Trädfällarlaget Trädgård AB

Postiljonsvägen 33, 122 47 Enskede — Visa karta

1.0 i betyg av av 3 omdömen
 

Läs vad 3 kunder tycker om Trädfällarlaget Trädgård AB

 • Göran P

  2018-10-11

  Spontant omdöme
  Göran P skrev om Trädfällarlaget Trädgård AB
  Absolut ett värdelöst bolag! Kränker dessutom alla människor genom att sätta upp deras reklamskyltar högt upp på stolpar och på andra områden såsom bullerskydd m.m. Slit ner deras skyltar, eftersom de kränker vårat livsrum. Jag vill kunna promenera utan att få olaga reklam i ansiktet hela tiden av oseriösa aktörer! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  SmartaVal AB
  4.3 / 5 i betyg — 35 omdömen
  Badge2019
  "SmartaVal helped me for many years with cleaning of my home, small repair work and moving - including flyttstadning. Their service and pric"
 • 2018-09-10

  Spontant omdöme
  Ewa E skrev om Trädfällarlaget Trädgård AB
  Under all kritik! Vi kom överens om priset för att klippa en syrenhäck och bokade tid. Ingen kom och ingen hörde av sig. När jag ringde upp hittade man på en lögn (har kollat!) om ett akut försäkringsjobb för att förklara detta!
  Ny tid bokades och 2 killar kom och gjorde ett snabbt och slarvigt jobb. Priset var verkligen oskäligt med tanke på hur enkelt och slarvigt jobb de gjorde. När jag protesterade blev jag utskälld på ett mycket otrevligt sätt. Sedan kom en faktura där de sänkte priset. Alltså insåg de att priset var oskäligt! Men priset var fortfarande mycket högt (dubbelt så högt som det borde vara!) och jobbet mycket dåligt utfört. Häcken helt ojämnt, allt klipp inte bortforslat, rabatterna nertrampade.
  De garderar sig med att erbjuda ”fast pris” och om man som okunnig tror att jobbet är mycket mer avancerat (dessutom förväntar man sig ett noggrannare och proffsigare jobb!) och godkänner har man ingen rätt att klaga på priset.
  Akta er för FAST PRIS!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-10-03

  Spontant omdöme
  Christer H skrev om Trädfällarlaget Trädgård AB
  Hade bokat möte klart. Kom inte hörde inte av sig. Lovade komma igen, men inget hände.
  Tyvärr väldigt opålitliga. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Linds Trädfällning AB
  4.9 / 5 i betyg — 630 omdömen
  Badge2020
  "Trädfällning och stubbfräsning Linds tillfrågades om förtroendet att utföra arbetet med att fälla cirka 60 stora träd och 30 mindre. Prism"

Bästa trädgårdsservicarna i Stockholm:

4.9 i betyg av 250 omdömen
Rune E Rune E tycker:
“Allt funkade som jag förväntad...” Läs mer
4.3 i betyg av 35 omdömen
4.4 i betyg av 24 omdömen

Karta