Wallmans Group

På Teatergatan 3 i Stockholm skapade Hasse Wallman redan under tidigt nittiotal sin första Dinner show. Resten är som bekant historia. Idag lever konceptet vidare och utvecklas genom Wallmans Group. På flera arenor såväl i Sverige som i Skandinavien kan du fortfarande uppleva det perfekta samspelet mellan unik underhållning och fantastisk mat i spännande lokaler. På Golden Hits i Stockholm avslutar du din helkväll på något av de tre dansgolven, eller varför inte i karaokebaren. I Kungsportshuset i Göteborg ligger vår omåttligt populära matbar där du kan slinka in för en mysig långlunch, eller ta en AW medan du njuter av något från menyn signerad vår prisbelönte kock.
Oavsett var du väljer att besöka oss är vår ambition att alltid överträffa dina förväntningar. Välkommen in i värmen!
  • Unik underhållning
  • Fantastisk mat
  • Upplevelser för alla
  • Flera arenor runt om i Skandinavien
Wallmans Group
"En helt fantastisk kväll. Trevlig och härlig personal med ett stort plus för deras uppträdande med sång och musik under kvällen. Trevligt att kunna boka ett paket med mat och dryck innan och bli visad..."
Tanja Cecilia V anlitade Golden Hits
"Jag och min syster överraskade våran mor på 70-årsdagen med mat och underhållning på Wallmans. Det kan vara den mest lyckade presenten i mannaminne! Supertrevlig personal/artister. Man ville ju inte..."
Peter H anlitade Wallmans Stockholm
"En helt fantastisk show men underbar mat och i en magisk miljö. Vi tog med våra kollegor från Barcelona och tack vare The Concept framstod ett regnigt Göteborg som en mer attraktiv och unik stad än Ba..."
Elke R anlitade Kungsportshuset

Våra Restauranger

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar