Emir Salkic
Emir Salkic är mäklare på Våningen & Villan Malmö
.Emir Salkic har varit registrerad mäklare sedan 2012-04. Emir Salkic har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-01 och har fått 183 omdömen med ett betyg på 4.7. Emir Salkic har haft 42 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 183 Läs vad Emir Salkic
sålde sin lägenhet med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
Trevligt bemötande, positiv och professionell. Fick lägenheten såld snabbt trots svajiga räntor.
köpte sitt hus med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
Väldigt trevligt personal. Stör professionalism. Rekommenderar
köpte sin lägenhet med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
Toppen mäklare med toppen kundbemötande.
sålde sitt hus med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
Driven och får saker gjort. Jobbar med kundkontaktnät. Sitter inte och väntar på köpare utan skaffar köpare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
Alltid bra bemötande och snabbt agerande från Emir.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
Bra bemötande! Mycket hjälpsam och kunnig mäklare. Tar sig tid för att diskutera olika alternativ. Mycket snabb och framåtsyftande. Vi är mycket tacksamma att vi hade tur och mötte Emir i ett av vårt livs svåraste beslut 👍
sålde sitt hus med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
Snabbt hanterat, priset inte enligt utgångspriset, men enligt omständigheterna ok.
Bästa mäklaren i stan!
Emir är en väldigt engagerad och lyhörd mäklare med ett väldigt brett kontaktnät.
Han är alltid tillgänglig, vill du ha svar på något eller har några funderingar så får du alltid svar inom kort. Jag har hittat min mäklare jag vill ta hjälp utav i framtiden. Rekommenderas starkt! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
Emir var trevlig och proffsig. Köpet gick snabbt och smidigt och han höll mig uppdaterad hela tiden ang. budgivningen. En super smidig affär, precis så man vill ha det när man köper ny bostad.
köpte sitt hus med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
Väldigt duktig, trevligt bemötande. Känns mer som en personal shopper än en säljande mäklare