Västsvenska Flyttbyrån AB
Välkommen till Västsvenska Flyttbyrån AB!
Vi är flyttföretaget som är beläget i Västra Frölund men hjälper dig med flytt i hela Västra Götaland. Med etablerad rutin och stort hjärta har vi kompetenta medarbetare på plats, redo att ta hand om din flytt.
Vi hjälper dig med allt från flytthjälp, flyttstäd och magasinering till transport och packning. Vi är lyhörda för hur du vill utföra din flytt och ser därefter till att så sker. Med många års erfarenhet inom flyttbranschen är vi måna om att vår personal har rätt villkor och innehar den kompetens som krävs. Vi har även alla de tillstånd som krävs för att få kalla oss en riktig flyttfirma - så att du slipper huvudvärk. Varmt välkommen att be om offert hos oss på Västsvenska Flyttbyrån AB!
Utmärkelser
102 omdömen om Västsvenska Flyttbyrån AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Två mycket trevliga killar. Punktliga, noggranna och trevliga. Hjälpte även min dotter att montera soffan.
Skulle inte tveka att anlita dom igen!
Kontakten innan flytten med företaget har bara varit positiv. Trevligt bemötande, flexibla och snabba med att ge svar.
Helen & Freja -
Kanontrevliga killar!
Allt flöt på bra! -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Det blev en riktigt bra upplevelse !
Trevligt och kompetent från början till slut.
Snabb återkoppling vid bokningsförfrågan, punktligt och trevligt bemötande vid flytten, bra städning och så stämde fakturan med det överenskomna priset. -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Först beställde jag en flytt av bohaget till min son med funktionsnedsättning. Eftersom en bekant till oss rekommenderat dem. Snabbt, effektivt och prisvärt på alla sätt. Sedan vi själva tagit med oss saker som inte skulle med till nya lägenheten beställde jag även en flyttstädning. Lika snabbt och effektivt denna gång. Är så enormt nöjd, med bemötande, professionalitet och även priset på tjänsterna. Kommer att rekommendera alla runt Göteborg att anlita dem.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Vi har anlitat Västsvenska Flyttbyrån 2 gånger under de senaste åren och båda gångerna har allt fungerat helt perfekt. Tydliga och snabba besked inför flytten via e-post. På flyttdagen har allt flutit på fint, personal som kommit i tid, varit proffsiga, snabba och trevliga. Det kunde inte ha fungerat bättre!
Effektiva, professionella och vänliga
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Västsvenska Flyttbyrån AB var jätteduktiga, proffsiga och väldigt trevliga.
Jag var supernöjd med deras jobb och kan varmt rekommendera företaget till alla som behöver en flyttfirma.
Malin -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Riktigt bra flyttfirma som är proffsiga. Bra kommunikation både inför och efter flytt. Trevlig flyttpersonal som var otroligt duktiga. Metodiska och försiktiga med flytten som gick smidigt och felfritt. Kan inte annat göra än att varmt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån AB.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Så jäkla nöjda med allt!!!! Super proffsig firma samt flyttkillar, Rekommenderas verkligen
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Jättesnabba på att svara på min förfrågan, mycket trevliga och effektiva killar och väldigt prisvärda! Kommer använda deras tjänst igen och kan starkt rekommendera dem! 😁👍
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Toppen från början till slut!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Proffsigt bemötande från första kontakt.
Klar och tydlig offert för packning, transport Göteborg- Stockholm och inbärning i nya lägenheten.
Mycket trevlig personal som genomförde alla momenten.
Glasskivor i härdat glas gick sönder i hanteringen, och det löstes smidigt genom att vi köpte nya och kostnaden stod VF för, utan minsta prut.
Kan verkligen rekommendera Västsvenska Flyttbyrån. -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Jag har haft förmånen att ha anlitat Västsvenska Flyttbyrån AB två ggr. Vid båda tillfällena var det bohagsflytt och jag var i bästa händer. Lugna, trygga, starka, varsamma och lyhörda.
Jag kan definitivt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån AB, service till ett oerhört bra pris.
