Vinköket
En del av Bockholmengruppen —
vinkoket.com
4.2 i betyg av av
110 omdömen
Här på Vinköket har vi djupa kunskaper om vin. Vi kan allt från tunga klassiker till nya naturviner, och känner väl till allt mellan franska vingårdar till slovakiska. Vin är en dryck som nästan bygger på en hel vetenskap, men framför allt är det gott. Hos oss serverar vi denna goda dryck till rätter som gratinerat märgben, linguine med tryffel eller varför inte en välsmakande ostbit eller några ostron.
Vår filosofi är att köket är den bästa platsen på hemmafesten. Det är en känsla vi vill sätta fingret på i vår trevliga restaurang. Du hittar oss på Brunnsgränd i Gamla Stan. Varmt välkommen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag110 omdömen om Vinköket
skrev om Vinköket
Namnet förpliktigar till litet roligare viner än bolaget standardsortiment. Menyn kändes oinspirerad. Helt ok genomförande. Ganska slapp service där dukningen saknar kniv. Det är framställt två saltkvarnar ingen pepparkvarn då vi kommer som första gäster. Smör kommer utan smörkniv.
Det finns gott om värdiga alternativ i samma segment.
Byt namn eller spotta upp vinnivån -
skrev om Vinköket
Mycket trevligt, kommer gärna tillbaka
skrev om Vinköket
Trevlig personal. Bra smaker på maten och trevligt upplägg.
skrev om Vinköket
God mat, men inte optimal service. Kändes inte proffesionellt.
skrev om Vinköket
Fantastiskt god mat och väldigt trevlig personal. Soft miljö.
skrev om Vinköket
Mycket trevlig och personlig service!
skrev om Vinköket
Märkligt gömd innanför sin moderrestaurant. Gott och vällagat utan krusiduller.
Låt det vara en restaurant inte 1 och 1/4 ingen vill gå igenom en annan lokal. -
skrev om Vinköket
Mycket bra service och väldigt god charkplanka med ett suberbt röd vin till 👍vi kommer tillbaks
Anders och Laila -
skrev om Vinköket
Rent ut sagt kass. Servitören var riktigt slö och maten tyvärr medioker.
skrev om Vinköket
Fantastisk mat, fantastisk service och härlig stämning!
skrev om Vinköket
Jag beställde en rätt med löjrom från huvudrättsmenyn, men den var inte stor som en huvudrätt. Jag blev långt från mätt. I övrigt god mat och gott vin!
skrev om Vinköket
Enkelhet i bokning, trevlig miljö och personal. God mat och dryck. Lite långsam service, inte så proaktiv som man kunnat önska. (Fick be om menyer, vänta länge på drycken som serverades efter maten hade kommit).
skrev om Vinköket
God mat o goda naturviner, kunde varit lite större utbud på framförallt rödvinerna annars toppen!
skrev om Vinköket
en otrolig trevlig servitris men maten kunde man begärt mer
av.Tråkig våffla seg och intetsägande plus en torr tråkig
hummer.Det bästa var vinerna som servitrisen förklarade
på ett trevligt sätt.Inget ställe jag skulle rekommendera för
mina vänner. -
skrev om Vinköket
maten var absolut okej. servicen var dock riktigt dålig. ingen glädje. alla rätter kom in samtidigt(vi beställde 6 mellanrätter till 3 pers) hade varit trevligt med 3 i taget för nu blev några kalla innan vi hann börja på dem
skrev om Vinköket
Var på Vinköket för en middag. Lokalen var mysig men kändes lite trång då det var mycket spring runt omkring oss som åt. Både personalen och gäster som stod runt baren. Fokus på vin det kändes inte så mysigt att vara där som matgäst.
skrev om Vinköket
Bra service och goda men dyra viner. Maten var vällagad och smakade bra. Min dotter och jag var dom enda gästerna i rummet vilket gav en något ödslig atmosfär.
skrev om Vinköket
Blev bortglömda då vi kom och fick vänta på att bli betjänade. Maten ok men inte mer. Lite konstigt att min pastarätt i menyn stod som ravioli men kom sedan som gnocci. Hyggligt gott dock.
Vinerna vi serverades per glas var det bästa med besöket. -
skrev om Vinköket
Härlig och avslappnad personal, trevlig lokal och riktigt bra mat.
