Alla kategorier Ventilation Stockholms län Stockholm Södermalm Ventus Norden
Rekommenderat företag 2016 - Ventus Norden
Större karta Vägbeskrivning
Ventus Norden

Ventus Norden

Högbergsgatan 27, 116 20 Stockholm

4.0 i betyg av 190 rekommendationer
Ventus Norden är ett modernt företag som jobbar med allt inom ventilation. Vi utmanar de normer och arbetssätt som länge har styrt hantverkssektorn för att erbjuda våra kunder lite mer. Vi fokuserar på kvalitet, kompetens och kundservice från våra tekniker såväl som vår kunniga kundavdelning. Eftersom vi vet att de allra flesta kunder saknar förkunskap kring ventilation och energieffektivisering, slutar inte vårt arbete endast vid det som efterfrågas. Vi vill även komma med goda råd samt göra fullständiga analyser av ventilationssystemet och dess kostnader, för att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna på lång sikt!

Kvalitet är ett ledord hos oss och vi förstår att kvalitet kommer från duktiga medarbetare. Ventus tekniker är därför certifierade och utbildade i Sverige, med lång erfarenhet och höga kundbetyg. Kvalitet för oss handlar även om att du som kund ska känna dig trygg och ha möjlighet att ställa frågor under hela processen, från första kontakten till slutfört arbete. Av den anledningen har vi även en välutbildad och engagerad kundtjänst som alltid finns tillgänglig.

Genom att tänka nytt, använda modern teknik och effektivisera alla delar av processen kan vi erbjuda dig högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser!

Ansvarsfullt företagande anser vi handlar om mer än att göra ett bra jobb med nöjda kunder. Vi planerar våra ventilationsteknikers bilresor för minsta möjliga miljöpåverkan, jobbar aktivt med miljötänk inne på kontoret och arbetar med långsiktighet som ett av våra ledord. Utöver vårt miljöarbete lägger vi även stor vikt vid att vara en arbetsgivare med glada och nöjda medarbetare – vilket resulterar i nöjda kunder!

Ventus tekniker har en samlad erfarenhet om över 150 år i branschen! Vi har kompetens inom alla områden av ventilation och kan hjälpa dig med det mesta - ring och hör efter kring ditt problem!
4.1/5
3.9/5
4.5/5
4.1/5

Läs vad 190 kunder tycker om Ventus Norden

Kategorier