Thure Söderquist Begravningsbyrå
Vi på Thure Söderquist Begravningsbyrå har som mål att du ska känna att du fått det avsked du vill ha. Vår främsta uppgift är att se till att du får det stöd och den hjälp du behöver, oavsett om det gäller hela eller delar av begravningen.
På vår hemsida hittar du som ska gå på begravning information om klädsel och annat viktigt och du kan även anmäla dig till minnesstund och läsa publicerade dödsannonser. Ska du planera en begravning kan vår hemsida också vara till hjälp. Du kan beställa allt själv online eller komplettera med ett besök hos oss, det är helt upp till dig. Vi arbetar med samma respekt och noggrannhet oavsett.
Utöver våra ordinarie öppettider har vi jour dygnet runt och träffas övriga tider enligt överenskommelse.
Vi finns även på Ringvägen 46, 133 35 SALTSJÖBADEN. Välkommen!
Vi finns även på Ringvägen 46, 133 35 SALTSJÖBADEN. Välkommen!
Utmärkelser
318 omdömen om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2017
Professionellt.
Utförde det vi önskade.
Ordna en snabb kremering och formalia beträffande gravsättningen. Den döda ville inte att vi skulle ordna någon begravningsceremoni. -
Bra kunskaper
Flexibel i lösningar
Klara besked
Uppföljning av beslut i processer
Personligt och fint bemötande
Carina som vi hade som hjälp var ett ess!
mvhkå -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Vänligt och professionelt både i bemötande och utförande.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Bemött på ett engagerat, varmt och proffesionellt sätt.
Förväntningarna uppfylldes med råge.
Upplevelsen var att vi fick den hjälp vi behövde i dennna speciella situation. Vi fick uppleva en värdig,
ljus och fin högtid som vi kommer att minnnas länge.
Tack för all service och stöd vi min hustrus begravning.
Med vänlig hälsning
Torsten Lundström -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Mycket bra. Professionellt men även medmänskliga. Bra råd.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Jag valde Söderquist eftersom jag, från andra, redan fått höra om det goda mottagandet och den höga invån på tjänsterna.
Jag blev bemött på det sätt som jag hoppats på, med personlig medkänsla och profsighet för just det jag ville och behövde.
De levde upp till mina förväntningar vilket gjorde att jag aldrig kändee någon stress över att något skulle bli fel eller inte bli som jag önskade. Jag är särskillt nöjd över att de har tillgång till tillräkligt många duktiga medarbetare som kan vara med, eftersom det i mitt fall behövdes.
Jag behövde en begravning med lite speciella omständigheter, bland annat strök jag avskedstagandet ur själva akten eftersom jag kännde att det skulle bli för känslomssigt påfrestande. Jag ville ha den stunden innan akten där de som ville ha en enskild stund vid kistan konde få ta sig den tiden. Denna lite utanför ramen önskan från min sida var inga problem och genomfördes perfekt.
Allt blev bättre än jag vågat hoppas på.
/Tommy Zakrisson -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Kunniga, med tryggt bemötande och mycket stor respekt för individerna.
Tack Ulrika Kyhle. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Trevlig och empatisk samtidigt professionellt bemötande. Stressar inte och är väldigt lugna i en svår tid. Ett företag som inte ägs av riskkapital bolag som är en fördel.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Bra och kunniga medarbetare. Lyhörda och jag fick all hjälp och stöd som jag behövde. Höga kostnader men jag tror det är lika oavsett vilken byrå man använder.
Deras hemsida och ”minnesrum” fungerade inte ibland. Fick kontakta webbdesignern som hjälpte mig. (Det var helg) -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Varmt tack till en fin uppläggning av begravningen. Som gjorde det lätt i det svåra. Med vänliga Hälsningar Marianne Hammar
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Min syster och jag begravde en nära släkting och behövde hjälp med hela arrangemanget. Vi fick bästa tänkbara hjälp och bästa tänkbara bemötande. Begravningsbyrån tog också alla nödvändiga kontakter.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Bra bemötande samt utmärkt genomfört.Tjänsten var en begravning i kyrka.
