Läs vad 20 Läs vad Romi
skrev om Romi en del av WAU Jakobsbergsplatsen
En av de anställda är kund l min mans företag. Hon rekommenderade WAU frisörsalong till mig. Romi var snäll och professionell.
Jag ville ha blond hårfärg, isnyans och till slut fick jag det. Det är därför jag blev stamkund.
Jag har letar efter en frisör i Sverige i 5 år för att färga mig blå. Detta var misslyckat tills en av de anställda rekommenderade den här frisörsalong till mig.
Jag färgar håret och köper en mask för skadat hår. Jag kan säga att jag är nöjd med produkten, särskilt med servicen. -
skrev om Romi en del av WAU Jakobsbergsplatsen
Jag hade bokat tid för att klippning och slingor. Fick en nyansering och motiveringen att det inte skulle gå att göra slingor utan det skulle behövas flera nyanseringar först. Visade en bild på hur Miriam hade gjort slingor på mitt hår som var i samma färg som det jag hade när jag var hos Romi. Men han menade ändå på att det inte skulle gå. Att det inte skulle gå att göra sådana slingor som jag ville ha borde han ha sagt innan så hade jag kunnat valt att bara klippa håret och gjort slingorna vid ett annat tillfälle.
Betalade 3000 kronor, vilket är mycket pengar särskilt när man är ensamstående, för ett hår som jag inte var nöjd med överhuvudtaget.
Jag har efter det valt att gå till andra frisörer på andra salonger istället. -
Så snygg lokal👌👌
Grym upplevelse och väl utfört -
skrev om Romi en del av WAU Jakobsbergsplatsen
Lyssnade inte till mina önskemål och anpassade inte klippningen till min hårkvalitet eller min ansiktsform.
skrev om Romi en del av WAU Jakobsbergsplatsen
Kände mig välkommen och blev proffsigt klippt. En lyckad upplevelse.
skrev om Romi en del av WAU Jakobsbergsplatsen
Jag är väldigt nöjd med den behandling jag fick av Romi.
skrev om Romi en del av WAU Jakobsbergsplatsen
Under brinnande pandemi var Romi på plats uppenbart sjuk med glansiga ögon och droppande snor. Jag fick be honom tvätta händerna efter att han torkat snor, jag ville inte att han skulle klippa mitt hår utan att tvätta sig ordentligt först. Efter den upplevelsen går jag inte tillbaka till Wau
skrev om Romi en del av WAU Jakobsbergsplatsen
Grym klippning! Det var första gången så jag hade inga speciella förväntningar. Kommer gå dit varje gång jag ska klippa mig från o med nu
skrev om Romi en del av WAU Jakobsbergsplatsen
Klippte mig hos Romi för första gången efter tips från en vän och blev så nöjd med resultatet! Kommer definitivt komma tillbaka och kan varmt rekommendera honom vidare.
skrev om Romi en del av WAU Jakobsbergsplatsen
Trevligt bemötande, sonen fint klippt. Nöjd varje gång.