Trevligt
Bra service
God mat -
skrev om Vinköket
Vi var ett gäng på 8 pers med EAT Sweden-böcker som fick väldigt fint bemötande av personalen. Tydlig information käring vad som gällde med boken då de har både små och medelstora rätter. Personalen var vinkunniga och restaurangen hade ett stort vinutbud. Vi blev både guidade och överraskade av de vin som serverades. Maten var utsökt och vi delade hejvilt runt bordet. Mycket mysig lokal som inte var så stor, men det fanns ändå plats för oss som lite större sällskap samt ett gäng som bara hängde vid baren. Hit går vi igen!
skrev om Vinköket
Middag med vin och dessert. Lugnt och trevligt.
skrev om Vinköket
Trevligt och mysig lokal och mycket bra bemötande. God mat men som kunde vara bättre ändå.
skrev om Vinköket
Jag och mitt sällskap drack först en drick i Prinsbaren och fick mycket bra service. Sen flyttade vi ner till Vinköket och beställde in varsin smårätt och mellanrätt. Fick ett gott bemötande av servitrisen. Maten höll god kvalitet, är dock lite besviken på hummersoppan som var lite för mastig i sin karaktär för min smak. Väldigt dyra viner tyckte jag att det var om man beställde in en flaska. Annars var service, atmosfär och maten toppen. Vinet vi beställde in för 650 kr var dock ej prisvärt.
skrev om Vinköket
Tråkig smaklös hummer. Extremt mycket sallad. Supertrevlig personal.
skrev om Vinköket
Jätte god mat & goda viner, vi glömdes bort av personalen då o då fast det inte var mycket folk. Högt ljudvolym så de som satt vid ena bords ändan inte hörde de andra på andra ändan. (vi hade bokat bord för sex)
Jag kommer att rekommendera vinköket för mindre sällskap. -
skrev om Vinköket
God mat, trevlig personal. Mysig atmosfär.
Mycket trevlig upplevelse
Hit vill man gå fler gånger.
Bra o vällagad mat, extra plus för "lagom" stora portioner!!
Proffsig personal, goda drinkar och ett mycket bra vinförslag till maten.
Rekommenderar Vinköket till andra!! -
skrev om Vinköket
Trevlig personal. Bra vinlista men förvånansvärt få viner på glas.
Ojämn kvalitet på maträtterna.
Förväntade mig betydligt mer än deras leverans -
skrev om Vinköket
Mycket vällagat, bra viner och toppenbemötande.
Mycket svårt att hitta restaurangen. -
skrev om Vinköket
Vi bokade för 7 personer på AW för 200kr per person, bra upplägg, trevligt bemötande samt härlig lokal. Ett litet minus dock, förväntade mig att anti pasto tallriken skulle innehålla lite oliver samt kanske lite mozzarella. Vinerna var utsökta och proffsig information från sommeliern.
skrev om Vinköket
Utmärkt mat och mycket proffsig service! Hade hela tiden koll på oss och gav bra förslag på mat och vin.
skrev om Vinköket
Supermysig lokal och riktigt bra mat!
skrev om Vinköket
Trevlig miljö och personal! uppfyllde mina förväntningar
skrev om Vinköket
Det var bra mat och service.
Dock lite svårt att hitta då det inte står vinköket ute på gatan utan lilla paris. När vi kom in så trodde vi att vi har bokat fel då vi kom till le rouge som inte hitta våran bokning men sedan kom vi fram till att det var Vinköket som låg ännu längre in i lokalen. Men annars var det jätte bra/Råger -
skrev om Vinköket
Vi var 6 personer och alla var nöjda med maten , miljön och servicen. Den enda nackdelen jag kommer på är att det var svårt att hitta. Ingen av oss hittade någon skylt eller vägvisn8ng.
skrev om Vinköket
Vi åt och drack några glas vin.
Mycket trevligt bemötta av en underbar servitris.
Förväntade mig vällagad mat och bra viner, förväntningarna uppfylldes.
Vi hade trevligt och hade gärna stannat längre men skulle vidaretill ett annat arrangemang. -
skrev om Vinköket
Fantastisk mat med en god dyr Zinfandel
Calamaris till förrätt och råbiff sedan.
Besättningen var trevliga och kunniga
Kommer gärna tillbaka -
Vinprovning med tilltugg
Förstklassist bemötande.
Bra klass på viner
Lagom många i gruppen
Kunnig sommelier
Återvänder mer än gärna. -
skrev om Vinköket
Mycket trevlig personal, bra service och utmärkt mat och vin. Rekommenderas varmt!
skrev om Vinköket
Trevlig personal, trevlig stämning. god mat och gott vin!
skrev om Vinköket
Väldigt svårt att hitta ingången vid angiven adress! God mat även om liten portion, trevlig miljö.
skrev om Vinköket
Mysig miljö och trevlig personal. Maten var ok.
skrev om Vinköket
God mat, bra service och trevlig personal
skrev om Vinköket
God mat och goda viner. Bra service av vinkunnig servitris som lät oss provsmaka och berättade om vinerna.
skrev om Vinköket
Mycket bra bemötande. God mat och gott vin till.
skrev om Vinköket
Jag tycker det var super trevligt då det bjöds på en fantastisk resa tillsammans med vinexperten. Generöst med både vin och mat samt att gruppen var liten gjorde upplevelsen mer kvalitativ.
skrev om Vinköket
Mat och vin smakade riktiga bra! Fin service
skrev om Vinköket
Fantastiskt gott, mysigt, älskade musiken och mycket trevlig personal!
skrev om Vinköket
Kunnig sommelier, pedagogiskt upplägg, trevligt lättsamt och lärorikt