Anni Johansson
Anni Johansson är mäklare på Våningen & Villan Malmö Hyllie
.Anni Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Anni Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 4.9. Anni Johansson har haft 23 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
177 omdömen om Anni Johansson
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Anni Johansson en del av Våningen & Villan Malmö Hyllie
Proffesionellt bemötande, seriöst och kunnig.
Vi är super nöjda med Anni!
Väldigt flitigt, driven och alltid bemötande på ett trevligt och proffesionellt sätt.
Lätt att komma i kontakt med och svarar alltid när man ringer.
Kan rekommenderar henne starkt. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Anni Johansson en del av Våningen & Villan Malmö Hyllie
Trevligt bemötande och kunde svara på alla frågor vi hade.
Fint bemötande och håller vad hon lovar
Anni is outstanding professional. She is perfect.
We met Anni while viewing an apartment. We figured apartment is not for us, but Anni was proactive and said she would call us if she has another apartment that could be fit for us. About a week after Anni contacted us with apartment for us to view. We loved it and the rest was easy as Anni was clear in communication at all times, very supportive with all the questions we had especially considering we are still newbies in Sweden. During the buying process all went smooth and we received full explanation of details about the property and obligations from all stakeholders.
Super bra bemötande, Anni har stort expertis inom försäljning av lägenheter inom området. Proffsig och inom en kort tid kunde hon lyckas sälja vår lägenhet utan som någon helst problem. Vi har inte kunnat vara nöjdare, allt har varit så smidigt, precis som man vill att en lyckad försäljning ska vara. Vi rekommenderar Anni starkt om någon ska sälja. Ni kommer inte bli annat än nöjda såsom vi blev.
Vi är supernöjda med att vi valde Anni som vår mäklare. Hon har varit med oss genom hela processen och som förstagångssäljare så hade vi många frågor och vi var petiga med detaljer. Anni tog sig tiden och svarade på allt pedagogiskt och förklarade exakt hur vi ska tänka i olika situationer. Var man SKA vara petig och var det inte har något betydelse. Vi uppskattade den raka och tydliga kommunikationen väldigt mycket. Anni var snabb med att svara på både samtal och sms och tog sig även tiden att checka in efter varje moment för att kolla hur vi känner och om vi är nöjda, exempelvis efter styling, fotografering, annonsen och slutligen vid bud. Ett självklart val i framtiden också!
Jeg opplevde Anni som en veldig god megler som tok vare på meg og mine interesser.
Anni har alltid en väldig trevlig och proffsig sätt. Hon återkommer snabbt på frågor och har svar.
Hela köpprocessen har gått smidigt och Anni har hjälpt oss genom hela processen med kompetens och lugn.
Vi kommer absolut rekommendera henna som mäklare till kompisar och vänner