Henrik Gustafsson
Henrik Gustafsson är mäklare på Västkustfastigheter
.Henrik Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-10. Henrik Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Gustafsson har haft 15 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
24 omdömen om Henrik Gustafsson
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Det är tryggt för oss att anlita Henrik då vi gjort 2 husaffärer med honom förut och varit jättenöjda.
Henrik inger förtroende och är väldigt lyhörd för våra önskemål.
Helt klart den bästa mäklaren vi har anlitat. -
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Mycket bra bemötande. Positivt med bilder som var verklighetstrogna. Själva köpet har löpt smidigt, bra förklaring och information kring hur dom olika stegen görs! Bara positivt är summeringen.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Henrik var vänlig, tillmötesgående och proffesionell. Vi hade en del krävande förutsättningar i samband med försäljningen, och Henrik tog hand om dessa på ett mycket bra sätt.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Hitintills har allt varit utmärkt men tillträde är först 3/8 2023.
MVH Bertil LJ Persson -
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Henrik är lugn, saklig och man blir väldigt trevligt bemött. Han är inkännande och läser av kunden bra.Han är väl förberedd och han vet vad han gör.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Henrik är kunnig och inlyssnande, informerar om processen och ger lägesrapport efter hand. Har kontroll och som kund känner jag mig lugn och trygg i ärendet
Hejsan Gunilla! Stort tack för de värmande orden!
Henrik Gustafsson
Roligt att höra då det är just dessa områden som vi lägger stor vikt vid, erfarenheten. Det är även i dessa område som det finns stora variationer i vår bransch. Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och att jag fick möjlighet att förvalta ert förtroende! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Trevlig, lätt att samarbeta med.
Tydlig i sitt sätt att förklara saker och ting.
Väldigt nöjd är jag. -
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Lyhörd och hjälpsam levde upp till förväntningarna
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Henrik har handlagt mina två ärenden på ett utmärkt sätt.
Första ärendet var jag köpare av lägenhet och i ärende två säljare av fastighet. I båda fallen har Henrik informerat snabbt och klart så man kunnat följa processerna hela tiden. Dessutom har han på ett gott sätt skött inblandade personers integritet. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Gustafsson en del av Västkustfastigheter
Henrik är en mycket kompetent och lyhörd fastighetsmäklare. Allting har fungerat som ett schweiziskt kvalitetsurverk från början till slut med marknadsföring, visningar, information etc.
Henrik kan varmt rekommenderas för den som vill få professionell hjälp med ett sälj/köpuppdrag.