Adam Farhoumand
Adam Farhoumand är mäklare på Unik Fastighetsförmedling
.Adam Farhoumand har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Adam Farhoumand har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 384 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Farhoumand har haft 95 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 384 Läs vad Adam Farhoumand
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Farhoumand en del av Unik Fastighetsförmedling
Jag blev mycket bra bemött av Adam och trots att han inte jobbade ( han hade en ledigcsag) svarade han på sms och ringde tillbaka.
Mycket trevligt bemötande 😊 hoppas att jag kommer känna bra hela vägen och mitt nyblivna hos
sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Farhoumand en del av Unik Fastighetsförmedling
Nu är det 3:de gången vi använder oss av Adam och Unik Fastighet. Och han är bara bäst nu sist så såldes våran lägenhet på några dagar utan visning 🤩 Det är inte sista gången vi kommer att anlita Adam och Unik Fastighet
Med vänlig hälsning, Pia Book -
Kunnig, tillmötesgående, en riktigt bra mäklare.
Proffs från start till slut! Supernöjd
Sakkunnig, tillgänglig, lösningsfokuserad, återkoppling, trovärdig, snabb, trevlig.
Jag hade förväntningar på ovanstående och Adam levde upp till detta.
Snabb affär med snabb återkoppling. -
Väl bemötta.
Kunnig mäklare som hade bra överblicka av lägenheten.
Flexibel efter våra önskemål. -
Hann knappt blinka så var det sålt! 🤩👍 smidig affär utan krångel! Rekommenderas!
Adam är otroligt proffsig och alltid tillgänglig. Vi skulle rekommendera honom alla dagar i veckan.
ADAM ÄR BEAST OCH BÄST! Vill du få det du vill ha anlita Adam!