Alla kategorier Övrigt Stockholms län Stockholm Östermalm Tössebageriet
Större karta Vägbeskrivning

Tössebageriet

Karlavägen 77, 114 49 Stockholm

3.4 i betyg av 8 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 4 rekommendationer
Strindbergsgatan 56, 11553, Stockholm
Total Hälsa
Pia P:
Jag gick med mitt jobb tillbaka efter en lång lucka, var helt under press och mentalt stressad.Efter disucssion med mina vänner och familj f...

Övriga företag nära Tössebageriet:

Total Hälsa

Total Hälsa

4 recos
Strindbergsgatan 56, Stockholm
Total Hälsa
Pia P:
Jag gick med mitt jobb tillbaka efter en lång lucka, var helt under press och mentalt stressad.Efter disucssion med mina vänner och familj f...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 8 kunder tycker om Tössebageriet

 • Jakob J
  Jakob J skrev om Tössebageriet
  På Tössebageriet kan du få riktigt goda lussebullar som är galet dyra. Kan den hemliga ingrediensen som gör lussebullarna så fantastiska vara guld?
  gillar detta
 • kerstin d
  kerstin d skrev om Tössebageriet
  Jag har inga invändningar mot sortimentet. Men jag tycker personalen är lite snorkig. Man kan vara vänlig även om man arbetar på Östermalm. På granncafét Foam är de trevligare.
  gillar detta
 • aram a
  aram a skrev om Tössebageriet
  Ett bar ställe, där man både kan köpa bröd, fika o käka en sallad. Bra priser o trevlig personal. Extra goda är deras smörgåsar.
  gillar detta
 • Elin R
  Elin R skrev om Tössebageriet
  Ett trevligt bageri och konditiori där man kan både fika och äta lunch såväl som köpa bröd. De flesta gästerna är äldre damer i hatt!
  gillar detta
 • Amanda E
  Amanda E skrev om Tössebageriet
  Tössebageriet är en klassiker på Karlavägen som jag absolut tycker att man ska besöka om man har vägarna förbi. Det är riktigt mysigt att fika här, kanelbullarna är jättegoda liksom deras smörgåsar (finns en massa olika att välja mellan) precis som bakverken. Dessutom tycker jag man ska köpa med sig matbröd hem, för det är något visst med hembakat!
  gillar detta
 • Emma K
  Emma K skrev om Tössebageriet
  Har suttit här ett flertal tillfällen och myst. Speciellt deras grova renskavsmacka med riktiga lingon var fantastisk. Trodde den skulle vara torr och halvdan som mackor har en tendens att vara, specellt när det är grovt bröd. Men den var riktigt god. Känns som ett cafe taget ur ett dokskåp, inga XXLmuffins och stilrena raka linjer här inte. Mys, äkta bakverk och got kaffe får man här!
  gillar detta
 • Nils v
  Nils v skrev om Tössebageriet
  Tösse är ett klassiskt Stockholmsfik. Inte billigt men traditionellt och gemytligt. Konditoriet har funnits sedan urminnes tider och det är ett av stans mest kända ställen. Personalen är trevlig och atmosfären är som ett gammalt hederligt 1800-talskonditori. Känt för sina semlor men bra i största allmänhet - dock något dyrt kan man tycka.
  Nikke L gillar detta
 • Jenny R
  Jenny R skrev om Tössebageriet
  Det enda som drar ner betyget är att priserna inte direkt är rea. Men vilket café/bageri är det idag. Det är hit man ska gå om man vill ha underbara mackor och häftiga luncher. Men också... Här kan man få chokladsemlor! Dom har ett helt otroligt utbud av läckra bakverk. Det är trångt, intimt och minnesvärt!
  gillar detta
Kategorier