Alla kategorier Konferens Stockholms län Upplands Väsby Wäsby Golf | Konferens
Större karta Vägbeskrivning
Wäsby Golf | Konferens

Wäsby Golf | Konferens

Nibblevägen 4, 194 92 Upplands väsby

4.0 i betyg av 1 rekommendationer
Wäsby Golf ligger placerad i en härlig miljö i närheten av både Arlanda Flygplats och Stockholm City. Det är en anläggning som inte bara erbjuder dig närhet till naturen, utan även fantastisk mat och golf. Anläggningen har 27 hål, en korthålsbana och stora välplanerade träningsområden. Wäsby Golf erbjuder även möjligheten att anordna konferenser, stora som små. Det som en gång var Wäsby Golfs klubbhus och restaurang har idag renoverats och byggts om, idag har villan samma charm som den hade när den en gång byggdes men med flertalet nya funktioner såsom digitala skärmar i alla mötesrum.

Wäsby Golf har även en restaurang där man kan äta gastronomisk lunch och middag. Här kan man boka matlagningskurser, cateringtjänster och vinprovningar. Precis intill restaurangen hittar vi konferensavdelningen, villan som numera är utrustad med den senaste teknologin är med sina stora välplanerade ytor och små krypin väldigt inbjudande för dess gäster.

I villan finns även ett cigarrum, här kan du ha dina möten i riktig St: Andrews-anda nedsjunken i klassiska Chesterfieldfåtöljer. I huset finns 7 unika mötesrum som alla är utrustade med digitala skärmar. Du kan boka konferens från 4 personer upp till hela 30 personer. Du kan dessutom välja antal rum eller om du vill boka hela huset. Genom restaurangen kan vi givetvis ordna med catering till ditt möte eller konferens för att ge er den bästa möjliga upplevelsen av ert besök. Hjärtligt välkommen!

Läs vad 1 kund tycker om Wäsby Golf | Konferens

  • Maria H
    Maria H skrev om Wäsby Golf | Konferens
    Trevlig personal och miljö. Mycket god mat i restaurangen! Och så massa golfbanor (6-håls, 9-håls och 18-hålsbana) för de som gillar att spela golf ;)
    gillar detta
Kategorier