnesrum.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Allt har fungerat till full belåtenhet, från första mötet på byrån, begravningsakten i kyrkan samt minnesstunden i Mariagården. Även erhållit en mycket trevlig minnesbok.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Jag köpte kista, blomsterarrangemang och dödsannons. Jag hade inga förväntningar på hur det skulle gå till. Jag valde även att beställa bouppteckning via begravningsbyrån. Den som tog på sig uppdraget är jag väldigt nöjd med, hon ger bra information och arbetar bra med den. Jag fick samtal från en annan bokutredare från samma begravningsbyrå som tydligen också fått uppdraget? Man hade glömt meddela hen om att uppdraget gått till annan? Det vore något man kanske ska tänka på eftersom det känns lite störande att bli uppringd om det. Annars bra ordnad begravning och personal med bra bemötande.
Hej Magnus! Stort tack för Din feedback! Ang. bouppteckningen har vi full förståelse för hur du upplevt detta och tar det på största allvar! Vi har befintliga rutiner kring detta, men lyfte dessa igen med samtlig personal så fort det upptäcktes.
Tollstedts Begravningsbyrå
Tack än en gång för Ert förtroende! -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Fantastiskt bra bemötande och professionell hjälp med allt som skall ordnas. Vi fick hjälp vid min fars bortgång.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Både mamma och jag kände en otrolig trygghet i vår svåra stund när pappa gått bort. Otroligt proffsigt jobb och varmt omhändertagande. Kommer att rekommendera Tollstedts Begravningsbyrå med varm hand till alla mina vänner.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Otrolig snabb kontakt. Mail på söndag, möte på måndag. Lugnt, fint bemötande. Alla förväntningar infriades.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Proffsigt bemötande och en väl utfört uppdrag.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Mycket fint bemötande, jag ger Tollstedts mina varma rekommendationer.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Bra bemötande både personligt och på telefon. Våra önskemål om ändringar genomfördes
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Kunde inte fått bättre stöd och de hjälpte oss genom allt som behövde ordnas.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
En varm och trevligt bemötande hela vägen samt att Ingela löste saker som kanske inte var precis hennes grejer att fixa!!
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Informerade bra och allt gick smidigt från första mötet till kyrkan.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Vi tog kontakt med byrån i samband med att min pappa gått bort. Personalen var mycket tillmötesgående och deltagande i samtal. När man aldrig planerat en begravning är det svårt att veta vad som förväntas och vi hade mycket funderingar som vi fick god hjälp med. Det blev ett fint och bra avslut för min pappa som jag är mycket tacksam över.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Kompetent och vänlig personal.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Vi har blivit bemötta mycket bra. Niklas hjälpte oss när vi var i sorg. Han ordnade allt och när han sedan måste vara hemma med sjuka barn så tog Ingela över. Vi har fått allt som vi begärt ordnat. Vi är inte riktigt klara än, det fattas tackannons och minnesalbum men det blir efter påsk.
Jag har erfarenhet av Tollstedts sedan tidigare eftersom min mamma avled 2014. Även då var det en bra upplevelse. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Bra bemötande då de ringde upp mig.
Mkt trevligt bemötande vid första samtalet på byrån.
Likaså begravningen i kyrkan var väldigt fin. -
Engagerade personal.
Som utan att blinka lyssnade på våra förslag.
Fanns där till vår hjälp utan att ta plats. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Jag och min syster bokade tid med Ingela i samband med mammas bortgång. (Vår bror var med via telefon)
Vi är väldigt nöjd med hjälpen att välja kista blommor, sånger, psalmer, vilken kyrka.... ja allt som hör till.
Ingela skulle vara med men blev sjuk så Helen ringde och ordnade så att Per Engman sjöng och spelade istället.
Det var en väldigt ljus och fin begravning.
Ingela ringde någon dag senare och frågade hur det gått.
Minnesboken kom idag, otroligt fina bilder som jag tror Helen tog.
Vi är så nöjda 😊 -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Mycket bra bemötande trevliga och omtänksam
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Väldigt bemötande och förstående för hur man ville att begravningen skulle vara så har bara gott att säga om Tollstedts begravningsbyrå.
Vänligt bemötande.
Hjälpsam och fin personlig service.
Kändes tryggt. -
Hej
Vi fick ett väldigt fint bemötande redan från början och förtroendet växte med tiden. Vi hade inget att jämföra med, eftersom det var första gången vi var ansvariga för en begravning. All information och alla alternativ som vi skulle ta in och besluta om, fick vi väldigt bra guidning av vår representant.
