Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Tryckt Reklam & Fasadflaggor

www.tryckt.se
  • BadgeFourYears
4.3

Vi hjälper dig att synas! Från vår produktion i Bjurholm levererar vi trycksaker, flaggor, kläder med tryck och brodyr, banderoller, dekaler, beachflaggor, give aways och många fler produkter som hjälper dig i din marknadsföring. Vi har även ett stort sortiment av fasadflaggor på lager för Sveriges allla landskap, även olika...

417 omdömen om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Sedan starten hos Reco 2020

Lse A
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Snabb leverans! Bra kvalitet. Rekommenderas.

Kristian S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Beställde och betalade en fasadflagga den 31 oktober och har inte fått den än. Riktigt dåligt tycker jag.

Lars H
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Mycket snabb, bra och prisvärd service

Dag R
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Svårt eller omöjligt att komma fram på telefon, MEN beställningen via webben var enkel att genomföra och leveransen var väldigt snabb. Jag är mer än nöjd.

Bettina J
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Jättebra material och snabb leverans

Lars H
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Fin flagga om än inte billig men den fyller sin uppgift väl.

Leif Q
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Mycket snabbt och bra kvalitet på flaggan.

Ryszard S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Finn produkt, snabbt leverans!

Robert E
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Inget är omöjligt, här fixar man allt som kunden önskar med extra service med mycket bra bemötande.

Mikael J
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Någon vara har ännu inte synts till!!

Lars-Åke Å

Snabb leverans trevligt bemötande

Catarina S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Hej. Jag beställde via nätet så jag hade ingen kontakt direkt. I samband med beställningen så annonserades att varan fanns i lager med 1-5 arbetsdagars leveranstid. Efter tre dagar fick jag mejl att varan var slut men skulle komma åter i lager inom några dagar och levereras efter det. Då fanns det ännu tid för det beställningen var avsedd för. Det har nu gått två veckor sedan jag beställde och varan har ännu inte kommit. Min besök från England har både kommit och åkt, det var för dom flaggan var beställd. Så det var tråkigt....

Sverker S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Ok levereras och produkt. Ganska prisvärt.

Edvard N
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Tack, det blev precis som vi ville ha det ! all good :)

Anita H
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

heh. Jag har köpt tre olika flasadflaggor. Svensk, skånsk och portugisisk. Inga problem med svenska och skånska flaggan. Svårt att hitta storleken på den portugisiska flaggan. Ville veta måtten både på bredd och längd. Hittade inte det utan fick chansa lite och jag lyckades få rätt. Annars har de kommit som utlovat, inget annat att klaga på,

Christer S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Mycket nöjd! Bra kvalitet till bra pris. Snabb leverans.

Lars B
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Fixade snabbt och utan minsta protester min önskan och såg till att flaggan kom i tid. Mucken nöjd och vid behov kommer jag att återkomma.

Krister B
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

trevligt sätt levde upp till mina förväntningar gotlandsflaggor till belåtenhet

Peder C
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Snabbt svar på min undran om försenad leverans. Idag fick jag min flagga och är riktigt nöjd!

Krister L
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Gjorde en beställning för snart 2 veckor sedan , av en fasadflagga med tillbehör. och genomförd betalning.. Jag har inte hört av eller fått nån kvittering om varan är packad och skickad. Jag förväntade mej bättre från företaget mot sina kunder.

Arne E
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Allt till belåtenhet! Snabbt och bra!

Jerker N
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Vet inte,har inte pratat med dom . Har inte hunnit hämnta varorna

Kenneth W
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Er yderst tilfreds med mit køb.

Desiree S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Det var fin kvalitet. Dubbla tyg på flaggan och ett bra tryck då jag köpte Dalslandflaggan. Köpte med stång. Det blev en bra present

Emilia F
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Köpte en svensk fasadflagga utan stång, kändes som bra kvalitet på tyget och fina färger.

Nylén P

Bra och snabb service 👌👌👌👌👌

Thomas W
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Snabb service och leverans och bra produkter.

Jan L
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Lätt att beställa på nätet. Snabb leverans och bra kvalité på fasadflaggorna Jag är nöjd

Olof S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Utbud enligt önskemål, bra och snabb leverans.

Sara F

Mycket bra service. Välgjord flagga

Mattias M

Enkelt, Snabb och bra leverans! Nöjd kund

Olof I
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Jag hade möjlighet att hämta min produkt där de håller till i Bjurholm. Det var smidigt och personalen var mycket hjälpsam.

Christer S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Jag blev väldigt bra bemött av företaget. Jag trodde kanske att jag inte skulle få köpa en samisk flagga. Men det var inga problem. Jag åker varje år till Härjedalen och ser då den vackra sameflaggan. Jag blev överraskad och Glad att flaggan var så fin Hälsningar och tack från Östergötland.

Fredrik H
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Bra kvalitet och snabb leverans. Detta är utfyllnad till 30 tecken.

Lars-Åke H
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Perfekt och snabbt levererat!

Kenneth N
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Fel levererade artiklar och väldigt dåliga på att svara och rätta till felet tog en månad extra innan jag fick de artiklar jag beställt!

Lena I
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Mycket fin flagga, välsydd. Snabb leverans

Jon F
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Köpte liten svensk flagga då en av de tidigare har slitets ganska snabbt av väder och vind. Den nya verkar vara av kraftigare tyg så jag tror den håller längre.

Ann-sofie A

Uppfyllde mina förväntningar 😀

Edgar R
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Handlade en flagga men den va ofärdig. Saknades skölden i mitten. ( Dominikanska Republiken)..

Svar från Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Hej Edgar, tack för din kommentar, flaggan är absolut inte ofärdig utan säljs klart och tydligt som just Dominikanska republikens flagga utan stadsvapen. Då vi väljer att screentrycka alla våra fasadflaggor på kraftig marinpolyester så är vissa detaljer både kostsamma och svårare att få till, därav flagga utan stadsvapen, vi har inte haft någon efterfrågan på denna med stadsvapnet därav att vi inte har den på lager, men vi trycker självklart upp den ifall ni efterfrågar en sådan, men som sagt dom kommer att bli förhållandevis...

Uno K

Flaggan helt OK mycket nöjd UK

Jan K
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Jag beställde den 23/6 och fick orderbekräftelse samma dag. Idag den 7/7 har jag fortfarande inte fått några flaggor och igen som helst leveransinformation.. Riktig uselt i min värld!!

Sture G
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Bra och trevlig service och bra pris

Per-Åke S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Köp av fasadflaggor. Jag är mycket nöjd med kvalitet och leverans.

Göran S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Konstigt att fanan kostar lika mycket om man väljer utan stång.

Anders L
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Kan inte lämna något omdöme har inte fått varan ännu

Eva S
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Köpte en fasad flagga Norrland.Lätt att beställa.Snabb leverans .Inget negativt att tillägga ang köpet. Nöjd 🐝

Inger M
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Snabbt och enkelt att beställa, dock var frakten lite hög men det hänger på transportör.

Per-Erik H
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Jag har inte fått någon leverans ännu, trots att beställning gjorts för över två veckor sedan. Lång väntetid tycker jag och ingen positiv upplevelse.

Anki N
Skrev om Tryckt Reklam & Fasadflaggor

Svårt att få till beställningen, leveranstiden va ok och varan till belåtenhet