Läs vad 50 Läs vad Karen W
2020-09-14Insamlad av företaget
Jag klipper mig hos Karen och blir alltid nöjd!
2020-09-14Insamlad av företaget
Mycket nöjd med klippningen. Karen är mycket duktig, ser vad kunden passar i och föreslår det. En mästare på att färga hår!! Rekommenderar ofta Karen till andra 🌟
2020-09-11Insamlad av företaget
Kom till Karen för att klippa, korta hår och färga de. Karen är glad, positiv person med bra bemötande, lyssnar och ge bra tips. Rekomenderas!
2020-09-11Insamlad av företaget
Sjuåringen tyckte att han blev "nästan för snygg".
2020-09-11Insamlad av företaget
Så enkelt att boka och komma i kontakt med WAU.
Trevlig personal som är otroligt kunniga och så trevliga i sitt bemötande.skrev om Karen W en del av WAU Jakobsbergsplatsen -
2020-09-10Insamlad av företaget
Är nyinflyttad i Västerås och önskar hitta en frisör som jag kan gå regelbundet till. Första klippningen blev på salong WAU på Jakobsbergsplatsen. Blev bra bemött och frisören var lyhörd om hur jag ville ha det. Blev jättenöjd efter klippningen. Har fått beröm gällande nya frisyren. Tack Karen W..
2020-07-17Insamlad av företaget
Karen som frisör är Pigg, glad, och lyhörd med ett skarpt öga för vad som funkar och inte. Hon är bra på att förmedla slutresultat och vågar testa grejer. Har endast gott att säga om min upplevelse i frisörstolen!
Förväntningen var det jag köpte, helblondering vilket också var det jag fick och mer därtill!
Snabb bokning och betalning, allt admin gick smärtfritt utan trubbel.
10/10skrev om Karen W en del av WAU Jakobsbergsplatsen -
2020-07-17Insamlad av företaget
Jag blev klippt av Karen. Jättebra resultat och trevlig stund. Väldigt bra riskmedvetande. Karen hade visir och klippningen skedde utomhus. Kan absolut rekommenderas. Två vänner har redan hittat dit.
2020-07-17Insamlad av företaget
Jag gjorde väldigt många små slingor i hela håret, la i en nyansering och klippte håret. Jag blev super nöjd! Karen är så bra!!
2020-05-20Insamlad av företaget
Supernöjd! Trevligt bemötande och duktig! Länge sedan jag var så nöjd med färgen!
skrev om Karen W en del av WAU Jakobsbergsplatsen