Alla kategorier Övrigt Stockholms län Stockholm Norrmalm Topshop Debenhamns

Topshop Debenhamns

Drottninggatan 53, 111 21 Stockholm — Visa karta

4.5 i betyg av 6 rekommendationer
På Topshop & Topman hittar du det senaste modet direkt från London, såväl kläder, skor som accessoarer. Vi får in nya varor varje vecka så butiker är full av nyheter året runt.
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 29 rekommendationer
Sollentunavägen 163 c, 19122, Sollentuna
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 6 kunder tycker om Topshop Debenhamns

 • Emelie L
  Emelie L skrev om Topshop Debenhamns
  Har nyligen hittat denna affär, fick ett tips från en arbetskamrat. Och jag gillar denna affär starkt, gullig affär som har mer originella plagg och är inte så lik alla andra affärer. Allt från baskläder till party kläder kan man hitta.
  gillar detta
 • Martina T
  Martina T skrev om Topshop Debenhamns
  Min absoluta favoritbutik. Här hittar man alltid något! Stort och luftigt, trevlig personal. Har även ett litet hörn med secondhand. Har bra basgrejer men även lite mer speciella kläder. Bra utbud av smycken, skor och underkläder. Här hittar jag ofta snygga väskor!
  gillar detta
 • Rebecka L
  Rebecka L skrev om Topshop Debenhamns
  TopShop är en otrolig bra affär! Här hittar du alltid någonting! Bra utbud med otroligt bra basutbud, även trevligt med en liten vintage hörna! Men framför allt är deras sko utbud helt outstanding! Här finns massor av skor för alla möjliga smaker och fötter! Väl planerad butik vilket tydligt märks. Nästa gång du är i storstaden är det ett givet besök, iallfall för mig!
  gillar detta
 • Anna S
  Anna S skrev om Topshop Debenhamns
  Det största topshop jag varit på i Sverige med gigantiskt utbud av kläder, skor och accessoarer i alla möjliga stilar. Alla kläder i butiken är uppdelad efter dess olika stilar och där finns även en vintage-hörna där man verkligen kan hitta fynd. Helt klart värt ett besök nästa gång du befinner dig i Stockholm.
  gillar detta
 • Elisavet R
  Elisavet R skrev om Topshop Debenhamns
  Man hittar alltid något man behöver och oftast massor man inte behöver. Härligt trendiga kläder men till bra priser. Jag skulle vilja säga att alla kan hitta något de gillar där!! Även den stora del vintagekläder de har är mycket fina och trendiga.
  gillar detta
 • Emma J
  Emma J skrev om Topshop Debenhamns
  Antar att det här är TopShop i SOUK-gallerian? Det är en bra och trevligt affär som är fräsh och välordnad. Det finns gott om provrum och i kassorna går det relativt snabbt. Kläderna passar alla möjliga stilar och det allra bästa är skoavdelningen, för är det nått som Topshop är bra på så är det skor! Prisklassen är medel. Kul även att Beyond Retro ligger precis brevid då blir det lätt att man tar sig en sväng dit också :)
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Drottninggatan 53, 111 21 Stockholm
Kategorier