Mycket nöjda med allt. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Eftersom vi hade god erfarenheter efter att vi anlitat dem
tidigare,så kändes det tryggt att vända sig till dem.
Läget vi Mariatorget var också bra när vi haft begravning i Maria Magdalena Kyrka och sedan vände vi oss till Vaan der Nootska för minnesstund.
M, Ränk -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Jag är mycket nöjd med hur uppdraget skötts.kunde inte varit bättre. Begravningen blev mycket stilfull och vacker. Vi är tacksamma att kyrkoherde L Viper var en personlig och varm officiant och begravningsbyrån perfekt.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Trevligt och personligt bemötande.
Mycket professionellt och uppskattat arrangemang av begravningsceremonin för min avlidna hustru.
Kan varmt rekommenderas! -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Jag fick ett vänligt och korrekt bemötande från första stund. Som nära anhörig till en avliden så är det många tankar och känslor som ska hanteras och det kändes mycket bra att få reda ut saker och räta ut frågetecken tillsammans med Ulrika Kyhle som var min kontakt på byrån. Det är oerhört många beslut som skall tas men jag kände att jag fick tid att tänka igenom allt och inte behövde stressa fram besked. Stort tack för det! Begravningen blev finare än vad jag kunde föreställa mig och jag har bara positiva saker att säga om företaget som hanterade allt så inkännande och tryggt. Jag är så tacksam för detta!
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Absolunt lugnt, fint och professionellt bemötande vid första kontakten (fast det visste vi ju, har använt dem vid flera tillfällen tidigare. Superorganiserat i fråga om allt. Alltifrån processen med att bjuda in gäster, och publicera annons i DN) till själva begravningen och den högtidsstunden, kontakt en med präst , organist och kommunikation med gravsättare (och information om typer av gravsättning).. Byrån fanns på plats genom hela processen. Jättefin minnesstund efter själva begravningsakten med mat och att alla kände sig hemma. Vi fick igenom våra val av musik och psalmer på ett perfekt sätt och byrån förstod precis vilket blomsterarrangemang vi ville ha. Allt var så fint. Och vacker kyrka. Perfekt. Har fått mycket positiv respons från gästerna.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Med lugn, van och värdig hand blev vi vägledda av Ulrika K efter pappas bortgång. Begravningen blev ljus, varm och vacker - helt i pappas anda. Tack! /Magdalena med familj
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Min make avled i slutet av november och jag vände mig till företaget eftersom jag redan tidigare haft kontakt med dem, både som anhörig och som sångsolist på begravningar.
Jag är 110% nöjd med allt i deras bemötande och i hur vi tillsammans utformade begravningen och minnesstunden. Jag rekommenderar alltid denna byrå om jag hör att någon efterfrågar tips på begravningsbyrå. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Mycket professionella med stor integritet och empati. Lyhörda för våra önskemål. Kunde erbjuda alla tjänster vi efterfrågade. Extra plus att våra möten skedde i hemmet, vilket kändes tryggt och lugnt efter att vi mist en älskad hustru och mamma.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Jag är nöjd till 100% när det gäller min systers begravning. Ulrika har varit en fantastisk person och har varit ett stort stöd. Kommer att rekommendera er i fortsättningen.
Tack för allt.
Med vänlig hälsning
Kerstin Törnblom Nilsson -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Det kändes som en lättnad mitt i sorgen att mötas av så mycket stöd, kunskap , värme och omsorg .
Det var professionellt, alla frågor blev snabbt besvarade . Begravningen blev ett fint och lugnt avsked ..Jag kan varmt rekommendera Thure Söderquists Begravningsbyrå. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Trevligt och korrekt bemötande samt rimliga priser.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Så som man vill bli bemött i alla faser av sorg och även svar på alla frågor.
Vänlighet empati under hela processen. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Fint, vänligt och personligt. Glad att jag valde Ture Söderquist begravningsbyrå.
Jag anlitade byrån för en enkel begravning och inköp av blomsterdekorationer samt sång.
Jag är nöjd. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
En första klassens begravningsbyrå med allt vad det innebär. Vänligt och professionellet bemötande, utmärkt kommunikation, samt till slut en fantastiskt fin minnesstund och efterföljande mottagning..
