Andreé Lundmark

Andreé Lundmark

5.0 / 5 baserat på 5 omdömen

Andreé Lundmark är mäklare på Unik Fastighetsförmedling

.

Andreé Lundmark har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Andreé Lundmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Andreé Lundmark har haft 25 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 68% av sina kunder efter omdömen.

 • 68%

  Andel tillfrågade kunder

 • 25

  Försäljningar

  2022-03 - 2023-02

5 omdömen om Andreé Lundmark

Sedan starten hos Reco 2021
 • 2023-03-09 Spontant omdöme
  Fick rekommendation från en vän. Supertrevligt och professionellt bemötande av Andreè, som också resulterade i en snabb och bra affär innan visning! Kan absolut rekommendera Andreè.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Andreé Lundmark en del av Unik Fastighetsförmedling
  • Vasastan/Odenplan
  2023-03-08 Verifierad kund
  Andre är hjälpsam, trevlig, och han har under vår komplicerade försäljningsprocess av lägenheten alltid stått oss bi. Utan honom hade vi aldrig kommit till ett avslut. Vi har aldrig föreställt oss att vi skulle behöva ha en mäklare som ägnade så mycket tid och stöttade oss till den grad som det visade sig att Andreé behövde göra och gjorde. Vi kan bara ge högsta betyg till Andrée och tacka honom för all tid och energi han lade ned på att stå kvar vid vår sida när det blåste hårt. Vi är tacksamma att tack vare Andreés hjälp, affären kunde avslutas i samförstånd med en ny köpare.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Andreé Lundmark en del av Unik Fastighetsförmedling
  2023-02-28 Verifierad kund
  Härligt energi, hjälpsam och tillgänglig. Väldigt lösningsorienterad och trevlig oavsett frågor.
  Gilla
 • 2022-10-24 Spontant omdöme
  Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklaren Andrée hos Unik Fastighetsförmedling. Andrée är lyhörd, har stort driv och engagemang och gav sig inte, även om tidpunkten för försäljningen på marknaden var utmanande. Han är alltid positiv, ärlig, svarar oerhört snabbt och hittar alltid lösningar. Vi rekommenderar Andrée varmt för försäljning av din bostad.
  Gilla
 • 2022-03-28 Spontant omdöme
  Fick ett grymt bra bemötande av Andreé med sjukt snabba svar och väldigt tillmötesgående. Tack för en smidig affär!
  Gilla