Jag kunde inte blivit mer nöjd.
Mvh A.L -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Tog både flytt och städning.
Fungerade utmärkt och kommer användas igen vid behov.
Mycket nöjd -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Jättebra o smidigt. Trevliga flyttkillar. Allt va helt:)
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
En pålitlig verksamhet med goda traditioner
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Professionella, vänliga, gott bemötande. Rekommenderar varmt.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Flyttade från Nacka till västkusten. Fint bemötande, höll alla tider exemplariskt. Bra hjälp med ”stödpackning”. Kommer använda dem nästa gång!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Vi använde dem i samband med en flytt mellan städer. Var väldigt nöjda.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Proffsiga och flexibla! Personligt och sakligt bemötande via mail och telefon. Jag har bara positiva saker att säga om vår maskinflytt.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Proffsigt bemötande i alla steg. Vi flyttade från Västerås till Göteborg och genom västsvenska samarbete med Björklunds i Västerås gick allt över förväntan. När vi några timmar efter flyttbilen kom till Göteborg var allt (nästan) på rätt plats och rummen var möblerade.
Inget tjafs om flyttlådor som efterdebiteas heller, helt enkelt toppen. -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Effektivt, pålitligt och vänligt bemötande. Har använt VSF för både transporter och magasinering. Har fullt förtroende och kan rekommendera dem å det varmaste.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Fantastisk fin hjälp med vindsröjning och hämtning av gamla möbler att slänga på tippen. Fint bemötande av jättetrevliga glada killar o dessutom så duktiga. De jobbade verkligen effektivt. Har enbart positivt att säga om Västsvenska flyttbyrån AB o kommer snart att anlita er igen!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Den bästa flyttfirma någonsin! Total tillit!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Så nöjd! Fint bemötande från dag 1 och flytten gick smidigt. Rek detta företag alla dagar i veckan och skulle lätt anlita dem igen.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Trevliga, professionella och noggranna. Vi anlitade dem för en flytt av ett komplett bohag från Göteborg till Kläppen (Sälen). Hur bra som helst och jag kommer aldrig se mig om efter någon annan firma om jag behöver flytthjälp igen.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Supernöjd. Flyttkillarna kom på utsatt tid. Effektiva, trevliga. Gjorde det hela till en smidig flytt. Vi valde flyttstäd också, och tjejerna var riktigt duktiga och trevliga. Mycket bra upplevelse. Bra pris dessutom. Inget krångel. Rekommenderas starkt!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Jeg fik hurtig og bra offert, priserne var let at forstå og når jeg mötte fortaget forhørte jeg mig også om arbejdsforhold, efter som det er en brande med meget lös arbejde og dårlige forhold, generelt.
Selve flytningerne gik smidigt og en fint takt og det var trivelige personer, så vi skrattede en del under flytningen! -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Vi är mycket nöjda på alla sätt och vis: bemötande, planering, uppföljning och genomförande i förbindelse med vår flytt och både återkommer gärna och rekommenderar vidare.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Jag har anlitat Västsvenska Flyttbyrån ett antal gånger både vad gäller flytt och flyttstädning. Snabba, pålitliga och väldigt humana priser.
Känner mig helt trygg med dem och jag kommer att anlita dem igen ! -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Allt fungerade snabbt och smidgt. Bra kommunikation. Inga som helst problem och trevlig personal. Kan lätt använda dem igen.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Trevliga, hjälpsamma och gjorde flytten otroligt mycket lättare. Dessutom felfri flyttstädning.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Väldigt smidigt och proffsigt bemötande. De jobbade på snabbt och noggrant. Kommer definitivt använda mig av dessa igen.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Vi anlitade Västsvenska Flyttbyrån för vår flytt. Mycket nöjda. Proffsigt bemötande och proffsigt utförande!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Kan varmt rekommenderas. Bra bemötande, proffsiga och effektiva.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Vi har anlitat Västsvenska flyttbyrån vid två tillfällen, hösten 2019 och i augusti i år. Vår uppfattning är att denna flyttfirma är mycket seriös och våra flyttar med Västsvenska flyttbyrån har fungerat mycket bra.