Även när vi ändrade oss i olika delar av besluten, var det aldrig något krångel.
Vi upplevde det som om alla våra önskemål tillgodosetts och det blev en fin och värdig begravning.
Begravningsbyrån skötte det mesta runt arrangemanget, så som kista, blommor, transporter, programblad m.m. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Tollstedts Begravningsbyrå och Helene har varit ett fantastiskt stöd och till stor hjälp under en svår tid när vi förlorat en kär anhörig. Helenes lugn och stora kompetens har hjälpt oss igenom detta och vi fick möjlighet att ta farväl vid en begravning och minnesstund helt enligt våra önskemål.
Vi blev bemötta med oerhört stor respekt och lyhördhet, ett företag som genomsyras av stor professionalism. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Otroligt bra bemötande och service.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Mycket nöjd, rekommenderas varmt.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Fint och trevligt bemött. Bra personal och allt fungerade klanderfritt.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Vi har blivit väl bemötta och vi är nöjda med allting
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Empatisk, respektfull och inkännande vid iordningställande kring mammas begravning. Rekommenderas varmt
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Vi blev mycket vänligt bemötta. Representanten kom hem till oss så vi tillsammans med vår far kunde gå igenom allt som skulle ordnas inför och under begravningen, vilket var bättre än vad vi förväntat oss. Hon var mycket tillmötesgående då vi efter någon dag beslutade informerade att vi själva skulle ordna med fika, blommor och någon som kunde sjunga några sånger under begravningen.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Jag blev väl omhändertagen, blev lyssnad på och de kunde informera på ett bra sätt.
Jag hade höga förväntningar då jag blivit rekommenderad denna byrå. De levde upp till förväntningarna.
Jag känner att på kort tid fick jag ett förtroende för firman. De ville att jag skulle bli nöjd.
Jag köpte hjälp med begravning, blommor, kista, frakt, annonser och jurist till bouppteckning. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Professionell och lyhört bemötande på begravningsbyrån
. Mycket trevligt sätt-
Räknade med trevligt och professionellt sätt´vilket också blev all
fallet.
Det var tryggt att veta att alla moment skulle utföras på ett
professionellt och trevligt sätt, vilket också blev fallet. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Bemötandet toppenbra. Förväntade ej hembesök. Blev så nöjd eftersom jag ej kunde ta mig till begravningsbyrån.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Vi blev väl vägledda från början och hela tiden genom alla beslut som måste tas. Allt fungerade perfekt.
Det blev en vacker och värdig begravning som gav ett fint minne i en svår stund. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Bra bemötande. Lugnt och sansat samt inkännande.
Kontakter via telefon också bra.
Kollat om man funderat över något. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Vi anlitade Tollstedts för begravning och bouppteckning. Vi har fått ett jättefint bemötande och otrolig hjälp. De har ordnat med allt kring planering inför begravningen och vi har känt oss trygg i att lämna över uppdraget. Vi är otroligt tacksam och kan varmt rekommendera byrån❤️ Lina och Niklas är fantastiska!!!😊
Supernöjd! Bra bemötande och proffsigt arbete. Åsa
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Bra bemötande. Hjälpsam. Bra begravning.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Trevligt, proffsigt bemötande. Lättillgängliga, svarar snabbt.
Proffsigt bemötande & handhavande av/om min Mors begravning
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Bra bemötande och allt blev som det skulle
Jag blev bra bemött.
Jag hade inga förväntningar.
En borgelig begravning. Den blev jättefin.
. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Utmärkt service och vänligt bemötande
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Vi anlitade dem för att organisera vår mors begravning.
Och vi blev bemötta med kärlek ödmjukhet och tålamod. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Bemöttes vänligt och empatiskt. Ordnade med allt till belåtenhet.
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Mycket bra bemötande och hjälp vid pappas begravning. Mina förväntningar stämde.
Tack igen för en fin begravning. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Bra bemötande och hjälp med allt.
Fick en begravning som jag önskade -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
I en mycket svår och helt obegriplig stund tog Lina "kommandot"
och lotsade mig/oss framåt. Känt stort förtroende genom denna svåra tid. -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Vi blev väldigt väl bemötta och fick bra information om hur allt skulle gå till. Personalen var trevlig och tillmötesgående och följde upp bra efter begravningen.
Med vänlig hälsning, Ingrid Andersson med familj -
skrev om Tollstedts Begravningsbyrå
Vänligt och varmt omhändertagande, bemötande av Helene Ling och övrig personal på Tollstedts vid vår mammas Karin Lönnbergs begravning.
Tack än en gång Helene