Alla kategorier Övrigt Örebro Ljusnarsberg Transport Cars
Större karta Vägbeskrivning

Transport Cars

Djuprännilen 316, Jordbro

5.0 i betyg av 5 rekommendationer
Transport Cars Stockholm är en flyttfirma som erbjuder sina kunder service av hög kvalitet och till låga priser. Transport Cars har flera års erfarenhet av flyttbranschen, vår personal är proffsig, noggran, snabb och pålitlig.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 5 kunder tycker om Transport Cars

 • Anna M
  Anna M skrev om Transport Cars
  Vi har använt Transport Cars till två flyttar. De har skött det prickfritt och är trevliga, snabba, och tar väl hand om bohaget. Bra pris också. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • S R
  S R skrev om Transport Cars
  Snabba, effektiva, trevliga och försiktiga. Bra pris.
  Har bara gott att säga om killarna på Transport Cars som fixade vår flytt på allra bästa sätt. Vi är mer än nöjda och ger våra varmaste rekommendationer. Ska du flytta - här har du bästa flyttfirman!
  gillar detta
 • magdalena b
  magdalena b skrev om Transport Cars
  Punktliga på sekunden, det gick mycket smidigt att låna flyttkartonger, supersnabba och effektiva, vänliga och proffsiga. Kan varmt rekommendera transport cars! Vi är jättenöjda!
  gillar detta
 • Helene M
  Helene M skrev om Transport Cars
  Efter att ha tittat runt på nätet hittade jag Transport Cars. Deras priser är otroligt bra om man jämför med andra företag, och det var jätte snälla killar som kom. Dom var effektiva men ändå försiktiga med grejerna. Verkligen supertrevliga killar som vet vad de gör. Jag rekomenderar de varmt! Skulle definitivt anlita de igen!
  gillar detta
 • Tanja M
  Tanja M skrev om Transport Cars
  Jag hade kollat upp massor av flyttföretag och fått svindyra offerter (allt från 4-8tusen!), hittade Transportcars av en slump på nätet. Väldigt billigt, de jobbar mkt snabbt och smidigt. Två supertrevliga grabbar och allt var över på 3h (jag hade räknat med iallafall 4-5). Det slutade med att vi även anlitade dem för städningen samt att min kille flyttade sina grejer med dem. Eftersom vi var så nöjda så skapade jag ett konto här för att sprida info om dem. Bra betyg med andra ord!
  Dennys C gillar detta
Kategorier