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Det är en svår tid när någon nära går bort, i mitt fall min far. Det bemötande jag fick var varmt och vänligt. Allt som de har gjort för mig har varit förstklassigt och professionellt. Min far hade en borglig begravning, en fin gitarrist, en utmärkt officiant, allt ordnat av Ulrika på Söderquists. De gjorde en svår tid lättare.
Proffsigt bemött
Dom förväntningar och frågor vi hade fick vi utmärkta svar på.
Mycket god hjälp med olika delar som annons, val av urna, blommor och programkort.
Själva begravningen sköttes på ett värdigt sätt.
Vi är nöjda och kan rekommendera byrån till andra -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Allt fungerade perfekt. Begravningen var vacker och värdig, och minnesstunden förlöpte helt enligt plan . Jag tror inte att det kan göras bättre.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Vänligt, kompetent och effektivt bemötande och genomförande.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Liten personlig begravningsbyrå där vi kände oss otroligt väl omhändertagna. Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående, en mycket positiv upplevelse i en svår situation.
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Förträffligt på alla sätt och vis.
Tack! -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Mycket nra och trevligt bemötande. Medkännande, inkännande och proffessionellt
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Personligt farväl, begravningsprogram, transporter, tackkort, kista och urna.
Lugnt bemötande och bra löpande kontakt. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Allt har gått jättebra. Bra information och lyhörda. Bra kommunikation.
Vi är väldigt nöjda allt från start första mötet till sista. Rekommenderar varmt. Speciellt Ulrika. Tack. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
.Positivt och bra bemötande.
-Höga som företaget levde upp till.
- -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Begravning av min förälder.
Vid vårt första möte fick vi mycket bra information om själva begravningsprocessen. Christer Liljefors var mycket lyhörd och empatisk när vi ställde våra frågor och tankar kring begravningen.
Han kom med förslag och ett var att tänka på om någon anhörig kunde vara officiant, vilket blev mycket bra. Allt kring begravningen från första mötet till själva genomförandet fungerade utmärkt. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Trevligt bemötande i mycket trevlig miljö vid första mötet. Haft bra kontakt både via telefon och Mail. Begravningen blev precis som vi tänkt oss och vi är mycket nöjda med allt!
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Vänligt och kompetent, tog hand om allt och föreslog vad som skulle eller kunde göras. Fanns alltid på plats och hörde av sig när så krävdes.
Det blev en både fin och värdig begravning, en vacker avslutning. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Vi har fått ett mycket trevlig och proffetionellt bemötande.
Jag hade höga förväntningar och de infriades. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Jag kontaktade Ulrika Kyhle och med hennes hjälp fick vi en begravning i Djursholms Kapell 10 dagar senare. Ulrika hjälpte oss med kista, urna, musiken, programblad till begravningen, tackkort och Ulrika såg till att allt fungerade i Kapellet med blommorna och allt runtomkring med transporter av kistan och blommorna som placerades vid vår fars grav på Djursholms Begravningsplats.
Allt fungerade utmärkt och vi känner oss mycket nöjda! -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Blev väldigt bra bemött och proffsig personal.Väldigt nöjd!!!!
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Very polite , human and very effective
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Mycket bra bemötande. Kändes tryggt, engagerat och professionellt.
Alla förväntningar på mottagandet i kyrkan, musiken och blomdekorationer uppfylldes med råge.
Det blev en mycket fin begravning. Tack. -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Kan inte önska mig ett bättre bemötande och hantering av mammas begravning.
Mycket empatisk och proffsig personal i en svår stund.
Många rosor och hjärtan till dem.
Kommer att rekommendera byrån till andra.
❤️🌺 -
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Vi fick rekommendation av en bekant att anlita Ulrika Kyhle i samband med min mors bortgång och det det har vi inte ångrat. Vi blev varmt mottagna och allt har fungerat mycket smidigt och bra. Jag kan starkt rekommendera Ulrika och Söderquist Begravningsbyrå!
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Allt var till full belåtenhet.
Bra och professionellt bemötande
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
Allt var mycket väl arrangerat och med trevligt bemötande
skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå
De hjälpte oss med det vi behövde och var väldigt förstående och hjälpsam under hela processen.