Michaela var fantastiskt tillmötesgående och hjälpsam utöver det vanliga. Hon var väldigt trevlig, genuin och ingav stort förtroende. Den här gången hade vi turen att få köpa genom Michaela men nästa gång vi ska göra en bostadsaffär kommer vi absolut att anlita henne.
Michaela Thulin
Michaela Thulin är mäklare på Våningen & Villan Malmö City
.Michaela Thulin har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Michaela Thulin har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 300 omdömen med ett betyg på 4.8. Michaela Thulin har haft 22 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
300 omdömen om Michaela Thulin
Proffsig och en mycket bra person som till att ge det stöd som vi behövde i denna försäljning av vårt älskade hus!
professionellt hela vägen från början till slut
Professionellt och vänligt bemötande. Ärlig och rak i kommunikation. Allt gick smidigt och lätt när vi sålde. Alltid nåbar och snabb med återkoppling tillbaka till oss. Tack Mikaela!
Fungerat hur bra som helst, trevlig mäklare som levererat ett bättre resultat än förväntat. Kommer definitivt ta hjälp av Michaela igen i framtiden!
Grym mäklare! Proffsigt bemötande, supertrevlig och tillmötesgående. Rekommenderar starkt!
Professional, friendly and very supportive throughout the whole process. I would highly recommend Michaela!
Michaela är en trygg person som 100% kan sin sak. Hon är dessutom väldigt duktig förhandlare. Michaela överträffade våra förväntningar då hon sålde till ett otroligt bra pris och dessutom på förhand. Vi är otroligt nöjda med Michaelas insats!
Professionellt bemötande. Lätt att få kontakt med. Tydlig kommunikation.
Michaela är en erfaren och engagerad mäklare i hela processen.