Magnus Jansson
Magnus Jansson är mäklare på Våningen & Villan Stockholm
.Magnus Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2007-10. Magnus Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.9. Magnus Jansson har haft 82 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 66% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 38 Läs vad Magnus Jansson
sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Jansson en del av Våningen & Villan Stockholm
Mycket proffsigt hanterande och bemötande. Har känt mig uppdaterad och informerad under hela processen. Kan varmt rekommenderas!
köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Jansson en del av Våningen & Villan Stockholm
Trevlig, informativ och lätt att få kontakt med.
Erfaren, lyhörd och lösningsorienterad
Tack snälla du Magnus vi är väldigt nöjda med allt hoppas att gå bra med det som kvar
Trevlig o kunnig mäklare som gjorde sitt jobb mycket proffesionellt.
Magnus har ett proffesionellt bemötande och är en väldigt driven mäklare som följer upp och återkopplar snabbt. Det kändes tryggt med försäljningen.
Mycket trevligt och är vi väl bemött på kontoret
Tydlig och bra information. Vi upplever att han är skicklig mäklare 👍😀 -
Praktisk, Trevlig, arbetsinriktad, smidig att göra affär med :)
Magnus,
Is very customer friendly , He is very flexible and answers all the customers queries, Very supportive and on time .
regards,
Ravi Leeladhar -
Tryggt och professionellt bemötande!