Trend & Design i Stockholm AB

1.8 i betyg av 4 rekommendationer
Varje år tillkommer en rad nya produkter i Ligne Roset´s enormt breda sortiment. Nyheterna presenteras på de stora möbelmässorna i Paris och Cologne och har tilldelats flera internationella designpriser under årens lopp.
Välkommen in och se själva!
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 47 rekommendationer
Drottninggatan 33, 11151, STOCKHOLM
Nordiska Kliniken
Regina H:
Vill ge det allra högsta betyg som finns till Nordiska Kliniken och fick jag ge dem 1000 stjärnor i betyg så skulle jag göra det, men jag få...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 4 kunder tycker om Trend & Design i Stockholm AB

 • Carine B
  Carine B skrev om Trend & Design i Stockholm AB
  Jag sökte den perfekta mattan till mitt vardagsrum och hittade den hos Trend & Design. Tyvärr blev det inte lätt att handla. Jag kontaktade Anette på telefon (bor inte i närheten och varje gång jag åkte förbi var affären stängt!). Hon sade att hon beställde mattan och att den skulle komma efter 8 veckor. Jag ringde tillbaka men mattan hade inte kommit. Då butiken får leverans på torsdagar ringde jag varje vecka. Mattan kom aldrig… Hon hängde på luren många gånger. Jag var nästan att ge upp. Efter 8 månader, ringde jag Ligne Roset i Frankrike (jag är fransyska!) för att be om hjälp. De påsteg att mattan aldrig beställdes. Därefter fick jag beställa mattan, då jag skulle betala 30% i förskott. Priset jag hade fått från Frankrike var 10.000 och i butik var det runt 14.000. Jag fick betala 10.000!!! Jag är nöjd med mattan men Trend&Design affären har en fruktansvärt värdelös service mot kund och vill därmed inte rekommendera den.
  gillar detta
 • Åsa O
  Åsa O skrev om Trend & Design i Stockholm AB
  Hejsan, det låter som om du vore delägare eller i vart fall anställd i butiken. Jag tycker inte alls om stämningen i butiken. Personalen är nonchalant och om de är två stycken på plats är de fullt upptagna att tala med varandra. Ingen service - jämfört med t.ex. Plan 1, som är urgulliga - även mot de kunder som endast "fönstershoppar".
  gillar detta
 • lillvor g
  lillvor g skrev om Trend & Design i Stockholm AB
  Vi har köpt en lampa av Ligne Roset (Trend & Design i Stockholm AB). Lampan heter Paranoid och efter knappt två månader gick den sönder. Vi blev, efter flera samtal och mail, lovade en ny. Den kom aldrig så vi hävde köpet och lämnade tillbaka den trasiga lampan. Nu, snart 9 månader efter vi betalade drygt 8000:- har vi varken lampa eller pengar och Anette, som sålde den till oss, svarar inte på mail eller telefon. Vi rekommenderar att aldrig köpa någonting i den butiken! De finns också på Råd och Röns "Svarta lista"! Varning!!!
  gillar detta
 • Christian M
  Christian M skrev om Trend & Design i Stockholm AB
  lillvor g, lillvor g, Emma K, Emma K gillar detta