Alla kontakter med företaget, både vid bokning, inför flytten och själva flyttdagen har fungerat smidigt. Vi upplever att de anställda är försiktiga med möblerna och de är också mycket trevliga och serviceinriktade personer som gör att flytten blir riktigt trevlig!
Dessutom upplevde vi att det var effektiva flyttar och allt flyt på väldigt bra.
Om vi skulle flytta igen så skulle vi absolut välja detta företag!
Tony och Kajsa
Göteborg -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Supernöjd! Professionellt, snabbt, pålitlig!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Bara superlativ! Vi är helnöjda med Västsvenska Flyttbyrån. En flyttfirma som håller vad de lovar i alla avseenden;
• Trevligt bemötande
• Serviceinriktad och positiv personal
• Håller tidsramar
• Smidig och bra kommunikation
• Offert och faktura samstämmiga
Vi kan varmt rekommendera detta företag!! -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Mycket bra hantering när planering inte gick som det skulle. Snabba på att kalla in extra hjälp när det behövdes
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Flyttade mellan Göteborg och Norrtälje och anlitade Västsvenska flyttbyrån. SÅ nöjd från start till mål. Har varit snabba på att svara och har kunnat ställa alla frågor vi velat ställa och fått trevligt bemötande. På själva flyttdagarna flöt allt på jättesmidigt.
Även fast dom råkade glömma en bänk och knäcka ett gångjärn på en dörr så är vi väldigt nöjda!!! Dom tog själv ansvar för att återställa detta, utan krångel.
Anlitade dom också som flyttstäd vilket vi också varit nöjda med.
Kan varmt rekommendera denna flyttfirma! Värt varenda krona!
Tack Micke, Andreas och resten av gänget för en enkel flytt! -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Fantastiskt bemötande, positiva och hjälpsamma.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Trevliga och smidiga att ha att göra med.
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Riktigt professionella, strukturerade, snabba och serviceminded, kommer definitivt anlita igen om vi ska flytta!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Kan varmt rekommendera detta företag!
Trevligt, hjälpsamt och yrkeskunnigt bemötande. Det resulterade i en perfekt genomförd flytt, från planeringsstadiet till slutförande av tjänsten. -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Snabba, trevliga, varsamma och effektiva flyttgubbar. Mer än nöjd med deras arbete!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Anlitade Västsvenska flyttbyrån för lägenhetsflytt och blev verkligen supernöjd. Flyttpersonalen var trygga, lugna och hade gott bemötande. En flytt som kan kännas så stressande blev plötsligt helt bekymmersfri. Så nöjd!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Vi har anlitat en flyttfirma som måste vara bäst i världen. Från första kontakten till avslutet då två av killarna kom tillbaka för att hjälpa oss ”klä på” vår soffa. Professionella, sympatiska, hjälpsamma, engagerade och humoristiska som ingjöt mod i oss i en kaotisk situation. Jag tycker synd om människor som inte flyttar med Västsvenska Flyttbyrån.
Ann Christin och Hans Lackeus -
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Ni är inte bara klart bästa flyttfirman. Nu anlitade jag er också för städ och är mycket nöjd!
skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB
Flyttfrån 4:a till 5:a. Andra gången vi anlitar firman, har dessutom rekommenderat den till andra som blev lika nöjda som oss. Trevligt och professionellt bemötande, tillmötesgående och inlyssnande. Våra höga förväntningar från förra gången infriades med råge även denna gång. Vi har redan sagt att nästa gång vi flyttar (vilket vi hoppas nu kommer att dröja ett BRA tag, var bara knappt ett år sedan senast!) så vet vi redan vilken firma vi kommer att anlita. Rekommenderas å det varmaste!
Flytt Göteborg - Linköping
Perfekt från början till slut.....
Superbra kommunikation vid bokning och fram till flyttdag.
Trevliga snabba killar som kom på flyttdagen.
Rekommenderar Västsvenska Flyttbyrån AB varmt !